reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Maciejka-miałam dostać najpóźniej we wtorek.
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
witam
My po roczku mały wybrał długopis będzie uczony po chrzestnym
Zaraz jedziemy do mojej mamy bo Manius zostaje u niej na noc dlatego ze ja do szkoły na 7 .
Lucyp po co Ci matura jak zawodu nie będziesz miała ? To bezsensu po to idzie się do technikum by mieć jakiś zawod bynajmniej takie jest moje zdanie a Na jakim kierunku jestes ?
Happy ja mysle ze rośnie tam mała dziewczynka
My po roczku mały wybrał długopis będzie uczony po chrzestnym
Zaraz jedziemy do mojej mamy bo Manius zostaje u niej na noc dlatego ze ja do szkoły na 7 .
Lucyp po co Ci matura jak zawodu nie będziesz miała ? To bezsensu po to idzie się do technikum by mieć jakiś zawod bynajmniej takie jest moje zdanie a Na jakim kierunku jestes ?
Happy ja mysle ze rośnie tam mała dziewczynka
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Zrobiłam test przed chwilą wyszedł negatywny...wiedziałam że tak będzie
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Happy może zbyt wczesna ciąża ? Może nic straconego
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Młoda mama - chyba nie...@ miała być we wtorek. Mam jeszcze jeden jak @ nie przyjdzie to zrobię za kilka dni.
madzialena647
Fanka BB :)
happymum czas pokaże co z tego wyjdzie
magda oby mama częściej Was odwiedzała
Ale niedziela szybko mi minęła, byliśmy u mojego brata a pozniej poszliśmy z dzieciakami na spacer mały padnięty już wykapany i ogląda bajki
magda oby mama częściej Was odwiedzała
Ale niedziela szybko mi minęła, byliśmy u mojego brata a pozniej poszliśmy z dzieciakami na spacer mały padnięty już wykapany i ogląda bajki
reklama
sandra910107
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ta niedziela mi tak szybko zleciała że po prostu szok . A to przez to że bylismy u bratanicy na urodzinach , imprezka spoko tylko jestem padnięta . W nocy do pati wstawał P . i dopiero teraz zrozumiał co ja przezywam wstając 3 razy w nocy , lepiej późno niż wcale . Przynajmniej ja trochę odespałam . Pati padła , już po kąpieli ,bo cały czas nie spała na urodzinach . P z braciszkiem i resztą sobie popili tylko ja abstynencja :-):-)Jutro idę z Wiką do lekarza jest co raz gorzej , głos straciła biudulka . Mam nadzieję że to nic poważnego. A u was jak tam ?