reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiek super ze synek zadowolony z motorka

Paulina tylko wiesz co mnie dziwi ze tato Twoj nie reaguje na to? Ja mam takich sasiadow upomnialam raz byla cisza po pewnym czasie wyszlam z mysla zeby ich bic a mam sasiadke ktora jest w ciazy i ma dziecko w Twojej Nikoli wieku i sie dziwilam ze im nie przeszkadza to ale ostatnio przegieli i ona sie rzucila to poznirj gadali ze ich opel juznie bedzie taki piekny itp i powiedzialam do nich ze sciany maja uszy i ze ona jest ponad prawek a poza tym mieszkaja tu dzieci i ze jak chca wojny to beda ja mieli i teraZ pier... za kazdym razem jak tylko wyjda pic na klatke albo pod bede dzwonila na policje a ja i oni to jestesmy tu jedyni z dziecmi i mlodzi a reszta sie boi nie wiem kogo bo to mlode chlystki juz sama sie zastanawiam gdzie to zglaszac itp moze wy podpowiecie?

Renata zdaje mi sie ze to hormonki ;D

Happy super ze Denis nie "teskni "za smoczkiem ;) ja dzisiaj Zuzie sadzalam na nocnik i zamiast pampka to majteczki i raz zrobila kupcue 5 siusiu do noc.ika i 5 w majciochy i siedzialam z nia na dywanie i stawialam ja dalej ode mnie i sama szla do mnie z 5 kroczkow zrobila za jednym razem i tak co chwile robilam ;) normalnie dumna jestem ;D

Edit

Happy moja wczoraaj zgubila i do poki jej nowego nie kupilam nie usnela myslalam ze zwariuje

Ostatnia edycja:
reklama
heja porannie.Ja od dziś na noce do rodzicow smigam. Filip ma spotkania przedkomunijne codziennie po 17. a potem nie bede miala jak wrocić. tzn dziś kuzynka bedzie.. ale od jutra szwagier.. a ja mam uczulenie na niego. No taki burak ze mnie coś trafia jak on jest w poblizu. wole spac u mamy i klucić sie z bracmi niz 3 min. w samochodzie ze szwagrem spedzić.

Juto Filip dodatkowo ma 1 spotkanie dla mlodych pilkarzy. chce chodzić na treningi. moze energie spozytkuje w jakisms slusznym celu :).

pogoda okropna. chmury takie ciezkie ;/ ja nadal zatkana, smarkająca, oczy bolą, kicham non stopokropnie sie czuje ;/ .

Hejka:)

My wczoraj wróciliśmy z komunii przed 19:) Synek był bardzo grzeczny, cały czas siedział z dziećmi w pokoju i przychodził tylko jak chciał coś zjeść:p D. dużo nie wypił i ogólnie było fajnie, gdyby nie to że D. poszedł dzisiaj do pracy to zostalibyśmy dłużej:)

U nas właśnie pada;/
paulina powodzenia w szukaniu mieszkania i oby mniej było takich akcji z alkoholem , wiadomo pije sie fajnie ale reszta lokatorów musi pamiętac że macie małe dziecko i ono potrzebuje mieć ciszę i spokój;/ a jak tam ta wysypka byłyście u lekarza?

renata nie dziwię Ci się że masz stresa związanego z komunią, moja siostra dopiero wczoraj odetchnęła z ulgą że już po wszystkim:) A humorki też ma hehe ciąża robi swoje

asik super że synkowi podoba się motorek, ale teraz będzie miał frajdę:)

Zdjęcie0681.jpg A tak wyglądał tort siostrzenicy zrobiony przez moja teściową, pyszny był:-)

Miłego dnia

Załączniki

• Zdjęcie0681.jpg
    Zdjęcie0681.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 71
Cześć kobitki

jejku jaka zimnica na dworze:baffled: masakra. Oliwci kazałam na kurtkę bezrękawnik zarzucić

młody się dopiero obudził, zje śniadanko i idziemy na zakupy, do banku opłaty porobić, później sprzątanko i obiad trzeba zrobić

