reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam ;)
My po roczku mały wybrał długopis będzie uczony po chrzestnym ;)
Zaraz jedziemy do mojej mamy bo Manius zostaje u niej na noc dlatego ze ja do szkoły na 7 .

Lucyp po co Ci matura jak zawodu nie będziesz miała ? To bezsensu po to idzie się do technikum by mieć jakiś zawod bynajmniej takie jest moje zdanie ;) a Na jakim kierunku jestes ?

Happy ja mysle ze rośnie tam mała dziewczynka ;)

happymum czas pokaże co z tego wyjdzie:)
magda oby mama częściej Was odwiedzała:)

Ale niedziela szybko mi minęła, byliśmy u mojego brata a pozniej poszliśmy z dzieciakami na spacer:) mały padnięty już wykapany i ogląda bajki

reklama
Hej dziewczyny ta niedziela mi tak szybko zleciała że po prostu szok . A to przez to że bylismy u bratanicy na urodzinach , imprezka spoko tylko jestem padnięta . W nocy do pati wstawał P . i dopiero teraz zrozumiał co ja przezywam wstając 3 razy w nocy , lepiej późno niż wcale . Przynajmniej ja trochę odespałam . Pati padła , już po kąpieli ,bo cały czas nie spała na urodzinach . P z braciszkiem i resztą sobie popili tylko ja abstynencja :-):-)Jutro idę z Wiką do lekarza jest co raz gorzej , głos straciła biudulka . Mam nadzieję że to nic poważnego. A u was jak tam ?

Do góry