reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paulina powodzenia z tym mieszkaniem :) a co do kłótni z mamą to strasznie współczuję;/ jeżeli Ty twierdzisz że nic nie jest w stanie Was pogodzic to chyba naprawde musi byc zle;/ jednak mimo wszystko może spróbuj, to jednak Twoja mama a pisałas że wcześniej miałyście bardzo dobry kontakt
lucyp ja mam tak samo, nie wyobrażam sobie siebie na kasie w sklepie takim w którym jest duzy ruch jak np. biedronka, za duży stres ale jak bym musiała to może i bym dała radę:)
happymum może rzeczywiście cos jest na rzeczy:)

reklama
Siemanko dziewczyny
Paulina trzymam &&& za mieszkanie
HappyMum :grunt to myśleć pozytywnie :-):-)
Ja pracowałam w Biedronce ponad 2 lata i nie narzekałam było dużo pracy ale ja trafiłam na genialną ekipę :-)
Mój dzień dzisiaj szalony wszystko biegiem ale jakoś dałam radę jeszcze wieczorem leciałam z dziewczynami po prezent dla bratanicy co roku mam te same problemy z prezentami .

Hej.

Happy- a wiesz ze mi sie teraz przypomina ze tez mialam taki dziwny metaliczny posmak w ustach na poczatku ciazy a po jakims czasie zanikl. Moze wiec to.znak u ciebie? Lec po test jutro juz ;)

Paulina- kciuki za mieszkanko ;)) Sprobuj sie dogadac z mama, mimo ze zle.jest, ale tak jak pisze Happy pozniej moze byc juz za pozno... ;/

Dzis sie dowiedzielismy ze wujek T mial rozlegly zawal i w ciezkim stanie w szpitalu.. Chlop 50lat, nic mu nie dolegalo nigdy itp a tu bach takie cos... Mam nadzieje ze wyjdzie z tego i bedzie ok z nim..

Wczesniej nie wiem czy pisalam o.wujku moim ktory spadl z rusztowania w pracy W Niemczech i tez lezal w spiaczce chyba z tydzien, lekarze.kazali sie szykowac na najgorsze bo obrzek mozgu ze taki byl ze az twarzy nie bylo widac. A on sie wylizal twardziel. Jedynie ma rehabilitacje bo troche ma problemow z chodzeniem i czasem ma jakies wiksy i np mowi cos normalnie a za chwile jakies glupoty z kosmosu, ale.lekarze mowia ze bedzie z dnia na dzien lepiej.

Jakas chmura nieszczesc wisi nad naszymi rodzinami ;/

Ogladacie babeczki meczyki? Dzis chlopaki dali czadu ;) Moj malzon myslalam ze sofe rozwali bo tak podskakiwal i lapami im machal gdzie maja isc :D a z drugiej strony tato z bratem na skype sie darli ;p Maja nawet powiedziala GOOO(gol) i mama mowi do niej brawa, a ona BAWAA(brawa) ;) cwaniak moj maly ;)

Witam niedzielnie ;)

My meczu nie ogladalysmy po dopiero po 7do domu wrocilysmy i chwila moment spalysmy :)

Happy ja takiego nie mialam ale np rece czosnkiem mi smierdzialy mimo ze go nie dotykalam ani nie jadlam :|
Trzymam kciuki za pozytywny tescior ;)

A ja w kazdej pracy sie widze nie ma dla mnie rzeczy nie mozliwych :D

A mi zostal ostatni rok szkoly zaraz listopad a ja ani razu nie bylam i chyba obleje to :/

Im blizej wyorku tym bardziej sie denerwuje. Zuziak od samego rana maluje a ja pije kawke ;)

Witam się:)

U nas pochmurno i chłodno;/ ale na spacerek po obiedzie się wybierzemy:)

happymum rozumiem Cię:)
magda my też meczyk oglądaliśmy:) Mały krzyczał Polskaa biało czerwoni:-D Nauczył się jak jeszcze było Euro2012:-) Zawsze z moimi braćmi ogląda bo mój D. to piłke nożna nie bardzo lubi woli siatkówkę:) ale na końcówke i tak przyszedł bo nie wierzył:-D

Hej dziewczyny:Dennis zasmarkamy i kaszle od rana:/ msm nadzieje ze do środy będzie lepiej i pójdzie do przedszkola normalnie.
Mnie nadal meczy ten posmak...mislsm nadzieję że przejdzie no ale niestety.
Olcia - ja podobnie do ciebie. Żadnej pracy się nie boję.
U nas zimno, nieprzyjemne a w dodatku wszędzie mgła

Hej.

Mama juz pojechala. Nie spodziewalam sie ze Maja tak.zareaguje na jej wyjazd. Jak wsiadla do busa to mala sie tak rozplakala i krzyczala BABA BABA. Teraz chodzi i mowi baba, baba i pokazuje raczkami i mowi MA (NIE MA) I brum brum. Sama sie poryczalam jak ona tak.zareagowala.

U nas tez zimno, pochmurno i juz nudno bo nawet nie ma z kim kawki wypic.. Obiad mam z wczoraj wiec bede sie nudzic caly dzien poki T z pracy nie wroci...

Happy oczywiście każda kobieta ma inne objawy :)
Renata mówisz że się udało? :D
Paulina smutne że masz takie relacje z mamą :-(
Magda trzymam kciuki żeby było dobrze z wujkiem!
Olcia też tak miałam w obu ciążach!

reklama
Do góry