Paulina szkoda, że z mieszkaniem nie wyszło. Ale szukajcie dalej, nie ma to jak mieszkanie samemu:tak:

Renata hormony szaleją:-D

Happy super, że już bez smoczka

Olcia takie pierwsze nieporadne kroczki są rewelacyjne :) a Zu będzie coraz dłuższe dystansy pokonywała

Witam:)
Madzialena-tort śliczny:)
Asik-u nas też zimno.

Dennis nadal bez smoczka, choć wczoraj długo zasypial.
@dostalam i od razu spokojniejsza jestem. W domu may remont i po jednym dniu już mam dosyć.
Miłego dnia wszystkim!

happymum super że Dennisek radzi sobie bez smoczka, po paru dniach juz nie będzie o nim pamiętał:) Mój synek ostatnio znalazł swojego smoczka, nie wiem dlaczego go nie wyrzuciłam, powiedział że jest już duzy i że go nie chce :) Dobrze że @ się pojawiła:)

Synek dopiero wstał, idziemy na sniadanko

OLCIA moj tata nie reaguje bo robi tak samo. On kiedys mial problem z alkoholem i widze ze to powoli wraca, tyle ze mama nie wie o tym nic a ja nic nie mowie bo on i tak wywinie kota ogonem.
MAGDA powiedz mi jak latasz z Maja samolotem to jakiej linii? Dokupujesz bagaz czy wysylasz do Polski paczke? Bo my lecimy pod koniec czerwca na dwa tygodnie z mloda i nie wiem jak sie zorganizowac... mielismy jechac autem ale tracimy prawie cztery dni w polsce wiec odpada. RENATA czemu ty taka hop do przodu jestes? Moze to szwagier nie chce z toba jechac, a ty tak to opisujesz jakby ciebie wszyscy uwielbiali bo taka wspaniala..
MADZIALENA przepiekny tort :)

My wczoraj zaprosilismy szefa na slub. Nie wiedzieli ze ich zapraszamy i pytalam czy maja w planach przyjazd do Polski w tym roku to mowili ze nie ze juz sie z polski wyleczyli i ze moze do gdanska na tydzien urlopu wyskocza. Po czym jak ich zaprosilismy to mowia ze musza zmienic zdanie i napewno przyjada. Ucieszylam sie bardzo, bo przeciez specjalnie przyjada ze Szwecji ;)
Do mnie @ zawitala :/ brzuch mnie boli jak nigdy..

Hej

Oooo co ja widze :-)
Renata GRATKI!!!! :-)
Happy dobrze ze @ sie pojawila... :tak:
Paulina fajnie ze macie fajnego szefa :tak: i wspolczuje sytuacje w mieszkaniu :/ powodzenia w szukaniu mieszkania!

U nas juz oki, choroby odchodzą w sina dal, zaraz corke do szkoly zaprowadze
I ide zmienic nazwisko w banku i orange... :p
Nie chce mi sie bo pogoda nie taka jak trzeba ale coz... :p

reklama
happymum mój synek zaczął ładnie mówic całymi zdaniami po drugich urodzinach, teraz mówi juz wszystko, a czasami jak cos powie to aż jestem zdziwiona że zna takie słowa:) Ale trzeba pamiętac że każde dziecko rozwija sie we własnym tempie:)
paulina fajnie że szef przyjedzie na wasz ślub:) Kurcze z alkoholem nie ma żartów mam nadzieję że Twój tato sie opamięta;/ Ale jak mój D. pracował w Niemczech to tez codziennie wieczorem piwko mówił że z nudów bo wieczorami nie było co robić , jak wrócił to na szczęście mu przeszło, teraz raz na jakis czas kupi sobie dwa piwka i to w dodatku smakowe hehe

Do góry