reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka:)

renata moja siostra z mężem wybrali dla synka Staś(po naszym tacie) a dla córki Maria(po mamie szwagra) Imiona w ogóle m i sie nie podobają ale to ich wybór:)
paulina musisz pochwalic nam się jak wyglądasz w kiecce:-)
U mnie w klasie w liceum było 5 Magdalen hehe, ja miałam nazywać się Izabela ale mój tato uparł sie i zostałam Madzią:-)

My już po spacrku ale za chwile znowu idziemy, wczoraj pokłociliśmy się z D. ale na szczęście już wszystko jest ok:) Cała noc spać nie mogłam, głowa mnie bolała od płaczu bo ja zawsze jak sie kłocimy to beczę ehh

Miłego dnia

Madzialena, to ze mi sie nie podobają takie imiona, to nie znaczy ze innym nie mogą.

Co do imeinia Maria... Ł kiedyś chcial corke nazwac jak bysmy mieli, po swojej babci. Ale ja mu powiedzialam.. ja w ciązy chodze, ja rodze.. ja imie wybieram. On nazwisko :)

Ja mialam sie nazywac Honorata, Roksana, albo Aleksandra. to byly mamy propozycje.ale tato chyba sądzil ze jej coś w glowie cisnie ze chce mi dac tak na imie. Sam zdecydował ze bedzie Renata. Niewiem czy wybral najciekawsze, czy co nim kierowalo, całą podstawowke mialam mu za zle ze nazwał mnie jak kobyle jakąś. Ale jak znormalnialam to doszlam do wniosku ze te moje imie to calkiem znosne jest.I bylam dlugo jedyną Renatą w szkole.

spac mi sie chce niesamowicie. wstalam o 5 jak glupek jakis. no ale spac nie moglam. i tardycyjnie..juz ziewam. Ide sobie kawe zrobie bo padne zaraz.

Ostatnia edycja:
RENATA to ze powiedzialas tak do Ł wcale smieszne nie jest ;p moim zdaniem :)

MAGDA wstawialam tu kiedys zdjecie, ale cala to pokaze sie wam dopiero we wrzesniu :p do orginalnej sukni dodalam od siebie swiecacy tiul ;)

Załączniki

• 1399568610900.jpg
    1399568610900.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 57
Paulina psss nam bys sie mogla pokazac a nie ;D

Renata ale wy oboje splodziliscie wiec wybor powinien byc wspolny no ale... kto jak woli ;)

Co do imion sa gusta i gusciki ;) mi osobiscie die podoba Maria Marysia Marysienka ;) a dla chlopca Gabriel Mieszko Hubert Slawek ;)

Jestem padnieta i jeszcze komoda mi sie spier.... i musze kupic bo ta teraz nadaje sie tylko na smietnik ;/

Tak Olcia my oboje splodzilismy. Ale z moim malzonem w zyciu bym nie doszla do porozumienia w wyborze imienia, a ze on zaakceptował moje wybory to i problemu nie było.

Co do imion u nas bylo ciezko bo zupelnie sie nie zgadzalismy dlatego jest Bartosz obojgu w miare to imie nam sie podobalo. Ja chcialam Maciej, Adam badz Artur a Ł chcial Szymona ktory dla mnie byl nie do przyjecia wiec poszlismy na ugode ;-)to ze facet nie rodzi nie jest ich wina heheh:-p
Co do dziewczynki bylismy pewni bylaby Olga wiecej imion dla dziewczynek mi sie nie podoba. Na szczescie wiecej imion nie bedziemy wybierac bo wiecej dzieci nie planujemy, no chyba ze wpadniemy ale mam nadzieje ze nie. A stare imiona duzo bardziej mi sie podobaja niz te zagraniczne.
Paulina suknia nie w moim stylu ale napewno bedziesz fajnie wygladac;-)w sumie jeszcze nigdzie nie widzialam sukni ktora by mi sie spodobala:zawstydzona/y:

reklama
Magda-pytasz gdzie byłam a wiec nigdzie ale mieliśmy z S. Duży kryzys i musielismy wszystko obgadac. Gratuluję mieszkania!

Renata-życzę dziewczynki!
Paulina suknia piękna!

Do góry