reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Maciejka - myślę że coś jest bardzo nie tak, wydaje mi się ze cos w hormonami bo straszne humory mam i mega ochotę na "przytulanki" no i do tego te @ . Na razie muszę czekać na wyniki moczu, później cytologia i zobaczymy co z tego wyjdzie

A czemu mocz? To nie mogą ci zapisać czegoś na unormowanie hormonów? bo też myślę że to ich wina..

Moja koleżanka miała kiedyś okresy 2 3 razy w mś. cykle trwały nawet 12 dni. Ale tabletki hormonalne wszystko unormowały :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maciejka mamy tu takie zasady ze jeśli od Twojego ostatniego postu nie minęła godzina i nikt nie napisał to chcąc napisać coś jeszcze edytujemy ostatniego. Więc prosze na przyszłość pamiętaj o tym

Ostatnia edycja:
Wybaczcie, ale wczoraj nie było kiedy wejść na forum :)
Z myślą o dwójce nie oswoję się chyba do chwili trzymania obojga w ramionach ;)

Jestem heh ciężko powiedzieć skąd :p obecnie mieszkam pod Warszawą ale w grudniu przeprowadzamy się do Poznania do naszego wspólnego m :))

Hejka:)

U nas znów cieplutko:) Pozniej chyba wybierzemy się na ryby, tzn. D. bedzię z małym a ja pochodzę sobie po lesie za grzybami:-)

happymum rzeczywiście nieciekawie to wyglada;/ szkoda że tak ciężko tam doprosić się o jakiekolwiek badania;/ i strasznie długo musisz czekac na wyniki moczu u nas na drugi dzien sa no ale to inna bajka, może rzeczywiście to o hormony chodzi bo te huśtawki nastrojów itp

miłego dnia

KA_tka-kocham poznań! To moje rodzinne miasto! Tylko ze daleko mam tam:(
A z myślą o bliznaiakach na pewno z czasem sie oswoisz; )
Ja dzisiaj wstałam z okropm bólem pleców? A (.)(.) Nadal okropnie bolą i to utwierdza mnie w przekonaniu ze moje problemy mają związek z hormonami

Katka hehe no rzeczywiście do bliźniaków to nie wiem czy da sie oswoić przed urodzeniem:) Ooo to rozstrzelona jesteś co Was skłonilo żeby spod Warszawy aż pod Poznań?? A rodzinne miasto to gdzie??

Happy uuu współczuję bardzo...

U nas jak zwykle sbotnie sprzątenie ale wieczorem idziemy a pepkowego grila bedzie gruuuuuuubo:p

reklama
Do góry