reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry.
Jessu nie ogarniam.
młody kończy o 11.30 więc ledwo się wyrabiam.

Paulina super!

witaj Katka :) gratuluję bliźniąt :D oswoilas się już z myślą że będzie dwoje maluchów? ;)

Ciekawe jak Paulina.oo czy ur ....

reklama
Ja tylko na chwilkę wpadłam bo nie ogarniam dzisiaj.. a za godzinkę O. przychodzi ze szkoły razem z kolegą

Paulina ślicznie wyglądałaś!!! A z rodzicami może jeszcze się ułoży?

Happy masakra z tą służbą zdrowia

Ka-tka witaj :) mam 26 lat i jestem mamą 2 szkrabów. Gratuluję bliźniaków

Hej, hej.

Kat_ka- hej i gratulacje ;) kolejna bedzie slubowac wsrod naszego grona ;) ja zaledwie miesiac temu tez ;) Jestem Magda, 23lata skonczone kilka dni temu, mam core Maje ktora ma 16msc ;)

Paulina- a kiedy wracacie ?

Biore sie za lazienke, bo moj dzis wczesnie konczy, a jak on wczesnie wraca to ja nie moge sie wcale zorganizowac bo on mnie rozprasza ciagle :p

Nie wiem jeszcze co z obiadem.. brak pomyslu mam..

Ostatnia edycja:
magda ja tez nie lubie sprzątać jak mi się ktos kręci pod nogami:p Najlepiej jak nikogo nie ma :)

U nas cieplutko, 26stopni:-) Właśnie wróciliśmy z roweru, trzeba korzystac z pogody:) pozniej idę po chrześnicę bo chce dzisiaj u nas nocować, ona akurat grzeczna to będą się z P. ładnie bawić:)

Hej dziewczyny :) Dennis dziś w przedszkolu super. U nas też upał jak latem:)
Magda, Madzialena - mi tez najlepiej się sprząta jak nikogo w domu nie ma:D
Strasznie mnir dziś (.)(.) Bolą:( może @ znów będzie

Katka Witaj:) Gratulacje podwójnej ciąży jak się z tym czujesz?? A w ogóle skąd jesteś?

Happy współczuję z okresem mi kiedys porabał się ale w druga stronę..

Jak dobrze że piateczek mąż jutro wróci wreszcie i pewnie też na pepkowe idziemy bo znajomym synek się urodził:)

Ostatnia edycja:
Katka a skąd jesteś?
Happy no nie żartuj że znów @?

A ja właśnie lubię sprzątać. Serio :) a jeszcze bardziej lubię tego efekty :) dlatego drażni mnie bałagan robiony przez dzieci ...

reklama
Do góry