reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happymum w takim razie oby @ przyszła:)

My juz po spacerku i synek zasnął:) na dworze chciał loda ale wieje i jest zimno więc mu nie kupiłam, obraził sie jak nie wiem jak przyszedł do domu to położył sie do łóżka, patrze a on śpi:) Ale i tak nie mam luzu bo wzięłam siostrzenica na troche, siostra szykuje na komunie a ona się nudzi

reklama
Hej wam ;)
Może jeszcze mnie ktoś pamięta hehe ... tyle razy sobie obiecywałam że wkręcę się w pisanie u was na nowo i ciągle coś -_-

Teraz prowadzę sklep z odzieżą używaną i między innymi dlatego tu jestem ;-) prośbę mam żebyście polubiły moją stronkę na FB
https://www.facebook.com/pages/Ciuszek-Abrakadabra/1416467751900943
będę bardzo wdzięczna no i ogólnie wystawiam ciuszki dla dzieci więc i wam się pewnie przyda myślę że mam dobre ceny teraz dałam konkurs można wygrać bon na zakupy ;-)

Tak głupio że wpadam z reklamą :-p no ale za to postaram się pisać częściej może teraz się uda :-) ale to po weekendzie

witam sie porannie.
pogoda nedzna. a mnei nadal bezsennosc ogarnia. dobrze ze internet jest bo bym chyba w nocy sprzątala :D

Femme polubilam :)

Melduję się i ja:-)

U nas dzisiaj wieje ale chociaż słońce czasami wychodzi:) Niedługo idziemy na dwór a pozniej czeka mnie pieczenie ciasta i zrobienie sałatki na komunie siostrzenicy także pracowita sobota:)

Miłego dnia:)

Hej, hej

Paulina, Anula- Tak ja wlasnie przeglądam na tablicy i tam znalazłam te ogłoszenia;) Ale zobaczę jak się będę czula w takiej sukience.. Bo na codzien dżinsy, koszulka, ew leginsy.. A tu tak mam się odstawić :D

Happy- ojj to konkretny kryzys mieliście.. jeju... ważne ze już dobrze jest ;)
Madzialena- a komunie robia w domu tak?

Mala wstala przed 8 i już zasnela znowu.. Hmmm no okk, to mam czas na kawke ;))
Dziś zaczniemy się pakować, jutro pewnie pozwozimy tam rzeczy.. Nie lubie się pakowac ani rozpakowywać ;)

U nas całą noc deszcz padał.. teraz nie pada ale wieje jak nie wiem co....

Witam serdecznie
Chciała bym zaprosić mamy ze śląska jeśli takie tu są ;)
na sesje zdjęciowe swoich pięknych brzuszków jak i narodzonych maluszków.
Zapraszam również do oglądania moich prac na stronie..
https://www.facebook.com/pages/Iwona-Kielerz-Fotografia/512564335507806

Zachęcam do polubienia i śledzenia różnych promocji
Wszelkie pytania proszę kierować na maila lub telefonicznie.
Pozdrawiam

Byliśmy już na zakupach:) znalazłam £10 ;)
A mały zgubił ostatniego smoczka wiec od dziś od zwyczajnie mam nadzieje ze tym razem sie uda!

Magda-teraz jest dobrze a nawet lepiej, S. Zrozumiał dużo rzeczy i cały wolny czas poświęca mi i małemu, nawet przed pracą chodzi z nami na spacery i zostaje z małym jak chce wyjść
Edit....
Ale cisza:/ Dennis nie spał w poludnie bo bez smoczka nie chciał zasnąć, teraz leży w łóżku i jest cisza, mam nadzieję że nie będzie tak źle bez smoczka.
Jutro idziemy na urodziny do kolegi Dennisa, Oliviera który kończy 3 latka, w prezencie kupiliśmy piłkę do skakania, myślicie ze to dobry prezent dla 3latka?

Ostatnia edycja:
magda tak siorka córki komunie robi w domu:) Ma dosyc duży pokój stołowy a dzieci będą osobno w pokoju :)
happymum taka piłka do skakania to fajny prezent:) Mój synek taką dostał jakis czas temu ale dopiero niedawno nauczyl sie na niej skakać bo tak to sie przewracał:)

Ja właśnie poprasowałam moim chłopom koszule na jutro, D. poszedł z moją mamą pozanosić sałatke i ciasta do siostry i został na piwko u szwagra, chyba przygotowują się na jutro:p Mam nadzieje że się nie spije jutro no ale boje się że mój szwagier mu nie odpuści:)

Miłego wieczorku

reklama
Hej.

U nas pakowanie w pelni.. Ja myslalam zs my malo rzeczy, a jak sie tak pakuje to jest a jest tych gratow.. a ile ja wczoraj wywalilam.. Moj mial bardzo sentymenty do niektorych gratow i zostaw i zostaw bo "sie przyda". A jak spytalam kiedy to powiedzial noo ok wywal :p

Dzis bede pakowac ubrania i tez od razu robie porzadki konkretne! Bo robilam jakis czas temu i pozostawialam rzeczy ktore niby bede nosic a do dzis ich nie mialam :p
I kuchnia..ehh to dla mnie wyzwanie... ale nie odpuszcze i nie zostawie im nic a nic :p chocby mialo mi sie nie przydac :D

Co spakuje malej zabawki ta znowu je wyciaga :D

Jeszcze chwile pognije i do roboty.

Milej niedzieli ;)

Do góry