reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

Ja pitole jaka u nas pogoda... Cala noc tak padalo ze myslalam ze nas zaleje.. Teraz tez pada ale nie tak mocno...

Renata- zapewne rodzice zostana pociagnieci do odpowiedzialnosci i bardzo dobrze!!
Ewi- oo wpadaj czesciej do nas ;) cos powaznego sie dzieje??

Dzis pomidorowka z makaronem i kalafior jeszcze ugotuje bo w koncu sie popsuje.

Dzis bedzieny uziemieni, bo w taka pogode nie ma sie co wynurzac z domu!

Mala nie chciala brac mi witamin w syropie i tak myslalam jak jej dac i dzis sama wyciagbeka strzykawke do syropow i klopot z glowy ;) cala dawke wypila :D

My herbatka malinowa, czekoladka i tv ;)

reklama
A niech zostaną pociągnieci do odpowiedzialnosci. tam juz wczesniej dzialy sie rozne dzieci. np pan tato panią mame bił nawet jak w ciązy byla. To moj tato go dorwal raz i zagrozil ze jeszcze raz ją tknie to sam go potnie i zakopie. Raz ją ze schodów zepchnąl.. reke jej zlamał bo zupa za slona byla. albo za dlugo patrzyla sie na kolege. cyrk na kolkach.

MACIEJKA nie, my nie ;) bynajmniej plan jest zrobic 3 miesiace przerwy i wrocic do tabletek ;)

RENATA rece opadaja ;/

U nas jest jedna taka " mloda mamusia ", z moim bratem sie spotyka...Zal dziecka

W sobote mamy urodziny Natalii milosci :) ( czyt. Bratanka Sz ) i mysle co mu kupic. zabawek pelno ze jak to wysypia to przejsc przez salon sie nie da. Chyby upoluje jakies spodnie i bluze z Angry birds :) no i jeszcze jakies 3 tyg i urodzi sie dziewczynka w koncu , bo Natalia taka chlopakami otoczona :)

Jasiek spi , Natalia znowu przed tv - czas na kawke :)

Ostatnia edycja:
RENATA niestety o takich przypadkach slyszy sie coraz czesciej.
MAGDA dobrze ze Majka wypila. Ja kupilam w polsce vibovit bobas w saszetkach, rozpuszczan w wodzie i dolewam jej jeszcze soku malinowego troszke. Wypija az sie uszy trzesa. A co do pogody, u nas caly dzien wczorajszy i calutka noc lalo. Dzis juz nie, dlatego wylonilysmy sie z mloda na chwile a ta chwila 2h trwala. Dobrze ze mamy kombinezon gumowy ;)
HAPPY szkoda :( oby to tez nic powaznego nie bylo.

Magda-u nas tez pogoda do dupy wiec dzisiaj w domu siedzimy tym bardziej że mały zasmarkany.
Renata-miejmy nadzieje że dzieci teraz będę bezpieczne.
Paulina - ehh nie wiadomo co z tego wyjdzie... mam tylko nadzieje ze to nic poważnego a do lekarza i tak musze isc bo schudlam 1, 5kg w niecałe dwa tygodnie:/

Jeju, jeszcze chyba mnie cos lapie ;/ gardlo mnie swedzi, katar i ogolnie slabo sie czuje. W nocy zmarzlam i dlatego pewnie...

Mam nadzieje ze w srode tak nie bedzie padac, bo mam jechac w sprawie tej pracy ;/

Mama pytala tych co ja wiezli do domu ike bedzie kosztowalo zeby siore tu przywiezli to skubance w.okresie swiatecznym o 20f w jedna strone podnosza..
Sprawdzalam jej bilet to 270zl w dwie strony z Pl do Uk a bus 500zl w jedna strone. A np bilet na swieta do Pl i powrot w Nowym roku kosztuje 290 ale funtow i to za jedna osobe.. Porabani sa normalnie..

Czekam na makaron, i zupa gotowa.
Zjemy i sie poloze, bo i tak sie niegdzie nie wybieram dzis, wiec nawet glowy nie mylam ;)

MAGDA normalne :p to co na swieta x2 drozsze.. tak samo jak sie powie "slubne" to odrazu cena w gore. My mielismy sesje w ogrodzie botanicznym, normalnie wejsciowka 4zl a nam krzykneli.... 104zl!

My w sobote robimy imprezke ;) w kulkolandzie. Tort bedzie nam piekla Polka, w ksztalcie myszki minnie :-)

Paulina - super:) wy w sobotę tez chyba będziemy mieć małą imprezkę bo w piątek mamy rocznicę a w niedziele S. Ma urodziny i jakąś kawę i ciacho na pewno zrobimy.

reklama
MAGDa zrobcie Mai tez takie cos na dwa latka :p ja chcialam upiec sama, ale nie podejmuje sie bo jeden gosc ma mocna alergie na mleko i orzechy, wiec wole to zlecic komus kto sie na tym zna niz spieprzyc :p a z mama jak z mama. Nie rozmawiamy..

Edit
HAPPY my tez mamy rocznice.. zapomnialam.. 24/10 stuknie 5lat.

Do góry