reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HAPPY, RENATA Trzymam kciuki za fasolki :)

My weekend u Sz, wczoraj na pieczonych w gosciach ... I oczywiscie Milena jezdzic miala :) co prawda tylko kieliszek wypil, ale ja tam wole jak on mnie wozi :)

Osstawilam tabsy jutro lekarz ':) Natalia bajki oglada ide sniadanie robic :)

reklama
Ale naprodukowałyście:szok: sorrki ale nie nadrobie

My w sobotę pojechaliśmy do teściowej. Wieczorkiem zostawiliśmy jej dzieciaki i poszliśmy na piwko ze znajomymi. Wróciliśmy dopiero o 3 nad ranem;-) Teściowa się przebudziła poszła do ubikacji i się zatrzasnęła:szok: małż robił włam po nocy do kibelka:-D

Jutro zawiozę Olci siuśki do badania i zobaczymy co nam wyjdzie.

Happy Renata kciuki

Hejka:)

My niedawno wstaliśmy, słońce swieci więc może będzie ciepło:) Brzuch mnie boli od wczoraj , we wtorek @ ma zawitać więc pewnie dlatego:)

sandra dużo zdrówka dla córki:)
asik no to fest akcja w nocy była:-)

Zrobiłam kolejny test z rana ale też negatywny. Zadzwoniłam do lekarze i pabi mi powiedziała ze jeśli nadal nie dostane @ a cykl wyjdzie dłuższy niż 45dni to czekają mnie badania...jakie? Tego nie powiedział:( sama nie wiem co mi może byc ale zaczynam się martwić :(

heja.

Mojego kijowego samopoczucia ciąg dalszy. nadal kreci mi sie w glowie i co jakis czas mnie mdli.Nie nakrecam sie ciązą.

Bylam w szkole. F dla nauczycielek swoich dał czekoladki, O dla swojej pani tez.i od obydwu dla logopedy.
Potem z O do dentysty bo mu mordka spuchla.W piątek bolał go ząb, od soboty spuchniety byl i bolący. dentystka rozwiercila i czekac musimy az wypadnie. bo nie warto go robić.

na szybkie zakupy ( czyt. kawa nam sie skonczyla ) i do domu. Teraz Ł spi a mi sie nudzi.

wczoraj dowiedzialam sie ze mojej kuzynki corki ( 1 i 3 latka ) helikopter zabral. Obie poparzone. W domu bylo 5 doroslych kazdy podpity. Noż sie w kieszeni otwiera..

Ostatnia edycja:
renata to straszne! Tylko że teraz rodzice pewnie będą mięli problemy z tym że nie upilnowali dzieci w dodatku jeszcze w takim stanie
happymum to dobrze że zadzwoniłas do lekarza, oby sie Tobą porządnie zajęli i zrobili potrzebne badania

Renata - masakra:/ ja nie rozumiem jak można pić przy dzieciach. Mi się czasem zdarzy wypic jedno piwo jaj maly pójdzie spać ale to tyle. Jedna osoba zawsze musi by trzezwa jak dzieci w domu są!

reklama
Hej.
Wieki mnie nie byli. Czasami tylko podczytam ale na odpusanir czasu brak.
U mnie troche sie dzieje ale to nie czas by o tym mowuc.

HAPPY , RENATA No cuekawe co u Was wyjdzie.

RENATA Co za historia. Ridzuce sa nieodpiwiedzialni, rozumiem wypic ciutke dla tiwarzystwa ale imprezowac i w ogole nie zwracac uwagi na dzieci to przegiecie. Zwlaszcza ze dzieci male.

Do góry