reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MLODA moj to znowi zakochany w siostrzycce.. w aucie tak samo ;/ caly czas mi powtarza ze jak kupi nowe niedlugo to ja z N. do niego nie wsiade bo my brudzimy.. a jak zdam prawko i zeby jechac jego autem moge calkiem zapomniec.. b.uc.

Paulina mojego siostra jest nienormalna mama zrobiła z niej taka osobę która nic sama nie zrobi nic a jak karzesz jej cos zrobić to Foch i spać idzie xd i taka ma być chrzestna bo znów rodzice się obraza jak ona nie będzie i nie będą chcieli na chrzciny przyjść.

MLODA wiesz co siostra A. jest matka chrzestna dla N. i mimo ze ja nie pałam miloscia do niej tak N. kocha ja nad zycie.. zapytana co chcialaby dostac na urodziny odpowiedziala "chcialabym ciocie K." A mi sie lezka w oku zakrecila..

Paulina jego siostra ma 26 lat starszego nigdy na rekach generalnie nie miała tzn miała jak mama na sile jej dala u nas przez 4 lata była może z 10 razy z czego nigdy nic nie gada ma jedna koleżankę i jak mam jej np dziecko zostawić czy dac jej na spacer jak ona jest nieodpowiedzilna ? Jak manio miał 4 miesiące nie siedział to ona wzięła go i chciała posadzić na podłodze i ten się wywalil bo nie umiał siedzieć ... Moja 14 letnia siostra jest bardziej ogarnięta niż pna

MLODA to wez sie postaw. Moja rodzina chciala moja kuzynke za chrzestna matke ale ja sie oostawilam, a babcis gdy sie dowiedziala ze i chrzestny i chrzestna bedzie od strony A. to kazala mi za chrzestnego dac kuzyna ktorego widze od wesela do wesela :D:D:D:D:D nie mozesz tak sie dawac ;)

Takich tylko w kosmos wystrzelić.
Mloda,nie dziwie sie ze tak się wkurzylas. Co on 10 lat ma ze nie umie sie zająć dziećmi i :wściekła/y:
Paulina widac A.ma takie priorytety auto ważniejsze od rodziny i on chce drugie dziecko, brak słów co za typ:angry:

reklama
Mloda mój na poczatku tez miewał takie akcje z tym ze zmienić umial ale mu się nie chciało. Tak mnie raz wkurzyl ze dostal zasikanym pampersem a Bartek mial z pól roku wiec nasikane konkretnie bylo. Pampers się rozwalił i cay byl w tym zasikanym granulacie. Od tamtej pory nie bylo problemu :)

Do góry