reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Maciejka - myślę że coś jest bardzo nie tak, wydaje mi się ze cos w hormonami bo straszne humory mam i mega ochotę na "przytulanki" no i do tego te @ . Na razie muszę czekać na wyniki moczu, później cytologia i zobaczymy co z tego wyjdzie

A czemu mocz? To nie mogą ci zapisać czegoś na unormowanie hormonów? bo też myślę że to ich wina..

Moja koleżanka miała kiedyś okresy 2 3 razy w mś. cykle trwały nawet 12 dni. Ale tabletki hormonalne wszystko unormowały :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maciejka mamy tu takie zasady ze jeśli od Twojego ostatniego postu nie minęła godzina i nikt nie napisał to chcąc napisać coś jeszcze edytujemy ostatniego. Więc prosze na przyszłość pamiętaj o tym

Ostatnia edycja:
Wybaczcie, ale wczoraj nie było kiedy wejść na forum :)
Z myślą o dwójce nie oswoję się chyba do chwili trzymania obojga w ramionach ;)

Jestem heh ciężko powiedzieć skąd :p obecnie mieszkam pod Warszawą ale w grudniu przeprowadzamy się do Poznania do naszego wspólnego m :))

Hejka:)

U nas znów cieplutko:) Pozniej chyba wybierzemy się na ryby, tzn. D. bedzię z małym a ja pochodzę sobie po lesie za grzybami:-)

happymum rzeczywiście nieciekawie to wyglada;/ szkoda że tak ciężko tam doprosić się o jakiekolwiek badania;/ i strasznie długo musisz czekac na wyniki moczu u nas na drugi dzien sa no ale to inna bajka, może rzeczywiście to o hormony chodzi bo te huśtawki nastrojów itp

miłego dnia

KA_tka-kocham poznań! To moje rodzinne miasto! Tylko ze daleko mam tam:(
A z myślą o bliznaiakach na pewno z czasem sie oswoisz; )
Ja dzisiaj wstałam z okropm bólem pleców? A (.)(.) Nadal okropnie bolą i to utwierdza mnie w przekonaniu ze moje problemy mają związek z hormonami

Katka hehe no rzeczywiście do bliźniaków to nie wiem czy da sie oswoić przed urodzeniem:) Ooo to rozstrzelona jesteś co Was skłonilo żeby spod Warszawy aż pod Poznań?? A rodzinne miasto to gdzie??

Happy uuu współczuję bardzo...

U nas jak zwykle sbotnie sprzątenie ale wieczorem idziemy a pepkowego grila bedzie gruuuuuuubo:p

reklama
Do góry