reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Heja

wczoraj posta wytworzylam i co?? i mi go kurde skasowalo. alez sie wscieklam.. bo tworzysz, wysilasz sie, ukladasz ladne zdania a tu nagle boom! post znikł.

wczoraj na chwile bylismy u tesciów. Ł z moim kuzynem jechali z laweta po to co zostalo z naszego samochodu. wiec i ja sie zabralam. No i sie dowiedzialam ze prawdopobnie Oskar bedzie na slubie Ł brata niósl obrączki.O sie zgodził ale powiedzial ze zadnego calowania nie bedzie, bo to jest obrzydliwe :D

jakas taka niedozycia jestem. Sily na nic nie mam. Niby nic takiego nie robie zeby az tak zdychac, ale uchodzi ze mnie zycie.
Jutro mam w planach odiwedzić urząd skarbowy. chyba.. o rodzinne bede skladac i tam mi powiedzą czy musze czy wystarczy moje oswiadczenie.
a chce mi sie tak jak ..... no wcale mi sie nie chce.

reklama
Hej
Mi też się nic nie chce. Po śniadaniu posprzątane, w domu porządek, mała ma drzemkę a ja przy kawie. Dziś ostatni dzień ciepła ...

Witam.
Ka-tka gratki maluszkow . :-)

U mnie Miki od srody w domu bo chory, starszkai lekko katar zlapaly ale wcale nie widac ze go maja wiec do szkoly ida. :p a Miki wciaz w domu, dzis przejde sie z nim na kontrole -_- ju chcialabym by poszedl do tego przedszkola bo ciagle sie o nie pyta a nie moze isc... dobrze z ejuz nie goraczkuje.... :tak: zobaczymy co pani doktor dzis powie.

Happy, pewnie tak masz po implancie, ja gdy odstawialam anty mialam problem w druga strone przez ponad rok @ mialam tylko gdy wywolywalam. A nie masz tam polskiego gina? moze prywatnie cos by zaradzil:confused:

Hejka:)

My pospaliśmy do 10:-) Dzisiaj juz pochmurno ale wczoraj była piękna pogoda to korzystalismy:) P. ma katar od dwóch dni.wczoraj rano zakaszlał ale w ciągu dnia spokój więc na razie leczymy się tym co mamy, nasza pediatra i tak na urlopie więc jak cos trzeba bedzie pójść do innego lekarza, ale na razie jeszcze poczekam

nadulina ale sie pochorowaliście;/ zdrówka dla Was
liza duzo zdrówka dla dzieciaków:) Oby synkowi szybko przeszło i w końcu pójdzie do upragnionego przedszkola:)
happymum musisz cos działać bo to naprawdę niepokojące;/

Aniula, Maciejka-do polskiego gina mam 120km. Bylam w szpitalu. Zbadał krew i mocz a tam wszystko ok. Za tydzień wymaz. Jeśli też będzie ok to znaczy ze to hormony.
Ale ze starań rezygnujemy. Dennis jest kilka lat będzie jedynakiem.

reklama
Do góry