reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry.
Jessu nie ogarniam.
młody kończy o 11.30 więc ledwo się wyrabiam.

Paulina super!

witaj Katka :) gratuluję bliźniąt :D oswoilas się już z myślą że będzie dwoje maluchów? ;)

Ciekawe jak Paulina.oo czy ur ....

reklama
Ja tylko na chwilkę wpadłam bo nie ogarniam dzisiaj.. a za godzinkę O. przychodzi ze szkoły razem z kolegą

Paulina ślicznie wyglądałaś!!! A z rodzicami może jeszcze się ułoży?

Happy masakra z tą służbą zdrowia

Ka-tka witaj :) mam 26 lat i jestem mamą 2 szkrabów. Gratuluję bliźniaków

Hej, hej.

Kat_ka- hej i gratulacje ;) kolejna bedzie slubowac wsrod naszego grona ;) ja zaledwie miesiac temu tez ;) Jestem Magda, 23lata skonczone kilka dni temu, mam core Maje ktora ma 16msc ;)

Paulina- a kiedy wracacie ?

Biore sie za lazienke, bo moj dzis wczesnie konczy, a jak on wczesnie wraca to ja nie moge sie wcale zorganizowac bo on mnie rozprasza ciagle :p

Nie wiem jeszcze co z obiadem.. brak pomyslu mam..

Ostatnia edycja:
magda ja tez nie lubie sprzątać jak mi się ktos kręci pod nogami:p Najlepiej jak nikogo nie ma :)

U nas cieplutko, 26stopni:-) Właśnie wróciliśmy z roweru, trzeba korzystac z pogody:) pozniej idę po chrześnicę bo chce dzisiaj u nas nocować, ona akurat grzeczna to będą się z P. ładnie bawić:)

Hej dziewczyny :) Dennis dziś w przedszkolu super. U nas też upał jak latem:)
Magda, Madzialena - mi tez najlepiej się sprząta jak nikogo w domu nie ma:D
Strasznie mnir dziś (.)(.) Bolą:( może @ znów będzie

Katka Witaj:) Gratulacje podwójnej ciąży jak się z tym czujesz?? A w ogóle skąd jesteś?

Happy współczuję z okresem mi kiedys porabał się ale w druga stronę..

Jak dobrze że piateczek mąż jutro wróci wreszcie i pewnie też na pepkowe idziemy bo znajomym synek się urodził:)

Ostatnia edycja:
Katka a skąd jesteś?
Happy no nie żartuj że znów @?

A ja właśnie lubię sprzątać. Serio :) a jeszcze bardziej lubię tego efekty :) dlatego drażni mnie bałagan robiony przez dzieci ...

reklama
Do góry