reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Super! Naprawdę ładne; ) wstaw więcej zdjęć albo wyślij link na fb. To obejrzę. Za nami 2 sesje. Ale teraz marzy mi sir taka w plenerze i chętnie zobaczę czy warto

My ślubu nie mamy i problemu z załatwieniem rodzinnego nie mam, K widnieje w aktach jako ojciec, dzieci mają jego nazwisko. Co innego gdyby się chciało załatwiać rodzinne bez dochodów ojca, a on by był wpisany w akcie, to chyba w takiej sytuacji by trzeba było mieć zasądzone alimenty, bo jak nie ma w akcie danych ojca, to się załatwia jako samotna matka.

Ale tu tez czasem bywa dziwnie, bo bywa tak ze rodzice sie rozstają ale nie ida do sądu po alimenty tylko sie dogadują. I co wtedy??

Happy mum - wstawię w niedziele na 100% :)

RenataT - u nas w mopsie nie można się "dogadać" jeżeli nie jesteśmy razem to by dostać rodzinne muszę mieć alimenty zasądzone

happymum wlasnie dlatego wstawilam, instynkt moderatora kazal mi sprawdzic bo juz wiele tutaj bylo roznych oszukujących, ale poczekajmy na to co napisze Katka, jak napisze:sorry2::confused:

Kurde za tydzien mamy jechac na wesele do mojej rodizny a Mikolaj ma wciaz chrypke, mam nadzieje ze mu przejdzie do tego czasu -_-
starszaki sobie ladnie radza w podstawowce, takze jest oki. :-)
W nocy ino dolało :-) az sie obudzilam :no:
Rodzinne w tym roku mnie wykonczylo.... tyle zalatwiania i papierow ze juz mam dosyc... ale jutro ostatnie pismo z zusu i mam nadzieje ze zloze i bedzie ok! :tak: :-)
Jezeli chodzi o to ze nie jest sie zojcem dziecka to to wogole komplikuje, musi byc rozwod lub alimenty bo innaczej to wymyslaja takie problemy z eja nie majac rozwodu bylam bez rodzinnego przez pol roku bo chcieli papiery bylego meza (wtedy czekalismy na rozowod :p a on nie chcial nic udostepnic....) :dry::sorry2::nerd:

reklama
Do góry