reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madzia01 - Ja też uwielbiam kupować ubranka:) Teraz na szczęście znam już płeć. Wcześniej tylko ubranka unisex:p Nie mam tego dużo.. Dziecko i tak zaraz z 1 ubranek wyrasta;) Ale zawsze jak coś kupuje to się czasami później martwie czy na pewno z ciążą będzie wszystko ok.. A ja tak kupuje.. Mam takie obawy:/:/ To moja 1 ciąża..

RenataT - 3 miesiące po stracie dzidziusia można znowu zaczàć się starać. Chodzi oczywiście o 3 cykle miesięczne. Jeżeli oczywiście Ginekolog nie zaleci inaczej.. Ale moja koleżanka straciła dzidziusia i właśnie tak jej Gin powiedzial.

Dziewczyny mój fb: https://www.facebook.com/barbara.krygowska?ref=tn_tnmn

Jak coś wysyłać zaproszenia;) Bo mam na profilu wszystko poblokowane dla nieznajomych.

Ostatnia edycja:
reklama
REPETKA zawsze się zachwycam Jasiem na Twojej miniaturce :D super chłopak :) a jak czytałam o tych torebkach to sama się uśmiechnęłam. Ja też raczej nie obkupuje się ciągle, ale jak już sobie coś kupię to humorek od razu poprawiony i niech mi ktoś powie, że nie ;) Już się nawet nie wypieram przed R że zakupy mi radości nie sprawiają :-)

CATSUN ja tam nie wierzę w żadne zabobony. Też kupowałam wszystko normalnie w trakcie ciąży, bo niby kiedy masz to kupić? Po porodzie musisz mieć od razu w co ubrać dzidziusia itp. Moim zdaniem ten przesąd żeby nie kupować w ciąży wyprawki jest bez sensu jak i cała reszta... Osobiście miałam głęboko w poważaniu wszystkie przesądy i moja córeczka nie miała nawet czerwonej kokardki przy wózku. Nie uwierzysz, ale żyje i ma się świetnie! :) Naprawdę jest spokojnym, pogodnym dzieckiem i w dodatku nigdy nie chorowała :)
A jakiej płci jest Twój dzidziuś, bo chyba przeoczyłam jeśli już pisałaś.

Ostatnia edycja:
Hejka:-)
repetka ale Twój ukochany zrobił Ci niespodziankę:) Sama bym się ucieszyła:)
castun ja tam też nie wierzę w żadne zabobony:) Wiadomo człowiek się cieszy że będzie dzidzia i nikt Ci nie zabroni nic kupywać:p To sprawia przyjemność:) Ale np. chrzestna mojego synka ma termin na początek marca a już na jesieni miała wszystko pokupywane, w tym zrobiony pokój dla dziecka... tłumaczyłam jej że dziecko na początek nie potrzebuje całej szafy bodów bo nawet nie zdąży tego założyć dzidzi no ale kto bogatemu zabroni:) według mnie troszke przesadziła:)
liza zdrówka dla dzieciaków:*
papitka to dobrze że synkowi w nocy już nie dokuczał katarek:)

My pospaliśmy dzisiaj do 11.30:) Przedtem byłam w Urzędzie Pracy bo miałam wizytke ale oczywiście nic mi nie zaproponowali:-) Pozniej podejdę do dentysty bo przeoczyłam jedną wizytę i nie wiem czy czasem reszta mi nie przepadła:wściekła/y: Pójdziemy na krótki spacer a potem siedzimy w domu bo w trójkę mamy katar a ja to juz całkiem:wściekła/y:

LIZA Zdrowka dla dzieciakow. Najgorsza to ta plucha, wszystkie wirusy w powietrzu lataja. U nas jeszcze mrozek ale podobno juz niedlugo. Moje dzieci w tym roku ze sniegu nie skozystaly bo nie moga wychodzic.

PAPITKA Dobrze ze juz lepiej.
REPETKA Zazdroscic tylko takiego gestu lubego. Ma chlopina wyczucie.:-)

Zazdriszcze wam takich pobidek, jak ja bym chciala wstac o 7, co prawda czasami sie zdaza ale to nieczęsto. Dzisiaj od 4 na nogach jestem

Witam

Ja od piatku mam @ i tylko wuczekujejejkonca a nir zapowiada sie zeby to wkrotce nastapilo.

Ostatnia edycja:
ewi- moja była bardzo skąpa brązowe plamienie z mała ilością krwi wiec i szybko sie skonczyła. Z resztą dzisiaj zaczynam nowe opakowanie tabletek wiec zawsze mi sie kończy tego dnia.

PAPITKA Zazdroszcze. U mnie od porodu to potoki. I do tego ponad tygodniowe. No ale ty na tabsach to sie nie dziwie.

papitka zawsze masz takie skąpe plamienia?
ewi u mnie po porodzie też były potoki hehe ale szybko sie unormowało:)

Mnie @ czeka jutro albo w srodę, a brzuch boli już od tygodnia:wściekła/y: i nerwus jestem ale to tak co miesiąć:-)

Madzia01 - Będę miała synusia:) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze bo co jakiś czas słyszę coś martwiącego.. Ja jak kupuje to po prostu jestem przeszcześliwa a w domu jak składam to patrze na te ubranka i aż nie potrafię sobię wyobrazić, że pewnego dnia założe je na mojego maluszka.. Już doczekać się nie mogę.. Ale! Ostatnio teście przywieźli mi 2 paki pampersów dla noworodków z 2 firm... I nie wiem czemu ale nie potrafiłam przestać się uśmiechać... W ciąży mam różne humorki xD Ale na pampersy jak dla mnie za wcześnie.. Tak samo na wózek, a co dopiero na pokój dla maluszka, czy żeby już iść do szkoły rodzenia.. Ale każdy ma własne upodobania.. A z tymi kokardkami w wózku to przesada..

Wrrr...poszłam na pocztę wysłać paczkę i pieniądze zgubiłam pierwszy rsz w życiu! Pechowy poniedziałek na szczęście tylko £ 10. A pozatym biorę sie za sprzątanie i obiadek dzisiaj rybka bo chłopcy lubią; )

U mnie też po ciąży były potoki i ma początku jak założyłam iplatn też ale od jakiegoś czasu wszytko sie pomieszalo i mie mam ivh prawie wcale i za każdym razie mam wrażenie ze jestem w ciąży. Jutro ide sie umowic na zdjęcie implantu

reklama
Ja też miałam mnóstwo, mnóstwo ciuszków dla J ale ja wszystko dostałam od przyjaciółki, która rodziła kilka miesięcy wcześniej. Sama też trochę kupiłam i wiem że miałam tego za dużo... Wózek, pampersy, fotelik, mebelki itp. dla dzidziusia kupiliśmy w ostatnim trymestrze ciąży.

Do góry