reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
LUCYPP ja dawalam mlodej parowki Sokoliki, najlepsze i pyszne. Do tej pory jak mam gdzie to jej kupuje. A jak nie mam tutaj dostepu to berlinki ale N. woli sokoliki.
HAPPY powodzenia ;-)

My jutro jedziemy ogladac mieszkanie dwupokojowe. Moze sie uda a moze nie. Jesli nie to od 1/12 mamy trzypokoje od znajomego :-))
Dzisiaj kosa nr 35806421.... z matka. Od dzis tez wszystkie artykuly typu obiadowe, jajka,chleb itp itd mamy osobno.

Paulina - dziękuję! Paulina powiem coś tobie z doświadczenia. Kluci z rodzicami sie każdy i to normalne ale nie zapomnij ze to Twoja mama i mimo wszystko z nią rozmawiaj bo najgorsze co może być to nieodzywanie sie do siebie i czekanie az druga strona wyciągnie rękę na zgodę. PS . powodzenia z mieszkaniem! !!

Teraz z innej beczki:od dwóch dni mam niezidentyfikowany , nieprzyjemny posmak w ustach i nic nie pomaga mi sie go pozbyć, mycie zębów i jezyka na okrągło, płukanie, cukierki...Macie pomysł jak sie tego pozbyć bo w południe juz zaczęło mnie mdlic od tego, jak coś zjem to chwile jest dobrze a później znów wraca

Ostatnia edycja:
HAPPY a to nie zgaga? Wiem, duzo znajomych to mowi ale ja wytrzymac nie moge. A jak sie nie oddzywam i w jakis sposob unikam to wtedy tez zle i potrafia ze mna sie poklocic. Jakbys poznala moja matke to bys wiedziala o czym mowie. Zwlaszcza jakbys zamieszkala z nia teraz na dluzej. Nawet A. ktorego ciezko wyprowadzic z rownowagi, a najbardziej jest opanowany przy moich rodzicach ma poprostu dosc...

Paulina - to nie zgaga to taki dziwny posmak jakby gorzki, albo jakbym metalową łyżeczkę w ustach caly czas trzymała:/ sama niewiem jak to opisać:/
Rozumiem cie...ale jak tak stracilam matkę na ponad 5 lat.

MlodaMama śliczny tort a co do zawodowego to mi tam w sumie na egzaminie zawodowym nie zalezy. Byleby maturę zdać i siup do pracy :-) najgorsze jest to ze do żadnej sie nie nadaje bo większość jest takich ze trzeba miec kontakt z ludźmi a ja sie wstydzę i stresuje xD pierwsze dwa tygodnie praktyk to byla dla mnie masakra. A moge miec załatwiona pracę na kasie na orlenie - tu moge wyciągnąć jak sie postaram 2000zl na reke ale tu trzeba miec pierwsze miejsca w konkursach wyznaczonych przez menadzera i szefowa albo na kasie w biedronce xD ale tam jest zapierdziel... Poza tym chyba bym sie bała :D

Mloda spi...wymeczona :D resztkami sił bawiła sie smiala i piszczala :-D byłyśmy dzis na 6km spacerze. Od naszego domu do K pracy po drodze wstąpiłysmy a potem do mojej babci a o 7 do teściowej przejść przez ulice i pol godziny pozniej w domu bo K przyjechal :)
Eh kończę piwko ide pod prysznic i spaju

Happy nie mam pojęcia :/

No jasne. Jest on najczęściej zauważalnym objawem na początku ciąży. To przez burzę hormonalną. zanika w II trymestrze. Tak samo można zauważyć większoną ilość śliny. To takie pierwsze objawy plus obrzmiałe piersi, to że mdli i klócie w podbrzuszu itp. ;) :)

reklama
Obrzmialych piersi nie mam , ba nawet nie bolą jak na @(tylko trochę sutki przu dotyku)kluvie w podbrzuszu zdążyło mi sie jakieś 3-4 razy i to chwilowe. Raz jak kichnelam :D. A mdlic zaczęło mnie dziś w południe. Jak coś zjem i nie czuje tego posmaku to jest super i mnie nie mdli a jak posmak wraca to zaraz mnie znów mdli. Większej ilości sliny nie zauważyłam.
Z małym w ciąży bylo inaczej bo piersi strasznie bolały i ciągle mi sie spać chciało... kurde w poniedziałek musze kupić test bo imprezy alkocholowe się zbliżają.

Do góry