reklama
Maciejka, właśnie jej kupiłam dziś, od jutra zaczne podawać. moze pomoże. bo mamy duzy problem z jedzeniem, je strasznie mało,
ostatnio ciagle mowila ze nie chce juz chodzić do przedszkola, pytałam dlaczego to nie chciała powiedzieć, dopiero A. się przyznała że ona nie chce jesc tam obiadów i dlatego nie chce chodzic .
Je tylko rosól z zup. masakra:-(
ostatnio ciagle mowila ze nie chce juz chodzić do przedszkola, pytałam dlaczego to nie chciała powiedzieć, dopiero A. się przyznała że ona nie chce jesc tam obiadów i dlatego nie chce chodzic .
Je tylko rosól z zup. masakra:-(
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
23may mojej koleżanki córka do 4 roku życia jadła tylko rosół pomidorowke i parówki .. Nic innego ale przeszło jej
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
A mój Manio znów wpierdziela tak bardzo dużo a jest szczupły i każdy mówi ze go glodzimy .
Moja Natalia za to ostatnio wiecznie kotlety ;-) i to dwa na obiad .a dzis tez jakis niejadek ;/
Bylam u Zuzinki z babcia , nawet nam sie usmiechnela pozbyla sie sondy , zjada butle po 30ml i na razie na tym stoi , bo ulewa noskiem . bardzi ladnie dzis wygladala bo pozbyla sie wszystkich plasterkow z buzi :* stan stabilny - czekamy.
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
Bylam u Zuzinki z babcia , nawet nam sie usmiechnela pozbyla sie sondy , zjada butle po 30ml i na razie na tym stoi , bo ulewa noskiem . bardzi ladnie dzis wygladala bo pozbyla sie wszystkich plasterkow z buzi :* stan stabilny - czekamy.
Moja Zuzia tez nie jadek czasami zdarza sie jej ze zje dwa talerze zupy a tak to dziubie i koniec ale nie podaje jej syropkow na to dzis właśnie robię jej posiew i mocz moze ma jakies robaczki i dlatego nie chce jesc ale to zobaczymy po wynikach
Lenati duzo zdrowka i sil wam życzę ;**
Lenati duzo zdrowka i sil wam życzę ;**
G
guest-1673535084
Gość
LENATI supeeeeer!! Ja jestem z wami caly czas :*
Co do syropow ja tez nie daje nic. Moja je jak kanarek dziubnie troche i koniec. Moja mama jest tym przerazona i zazwyczaj wali tekstem "to daj jej chociaz ciastko niech zje" hahaha
Co do syropow ja tez nie daje nic. Moja je jak kanarek dziubnie troche i koniec. Moja mama jest tym przerazona i zazwyczaj wali tekstem "to daj jej chociaz ciastko niech zje" hahaha
Dziecko jak bedzie glodne to samo sie bedzie upominac. :-) z glodu nie padnie :-) my mieszkamy u mamy , i chyba trzeba w koncu wrocic do Siebie , odizolowac sie od neta , i ludzi- sasiadow , ktorzy oczywiscie maja duzo do powiedzenia ,, mieszka u matki , wrocila bez brzucha i bez wozka "
reklama
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Lenti nie przejmuj sie ludźmi to twoje życie i nic im do tego !
Ja dziś padam dosłownie Mati co 1h sie budził na jedzenie i zjadał po 30 ml a zawsze budzi się co 3-4 h i zjadał po 70-90ml spać mi się chce jak cholera ... A Manio oczywiście o 4 się obudził Pic poszedł spać i o 6 juz znów na nogach .
Ja dziś padam dosłownie Mati co 1h sie budził na jedzenie i zjadał po 30 ml a zawsze budzi się co 3-4 h i zjadał po 70-90ml spać mi się chce jak cholera ... A Manio oczywiście o 4 się obudził Pic poszedł spać i o 6 juz znów na nogach .