reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happymum w takim razie oby @ przyszła:)

My juz po spacerku i synek zasnął:) na dworze chciał loda ale wieje i jest zimno więc mu nie kupiłam, obraził sie jak nie wiem jak przyszedł do domu to położył sie do łóżka, patrze a on śpi:) Ale i tak nie mam luzu bo wzięłam siostrzenica na troche, siostra szykuje na komunie a ona się nudzi

reklama
Hej wam ;)
Może jeszcze mnie ktoś pamięta hehe ... tyle razy sobie obiecywałam że wkręcę się w pisanie u was na nowo i ciągle coś -_-

Teraz prowadzę sklep z odzieżą używaną i między innymi dlatego tu jestem ;-) prośbę mam żebyście polubiły moją stronkę na FB
https://www.facebook.com/pages/Ciuszek-Abrakadabra/1416467751900943
będę bardzo wdzięczna no i ogólnie wystawiam ciuszki dla dzieci więc i wam się pewnie przyda myślę że mam dobre ceny teraz dałam konkurs można wygrać bon na zakupy ;-)

Tak głupio że wpadam z reklamą :-p no ale za to postaram się pisać częściej może teraz się uda :-) ale to po weekendzie

witam sie porannie.
pogoda nedzna. a mnei nadal bezsennosc ogarnia. dobrze ze internet jest bo bym chyba w nocy sprzątala :D

Femme polubilam :)

Melduję się i ja:-)

U nas dzisiaj wieje ale chociaż słońce czasami wychodzi:) Niedługo idziemy na dwór a pozniej czeka mnie pieczenie ciasta i zrobienie sałatki na komunie siostrzenicy także pracowita sobota:)

Miłego dnia:)

Hej, hej

Paulina, Anula- Tak ja wlasnie przeglądam na tablicy i tam znalazłam te ogłoszenia;) Ale zobaczę jak się będę czula w takiej sukience.. Bo na codzien dżinsy, koszulka, ew leginsy.. A tu tak mam się odstawić :D

Happy- ojj to konkretny kryzys mieliście.. jeju... ważne ze już dobrze jest ;)
Madzialena- a komunie robia w domu tak?

Mala wstala przed 8 i już zasnela znowu.. Hmmm no okk, to mam czas na kawke ;))
Dziś zaczniemy się pakować, jutro pewnie pozwozimy tam rzeczy.. Nie lubie się pakowac ani rozpakowywać ;)

U nas całą noc deszcz padał.. teraz nie pada ale wieje jak nie wiem co....

Witam serdecznie
Chciała bym zaprosić mamy ze śląska jeśli takie tu są ;)
na sesje zdjęciowe swoich pięknych brzuszków jak i narodzonych maluszków.
Zapraszam również do oglądania moich prac na stronie..
https://www.facebook.com/pages/Iwona-Kielerz-Fotografia/512564335507806

Zachęcam do polubienia i śledzenia różnych promocji
Wszelkie pytania proszę kierować na maila lub telefonicznie.
Pozdrawiam

Byliśmy już na zakupach:) znalazłam £10 ;)
A mały zgubił ostatniego smoczka wiec od dziś od zwyczajnie mam nadzieje ze tym razem sie uda!

Magda-teraz jest dobrze a nawet lepiej, S. Zrozumiał dużo rzeczy i cały wolny czas poświęca mi i małemu, nawet przed pracą chodzi z nami na spacery i zostaje z małym jak chce wyjść
Edit....
Ale cisza:/ Dennis nie spał w poludnie bo bez smoczka nie chciał zasnąć, teraz leży w łóżku i jest cisza, mam nadzieję że nie będzie tak źle bez smoczka.
Jutro idziemy na urodziny do kolegi Dennisa, Oliviera który kończy 3 latka, w prezencie kupiliśmy piłkę do skakania, myślicie ze to dobry prezent dla 3latka?

Ostatnia edycja:
magda tak siorka córki komunie robi w domu:) Ma dosyc duży pokój stołowy a dzieci będą osobno w pokoju :)
happymum taka piłka do skakania to fajny prezent:) Mój synek taką dostał jakis czas temu ale dopiero niedawno nauczyl sie na niej skakać bo tak to sie przewracał:)

Ja właśnie poprasowałam moim chłopom koszule na jutro, D. poszedł z moją mamą pozanosić sałatke i ciasta do siostry i został na piwko u szwagra, chyba przygotowują się na jutro:p Mam nadzieje że się nie spije jutro no ale boje się że mój szwagier mu nie odpuści:)

Miłego wieczorku

reklama
Hej.

U nas pakowanie w pelni.. Ja myslalam zs my malo rzeczy, a jak sie tak pakuje to jest a jest tych gratow.. a ile ja wczoraj wywalilam.. Moj mial bardzo sentymenty do niektorych gratow i zostaw i zostaw bo "sie przyda". A jak spytalam kiedy to powiedzial noo ok wywal :p

Dzis bede pakowac ubrania i tez od razu robie porzadki konkretne! Bo robilam jakis czas temu i pozostawialam rzeczy ktore niby bede nosic a do dzis ich nie mialam :p
I kuchnia..ehh to dla mnie wyzwanie... ale nie odpuszcze i nie zostawie im nic a nic :p chocby mialo mi sie nie przydac :D

Co spakuje malej zabawki ta znowu je wyciaga :D

Jeszcze chwile pognije i do roboty.

Milej niedzieli ;)

Do góry