reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HAPPY, RENATA Trzymam kciuki za fasolki :)

My weekend u Sz, wczoraj na pieczonych w gosciach ... I oczywiscie Milena jezdzic miala :) co prawda tylko kieliszek wypil, ale ja tam wole jak on mnie wozi :)

Osstawilam tabsy jutro lekarz ':) Natalia bajki oglada ide sniadanie robic :)

reklama
Ale naprodukowałyście:szok: sorrki ale nie nadrobie

My w sobotę pojechaliśmy do teściowej. Wieczorkiem zostawiliśmy jej dzieciaki i poszliśmy na piwko ze znajomymi. Wróciliśmy dopiero o 3 nad ranem;-) Teściowa się przebudziła poszła do ubikacji i się zatrzasnęła:szok: małż robił włam po nocy do kibelka:-D

Jutro zawiozę Olci siuśki do badania i zobaczymy co nam wyjdzie.

Happy Renata kciuki

Hejka:)

My niedawno wstaliśmy, słońce swieci więc może będzie ciepło:) Brzuch mnie boli od wczoraj , we wtorek @ ma zawitać więc pewnie dlatego:)

sandra dużo zdrówka dla córki:)
asik no to fest akcja w nocy była:-)

Zrobiłam kolejny test z rana ale też negatywny. Zadzwoniłam do lekarze i pabi mi powiedziała ze jeśli nadal nie dostane @ a cykl wyjdzie dłuższy niż 45dni to czekają mnie badania...jakie? Tego nie powiedział:( sama nie wiem co mi może byc ale zaczynam się martwić :(

heja.

Mojego kijowego samopoczucia ciąg dalszy. nadal kreci mi sie w glowie i co jakis czas mnie mdli.Nie nakrecam sie ciązą.

Bylam w szkole. F dla nauczycielek swoich dał czekoladki, O dla swojej pani tez.i od obydwu dla logopedy.
Potem z O do dentysty bo mu mordka spuchla.W piątek bolał go ząb, od soboty spuchniety byl i bolący. dentystka rozwiercila i czekac musimy az wypadnie. bo nie warto go robić.

na szybkie zakupy ( czyt. kawa nam sie skonczyla ) i do domu. Teraz Ł spi a mi sie nudzi.

wczoraj dowiedzialam sie ze mojej kuzynki corki ( 1 i 3 latka ) helikopter zabral. Obie poparzone. W domu bylo 5 doroslych kazdy podpity. Noż sie w kieszeni otwiera..

Ostatnia edycja:
renata to straszne! Tylko że teraz rodzice pewnie będą mięli problemy z tym że nie upilnowali dzieci w dodatku jeszcze w takim stanie
happymum to dobrze że zadzwoniłas do lekarza, oby sie Tobą porządnie zajęli i zrobili potrzebne badania

Renata - masakra:/ ja nie rozumiem jak można pić przy dzieciach. Mi się czasem zdarzy wypic jedno piwo jaj maly pójdzie spać ale to tyle. Jedna osoba zawsze musi by trzezwa jak dzieci w domu są!

reklama
Hej.
Wieki mnie nie byli. Czasami tylko podczytam ale na odpusanir czasu brak.
U mnie troche sie dzieje ale to nie czas by o tym mowuc.

HAPPY , RENATA No cuekawe co u Was wyjdzie.

RENATA Co za historia. Ridzuce sa nieodpiwiedzialni, rozumiem wypic ciutke dla tiwarzystwa ale imprezowac i w ogole nie zwracac uwagi na dzieci to przegiecie. Zwlaszcza ze dzieci male.

Do góry