reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ANULA ja juz sie swoje nastaralam... w lozku tez wedlug mnie sie nie uklada, ja sadze ze gra wstepna to tak naprawde podstawa a on? Zeby spuscic cisnienie, odwrocic sie i isc spac... dlatego teraz jak on wraca o 22 to ja juz spie...

Paulina nie ciekawie sie macie ;/

Ale ze tak w lozku ?? :o / nie dala bym , i nawet nie szla bym spac , zeby unikac a kazala bym za przeproszeniem sobie ' zwa**ć ' .

My z S nie mieszkamy razem od 16.10 jak poszlam do szpitala . i juz S nie daje rady bez nas. . jestem u mamy , zebym nie byla sama , bo S musi pracowac .

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

EWIX zdecydowanie!!
LENATI szczerze to wole isc spac, wsumie i tak jestem zmeczona a jeszcze sie z nim uzerac po 22 to w tylku mam ;)

Uwaga uwaga.. zaatakowal mnie o drugie dziecko, chyba zglupial.. w tym miesiacu musze jechac po tabletki do polskiego gina, zbieram sie jak sujka za morze..

Paulina, jesli o to mu chodzi niech kupi dmuchana lale, chwila i po sprawie...o drugim dziecku mysli:szok:chyba nie bierze tego kryzysu na poważnie skoro wyskakuje z takim tekstem

ANULA dlatego pisalam na poczatku ze wedlug niego jest wszystko w porzadku.. on nie widzi co sie ze mna dzieje.. on ze mna zyje a nie widzi tego.. moj tata widzi mnie teraz raz na tydzien-dwa a odrazu poznal ze cos nie tak..

T. chce sie spotkac ze mna i N. po raz drugi.. nie wiem co robic..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ANULA ja do N. nie mowie ze to ktos wiecej dla mnie. Raz jak ja widzial to jej powiedzialam ze to mamusi kolega ze szkoly... a chyba sobie odpuszcze narazie.. a maz dzis do mnie dzwonil no i nie odebralam tel pozniej oddzwanialam to z geba czemu nie odbieralam :/ powiedzialam ze nie mam telefonu przy rece i nie musze odbierac wcale jak dzwoni..

reklama
Do góry