reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Heja

wczoraj posta wytworzylam i co?? i mi go kurde skasowalo. alez sie wscieklam.. bo tworzysz, wysilasz sie, ukladasz ladne zdania a tu nagle boom! post znikł.

wczoraj na chwile bylismy u tesciów. Ł z moim kuzynem jechali z laweta po to co zostalo z naszego samochodu. wiec i ja sie zabralam. No i sie dowiedzialam ze prawdopobnie Oskar bedzie na slubie Ł brata niósl obrączki.O sie zgodził ale powiedzial ze zadnego calowania nie bedzie, bo to jest obrzydliwe :D

jakas taka niedozycia jestem. Sily na nic nie mam. Niby nic takiego nie robie zeby az tak zdychac, ale uchodzi ze mnie zycie.
Jutro mam w planach odiwedzić urząd skarbowy. chyba.. o rodzinne bede skladac i tam mi powiedzą czy musze czy wystarczy moje oswiadczenie.
a chce mi sie tak jak ..... no wcale mi sie nie chce.

reklama
Hej
Mi też się nic nie chce. Po śniadaniu posprzątane, w domu porządek, mała ma drzemkę a ja przy kawie. Dziś ostatni dzień ciepła ...

Witam.
Ka-tka gratki maluszkow . :-)

U mnie Miki od srody w domu bo chory, starszkai lekko katar zlapaly ale wcale nie widac ze go maja wiec do szkoly ida. :p a Miki wciaz w domu, dzis przejde sie z nim na kontrole -_- ju chcialabym by poszedl do tego przedszkola bo ciagle sie o nie pyta a nie moze isc... dobrze z ejuz nie goraczkuje.... :tak: zobaczymy co pani doktor dzis powie.

Happy, pewnie tak masz po implancie, ja gdy odstawialam anty mialam problem w druga strone przez ponad rok @ mialam tylko gdy wywolywalam. A nie masz tam polskiego gina? moze prywatnie cos by zaradzil:confused:

Hejka:)

My pospaliśmy do 10:-) Dzisiaj juz pochmurno ale wczoraj była piękna pogoda to korzystalismy:) P. ma katar od dwóch dni.wczoraj rano zakaszlał ale w ciągu dnia spokój więc na razie leczymy się tym co mamy, nasza pediatra i tak na urlopie więc jak cos trzeba bedzie pójść do innego lekarza, ale na razie jeszcze poczekam

nadulina ale sie pochorowaliście;/ zdrówka dla Was
liza duzo zdrówka dla dzieciaków:) Oby synkowi szybko przeszło i w końcu pójdzie do upragnionego przedszkola:)
happymum musisz cos działać bo to naprawdę niepokojące;/

Aniula, Maciejka-do polskiego gina mam 120km. Bylam w szpitalu. Zbadał krew i mocz a tam wszystko ok. Za tydzień wymaz. Jeśli też będzie ok to znaczy ze to hormony.
Ale ze starań rezygnujemy. Dennis jest kilka lat będzie jedynakiem.

reklama
Do góry