reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam ;)
My po roczku mały wybrał długopis będzie uczony po chrzestnym ;)
Zaraz jedziemy do mojej mamy bo Manius zostaje u niej na noc dlatego ze ja do szkoły na 7 .

Lucyp po co Ci matura jak zawodu nie będziesz miała ? To bezsensu po to idzie się do technikum by mieć jakiś zawod bynajmniej takie jest moje zdanie ;) a Na jakim kierunku jestes ?

Happy ja mysle ze rośnie tam mała dziewczynka ;)

happymum czas pokaże co z tego wyjdzie:)
magda oby mama częściej Was odwiedzała:)

Ale niedziela szybko mi minęła, byliśmy u mojego brata a pozniej poszliśmy z dzieciakami na spacer:) mały padnięty już wykapany i ogląda bajki

reklama
Hej dziewczyny ta niedziela mi tak szybko zleciała że po prostu szok . A to przez to że bylismy u bratanicy na urodzinach , imprezka spoko tylko jestem padnięta . W nocy do pati wstawał P . i dopiero teraz zrozumiał co ja przezywam wstając 3 razy w nocy , lepiej późno niż wcale . Przynajmniej ja trochę odespałam . Pati padła , już po kąpieli ,bo cały czas nie spała na urodzinach . P z braciszkiem i resztą sobie popili tylko ja abstynencja :-):-)Jutro idę z Wiką do lekarza jest co raz gorzej , głos straciła biudulka . Mam nadzieję że to nic poważnego. A u was jak tam ?

Do góry