reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej. Nas chyba czeka jutro albo pojutrze wizyta u szwedzkiego lekarza. Dobrze ze wyrobilam te EKUZ. Mlodej wczoraj wyskoczyly plamy na policzkach, a dzis zmienilo sie to w taka kaszke polaczona z plamami. Wyglada to okropnie. Naszczescie jak cos to szefowa pojedzie z nami bo ona biegle po szwedzku gada to pomoze.

MAGDA zazdroszcze przeprowadzki. My dzis bedziemy dzwonic o mieszkanie tylko w calkiem innej czesci Sztokholmu. Trudno sie mowi ale po tym co wczoraj odwalil lokator razem z moim tata to porazka. Byle sie wyniesc. Jak najszybciej bo ja dziecka w tej melinie trzymac nie bede.

reklama
Paulina- moze Nikole cos uczulilo?? A chcecie tez sami we troje miwszkac?? To najlepsZe wyjscie przy dziecku. Oni wczoraj jak zobaczyli ze sie pakujemy to malo wytrzeszcza nie dostali bo mamy zaplacone do konca msc a idziemy stad. Trudno w tym msc zaplacilismy za dwie chaty bo jak cos sie znajdzie chca zeby od razu dac depozyt i za msc z gory.

MAGDa tak chcemy mieszkac sami we troje. Tu w tygodniu jest ok, ale gdy zbliza sie weekend... np lokator z moim ojcem pija od czwartku co wieczor. Wczoraj taka imprezke sobie zrobili ze masakra, darli sie do 3 w nocy, o 23 przyszedl jeszcze sasiad ktory sam ma dziecko w wieku Nikoli to chyba powinien sie domyslec ze nie jest tu mile widziany o tej porze, a na samym koncu lokator spal pod stolem w salonie. To porazka dla mnie.

Witamy sie ;)

Nie wiem czy wam wspominalam ze lubie sprzatac w niedziele jakos tak glupio mam zamiast w sovote to w niedziele mnie nachodzi a wiec wysprzatalm wszedzie podlogi pomyte i pranie sie pierze i wczoraj kupilam ta komode chcialam wieksza ale trzeba bylo czekac do srody a ze ja w goracej wodzie kompana to musialam miec juz teraz i wzielam mniejsza ale pojemna ;)

Paulina bo pic to trzeba umiec i z rozumem a nie schlac sie i uprzykrzac zycie innym a zwlaszcza dziecku bo mimo wszystkod dziecko przezywa to inaczej ;) trzymam kciuki zrbyscie znalezli mieszkanie ;)

Madzia gdybys mkeszkala blizej mnie to bym Ci polecila piekna suknie kolezanka sprzedaje ale no piekna jest ;) ja jak przeprowadzalam sie tutaj to z checia sie pakowalam a rzeczy moglabym przeniesc sama taka radosc mi to sprawialo ;p

Dziewczyny czy wasze dzieci to tez takie niejadki ? Zu wczoraj ostatni posilek zjadla o 16 i dopiero teraz zjadla a przez caly dzien zje min 3 poslki jak dla kurczaczka mleko to 60ml zje... juz wymyslam wszystko codziennie cos innego cos nowego i dupa. Nawet po pampersach widze ze schudla bo chcialam juz kupywac 5 bo 4 bbyly juz praiwe za male tzn w pasie i chcialam zeby miala luzniej a teraz 4 zakladam i rzepy sie stykaja ze soba yhhh

Cześć

Nie chce mi się nadrabiać, sorrki.

Zrobiłam na obiad pierożki z mięskiem, a teraz mąż zajmuje się dzieciakami a ja sobie leżę w pokoju z lapkiem (naprawiony już, kosztowało mnie to aż 260zł).

Kupiliśmy wczoraj młodemu motorek taki do odpychania się i najlepiej to jakby mógł spać z nim. A dziś tylko oczy otworzył i " motol jadę":-D

Pozdrawiam Was gorąco:biggrin2: i życzę zdrówka potrzebującym

OLCIA z tym piciem masz racje. Moj A. wczoraj wypil z nimi dwa drinki i przyszedl do nas do pokoju. Wiec to ok. Ale to co oni odwalili to porazka. Teraz nawet nie upominam Nikoli i nie mowie zeby byla ciszej albo cos tylko mowie jej zeby sie tlukla najbardziej jak potrafi, oni robili tak jak ona potrzebowala snu tak teraz sie odwdzieczamy ;) z tym niejedzeniem sie nie przejmuj. Moja tez tak ma i tez pampki 4 sa ok bo schudla. teraz ma apetyt bo gorne trojki juz wyszly ale nie dlugo bedzie to samo bo jeszcze dolne musza wyskoczyc ;)

Niestetu z mieszkania nici. Szefowa mowi zebysmy go nie brali bo oni mieli tam kiedys mieszkanie i ona bala sie tam jezdzic. Co chwila spalone auta.

heja. Boziu jaki ja mam parszywy humor. wszystko mnie wkurza, a ł najbardziej. Palnie jakims glupim tekstem i sie dziwi ze albo go zrugam, albo sie nie odzywam..zeby nie zrugac.
O tez pokazuje rogi. wczoraj juz mialam ochote go zostawić gdzieś na drodze. bylismy na chwile u tesciow. prawie z nerwow sie poryczalam, co mi sie rzadko zdarza.

Niewiem czy to przez pogode, czy poprostu mi hormony na mozg naciskają. W ciązach nerwy mialam straszne. aaaaaaaaaale Ł swiadomie sie zdecydował na to. wiec powinien przynajmniej mi z drogi schodzić ;)

i taka wymemlana jestem dziś ze szok. ledwie funkcjonuje.

Komunia juz za tydzien. No stresa mam jak nic. Jak ja w kosciele wysiedze.. jak na siku musze co 15 min?? majty te chlonne dla nietrzymających? bedzie ciekawie :)

Paulina ja niewyobrazam sobie mieszkac z ludzmi ktorzy co weekend muszą sie schlac. szukalabym stancji oddzielnie..jak najdalej od przemilych wpollokatorów.

Paulina-szkoda ze z mieszkania nici; (
Renata-życzę ci cierpliwości i oby ciąża spokojnie przebiegała:)

My juz po imprezie, mały sir wyjawił i teraz śpi, drugi dzień bez smczka i bez większych problemów.

reklama
Hej przepraszam, trochę mnie nie było, miałam jazdy z kompem i netem... Lecę nadrabiać

Renatko moje gratulacje z powodu ciąży :happy2: cudne wieści !

Do góry