reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happymum w takim razie dużo zdrówka, oby wszystko sie unormowało

My już po spacerku, P. położył się do łóżka i zobaczymy może zaśnie:)

reklama
Hej dziewczyny :) mnie chyba jakiś pech prześladuje ostatnio bo dziś obudziłam się zr spuchnietymi , ,czerwonymi oczami i ledwo widzę; / masakra jakaś.
Na szczęście mały zdrowy.tylko coraz bardziej martwię się o to że mowi.
Pogoda u nas ładna ale czuć już jesień

Hej.

Ciezki weekend za mna :D
Bylismy na tych urodzinach sasiadow i ja dopiero po 3 sie zebralam na powrot gdzie T juz dawno w domu byl i spal :D cale szczescie ze do domu to jakies 20krokow :p a niedziela o zgroooozo to byla tragedia jednym slowem mowiac :p nigdy chyba sie tak zle nie czulam... ale kilka zwisow na toaleta i wrocilam pod wieczor do zycia i nawet rosol sobie ugotowalam, pranie zrobilam hehe :D

U nas piekna pogoda, cieplo ponad 20stopni ze na krotko smigamy.
Chyba musze zrezygnowac z tabsow anty bo mam bicia na gkowe jakies... Ciagle sie klocimy.. Od wczoraj zie nie odzywalismy a dzis mial na 10 do pracy i taka wojna byla.. Masakraaaaaaaa. Hormony mi nie sluza a do tego mam taki okres ze bez brania tabsow takiego nie mialam.. tragicznie leci i takie az skrzepy.. Blee..
Wiec tak samo jak Happy skazana jestem sama na siebie bo tych balwanow sie doprosic o cos to porazka..

Hejka:)

U nas ciepło:) P. juz nie ma kataru i wczoraj spał w dzień ponad 2 godziny! Cud:-)

happymum oj niech ten pech juz Cie w końcu opuści;/
magda no to fest pobalowałaś:-) Raz na jakiś czas można:-) Do mnie @ przywita za tydzień a piersi mam takie wrażliwe, zawsze na tydzień przed się zaczyna. a mi po tabletkach właśnie na odwrót okres sie skrócił, jest 4 dni a nie 6 i mniej obfity

P.S. dziewczyny mam pytanie jak to jest z rodzinnym? Czy któraś z Was pobiera? Siostra mnie dzisiaj ochrzaniła czemu ja nie skladam papierów, D. nie jest u nas zameldowany, na umowie ma napisane że zarabia 1200 ale pobiera więcej więc przysługuje mi czy nie? Sama juz nie wiem

Ostatnia edycja:
Magda, jak zaszalalas ale raz na jakis czas nalezy sie:-D
Madzialena, zameldowanie nie ma nic do rzeczy. My 2 lata bralismy w miescie w ktorym mieszkamy a zameldowani jestesmy w innych miejscowosciach, teraz nie wiem co potrzeba bo w tamtym roku sie nie zalapalismy i w tym tak samo. Pamietam ze musielismy miec zaswiadczenia ze u siebie nie pobieramy, wiec skoro D nie jest u was zameldowany musi od siebie miec zasowadczenie, chyba ze cos sie zmienilo bo ja ostatnio skladalam w 2012

Helloł. ja dziś na wykopkach. plecy mi tak bolą ze chodze zgieta w poł. wczoraj postanowilam ogrodek rozbierac. Bo mnie drazniło pielenie..no i coś pyknelo w plecach.

madzialena niema co w opiece sie wyszczegolniac ile faktycznie zarabia D. na papierze jest 1200 czy iles tam.Tylko niewiem jak to u was moze byc. moja kolezanka ma podobną sytuacje.. mieszka z ojcem dziecka, po slubie nie są i skladala o rodzinne to kazali jej doniesc wyrok o alimentach. Wiec ta im tlumaczy ze wyroku nie ma, bo nikt nie domagal sie alimentów.. no ale pani mila z mopsu stwierdzila ze skoro po slubie nie są to razem tez nie. wiec powinna miec wyrok o alimentach. Porąbane, ale czasami mozna trafic na nawiedzonego ludzia.
Ja na chlopaków pobieram. w tym roku tez sie nawet lapiemy mimo mojej szalowej podwyzki :)

Magda kac to najgorsze zlo jakie moze byc. Ja o dziwo nie mialam po ostatnim szalenstwie. Na weselu tak zaszalalam ze polowy nie pamietam :) poszlam spac :D za 2 tygodnie kolejne wesele i w planach mam nie uchlac sie znowu :)

wampi dzięki że mi to tak szczegółowo wytłumaczyłaś:)
renata no wlaśnie zależy na kogo się trafi;/ Jak P. się urodził to chciałam złożyć i trafiłam właśnie na taką jędzę która mówiła coś o alimentach i była nieprzyjemna więc się zraziłam i nie skladałam, ale teraz zobaczę:)

Ale tutaj cicho ostatnio, gdzie sie podziewa reszta dziewczyn?
lucyp jak tam rozmowa z rodzicami?:)

My szykujemy się na drugi spacer, moje dziecko w końcu polubiło rybkę, dzisiaj zjadł ze smakiem i w tamtym tygodniu tez bez problemu bo tak to pluł :p

Dzień dobry :)

U mnie problemy z internetem dlatego się nie odzywałam :(

Kasiek - rodzinne moje miasto to Toruń, a mojego M Warszawa ;)

Do Poznania jedziemy bo od stycznia mój mężulo przyszły będzie miał tam nową dużo lepiej płatną posadkę :))

Idę nadrabiać co naskrobałyście ;)

reklama
Do góry