reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina w takim razie oby "problem" sam zniknął ;)
23may podobno jest skuteczny. Też o niego pytałam ostatnio, ale jest od 3 r.ż, więc nie skorzystałam.

reklama
Maciejka, właśnie jej kupiłam dziś, od jutra zaczne podawać. moze pomoże. bo mamy duzy problem z jedzeniem, je strasznie mało,
ostatnio ciagle mowila ze nie chce juz chodzić do przedszkola, pytałam dlaczego to nie chciała powiedzieć, dopiero A. się przyznała że ona nie chce jesc tam obiadów i dlatego nie chce chodzic .
Je tylko rosól z zup. masakra:-(

Boze , mam nadzieje ze jej to minie wkoncu .
Jak komuś mówie ze Ona mało je , to odrazu jest komentarz , a nie wygląda jakby mało jadła.. To że jest duża jak na 4 lata to nie znaczy ze je jak...

Moja Natalia za to ostatnio wiecznie kotlety ;-) i to dwa na obiad .a dzis tez jakis niejadek ;/

Bylam u Zuzinki z babcia , nawet nam sie usmiechnela :) pozbyla sie sondy , zjada butle po 30ml i na razie na tym stoi , bo ulewa noskiem . bardzi ladnie dzis wygladala bo pozbyla sie wszystkich plasterkow z buzi :* stan stabilny - czekamy.

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Moja Zuzia tez nie jadek czasami zdarza sie jej ze zje dwa talerze zupy a tak to dziubie i koniec ale nie podaje jej syropkow na to ;) dzis właśnie robię jej posiew i mocz :) moze ma jakies robaczki i dlatego nie chce jesc ale to zobaczymy po wynikach

Lenati duzo zdrowka i sil wam życzę ;**

LENATI supeeeeer!! Ja jestem z wami caly czas :*

Co do syropow ja tez nie daje nic. Moja je jak kanarek dziubnie troche i koniec. Moja mama jest tym przerazona i zazwyczaj wali tekstem "to daj jej chociaz ciastko niech zje" hahaha

Dziecko jak bedzie glodne to samo sie bedzie upominac. :-) z glodu nie padnie :-) my mieszkamy u mamy , i chyba trzeba w koncu wrocic do Siebie , odizolowac sie od neta , i ludzi- sasiadow , ktorzy oczywiscie maja duzo do powiedzenia ,, mieszka u matki , wrocila bez brzucha i bez wozka "

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

reklama
Lenti nie przejmuj sie ludźmi to twoje życie i nic im do tego !

Ja dziś padam dosłownie Mati co 1h sie budził na jedzenie i zjadał po 30 ml a zawsze budzi się co 3-4 h i zjadał po 70-90ml spać mi się chce jak cholera ... A Manio oczywiście o 4 się obudził Pic poszedł spać i o 6 juz znów na nogach .

Do góry