reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

Ja pitole jaka u nas pogoda... Cala noc tak padalo ze myslalam ze nas zaleje.. Teraz tez pada ale nie tak mocno...

Renata- zapewne rodzice zostana pociagnieci do odpowiedzialnosci i bardzo dobrze!!
Ewi- oo wpadaj czesciej do nas ;) cos powaznego sie dzieje??

Dzis pomidorowka z makaronem i kalafior jeszcze ugotuje bo w koncu sie popsuje.

Dzis bedzieny uziemieni, bo w taka pogode nie ma sie co wynurzac z domu!

Mala nie chciala brac mi witamin w syropie i tak myslalam jak jej dac i dzis sama wyciagbeka strzykawke do syropow i klopot z glowy ;) cala dawke wypila :D

My herbatka malinowa, czekoladka i tv ;)

reklama
A niech zostaną pociągnieci do odpowiedzialnosci. tam juz wczesniej dzialy sie rozne dzieci. np pan tato panią mame bił nawet jak w ciązy byla. To moj tato go dorwal raz i zagrozil ze jeszcze raz ją tknie to sam go potnie i zakopie. Raz ją ze schodów zepchnąl.. reke jej zlamał bo zupa za slona byla. albo za dlugo patrzyla sie na kolege. cyrk na kolkach.

MACIEJKA nie, my nie ;) bynajmniej plan jest zrobic 3 miesiace przerwy i wrocic do tabletek ;)

RENATA rece opadaja ;/

U nas jest jedna taka " mloda mamusia ", z moim bratem sie spotyka...Zal dziecka

W sobote mamy urodziny Natalii milosci :) ( czyt. Bratanka Sz ) i mysle co mu kupic. zabawek pelno ze jak to wysypia to przejsc przez salon sie nie da. Chyby upoluje jakies spodnie i bluze z Angry birds :) no i jeszcze jakies 3 tyg i urodzi sie dziewczynka w koncu , bo Natalia taka chlopakami otoczona :)

Jasiek spi , Natalia znowu przed tv - czas na kawke :)

Ostatnia edycja:
RENATA niestety o takich przypadkach slyszy sie coraz czesciej.
MAGDA dobrze ze Majka wypila. Ja kupilam w polsce vibovit bobas w saszetkach, rozpuszczan w wodzie i dolewam jej jeszcze soku malinowego troszke. Wypija az sie uszy trzesa. A co do pogody, u nas caly dzien wczorajszy i calutka noc lalo. Dzis juz nie, dlatego wylonilysmy sie z mloda na chwile a ta chwila 2h trwala. Dobrze ze mamy kombinezon gumowy ;)
HAPPY szkoda :( oby to tez nic powaznego nie bylo.

Magda-u nas tez pogoda do dupy wiec dzisiaj w domu siedzimy tym bardziej że mały zasmarkany.
Renata-miejmy nadzieje że dzieci teraz będę bezpieczne.
Paulina - ehh nie wiadomo co z tego wyjdzie... mam tylko nadzieje ze to nic poważnego a do lekarza i tak musze isc bo schudlam 1, 5kg w niecałe dwa tygodnie:/

Jeju, jeszcze chyba mnie cos lapie ;/ gardlo mnie swedzi, katar i ogolnie slabo sie czuje. W nocy zmarzlam i dlatego pewnie...

Mam nadzieje ze w srode tak nie bedzie padac, bo mam jechac w sprawie tej pracy ;/

Mama pytala tych co ja wiezli do domu ike bedzie kosztowalo zeby siore tu przywiezli to skubance w.okresie swiatecznym o 20f w jedna strone podnosza..
Sprawdzalam jej bilet to 270zl w dwie strony z Pl do Uk a bus 500zl w jedna strone. A np bilet na swieta do Pl i powrot w Nowym roku kosztuje 290 ale funtow i to za jedna osobe.. Porabani sa normalnie..

Czekam na makaron, i zupa gotowa.
Zjemy i sie poloze, bo i tak sie niegdzie nie wybieram dzis, wiec nawet glowy nie mylam ;)

MAGDA normalne :p to co na swieta x2 drozsze.. tak samo jak sie powie "slubne" to odrazu cena w gore. My mielismy sesje w ogrodzie botanicznym, normalnie wejsciowka 4zl a nam krzykneli.... 104zl!

My w sobote robimy imprezke ;) w kulkolandzie. Tort bedzie nam piekla Polka, w ksztalcie myszki minnie :-)

Paulina - super:) wy w sobotę tez chyba będziemy mieć małą imprezkę bo w piątek mamy rocznicę a w niedziele S. Ma urodziny i jakąś kawę i ciacho na pewno zrobimy.

reklama
MAGDa zrobcie Mai tez takie cos na dwa latka :p ja chcialam upiec sama, ale nie podejmuje sie bo jeden gosc ma mocna alergie na mleko i orzechy, wiec wole to zlecic komus kto sie na tym zna niz spieprzyc :p a z mama jak z mama. Nie rozmawiamy..

Edit
HAPPY my tez mamy rocznice.. zapomnialam.. 24/10 stuknie 5lat.

Do góry