reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam. Nadaje z tel. I srednio ogarniam. Damian zwalil z polki laptopa. Chyba monitor poszedl. Mam zaje*istego dola.

reklama
Hej.

Mi dzis glowe rozwala;// mala cala noc jeczala i oczywidcie z nami spala;///// rano chcialam ja przytulic dotykam a tam.... Megaaa kupsko po pachy.. I od 5-30 ryk bo nie chciala sie prsebrac, od razu posciel do zmiany a 2 dni temu zmienialam :sorry:
Goraczke rano miala. Dalam czopek i przeszlo. Zaraz idzie na drzemke. Jest taka zazdrosna o mnie i ja nawet sama nie moge wyjsc z pokoju bo ona zanosi sie placzem, ale sama nie zostaje w pokoju..;/
Dzis T przed praca podszedl i dal buziaka mi ta sie rozplakala i przyszla polozyla sie na mnie... Masakraaa

Ja ogolnie glos trace, krtan zaatakowana.. Ekstra..

Dzis kluski slaskie z sosem na obiad.. Za oknem na plusie ale ja dzis daruje sobie spacer, pozniej T wysle z mala bo jak mnie zlamie to bede musiala sobie kupic duuuzy blok i dobry dlugopis zeby sie komunikowac :D

A co do staran o koleuna ciaze to wlasnie 3 msc po poronieniu. Ja tez tak miaalam i i po tych 3 msc za pierwszym razem sie Maja udaala :)

Madzia-ja do 15tc przytyłam 6 kg. I już miałam spory brzuch ale ja z natury jesyem szczupła i każde kilo widac jak pojechałam rodzic ti myśleli ze blizniaki:)

Magda-moj też miał okres zazdrości ale nie zwracalam uwagi oczywiście w miarę możliwości i przeszło
Asik mi wczoraj laptop się zepsuł ale S. Vos tam zrobił i działa

Biorę się za obiad mały śpi.... nuda :/

Hej my juz po obiadku i spacerku ;)
Co do kokardki mialam ale przy gondoli tyljo a kokarde mowia ze po chrzcie juz nie trseba nie wiem nie wnikam przy spacerowce nie nam xd

Moha tez plakala jak wychodzilam z pokoju ale za kazdym razem tlumacze ze np musze zrobic to i tamto i teraz bawi sie sama jak np ide cos robic ;)

Co do szkoly rodzenia chodzilam i nie zaluje fajne zajecia duzo sie dowiedzialam i na prawde polecam ;) kobitki tez fajne cwiczrnia rozne mialysmy kapanie maluszka zakladanie chusty itp itd duuuzo tego bylo

Liza zdrowka dla dzieci. Ja w nocy tak spalam jak dziecko i dopiero od Ciebie sie doqiedzialam ze deszcz padal ;D

REPETKA Jak ja pamietam pierwsza taka obfita @. Akurat dzien matki w szkole, dwie podpaski night, nie uzywalam eszcze tamponow i w przeciagu godziby przesiakly obie. S gqbialam po sklepach bo ja juz z samochodu wysiadac nie chcialam a ten szukal podpasek najbardziej chlonnych. Teraz to tampon kiedy hdzies sue wybieram. A i tak czasami zdza sie ze przcieknie.

Nadrobie pozniej, praca wzywa.

Catsun u mnie zaczęło być widać ok 20 tygodnia ale tak że mogła jeszcze sie schować pod koniec 6 miesiaca zaczął rosnąc w takim tępie ze nie dałam sobie już rady z rozstepami i mam brzuch jak sito. wiec sie smarować jak najwcześniej radze bo nigdy nic nie wiadomo.

Paulina dobrze ze napisałaś o tych b. słabych krwawieniach bo zaczynałam sie martwić.

Niedługo mnie czeka cytologia i usg bo w kwietniu kończy sie ważność badań wiec sprawdze czy wszystko oki.

U A niedosć że kazali w soboty i niedziele robić to jeszcze chcieli zeby po 12 h zapylali. Ale A nie ma własnego dojazdu wiec bedzie robił na 8 h. Już by w ogóle Młodego nie widział.

OLCIA ja słyszałam nawet, że dopóki się dziecka nie ochrzci to nie wychodzi się z nim na dwór. ... Naprawdę nieraz się nieźle uśmieje słysząc takie głupoty.

Przepraszam ze pytam ktora z Was to magda silich? Magda01 ?

Hahaha magda tego to nie slyszalam xd ale np podczas ciazy nie poszlam na pogrzeb bo nadzwyczajnie w zyciu balam sie ze na prawde cos sie atanie ;|

Hahaha magda tego to nie slyszalam xd ale np podczas ciazy nie poszlam na pogrzeb bo nadzwyczajnie w zyciu balam sie ze na prawde cos sie atanie ;|

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie brzuszek bylo dosc szybko widac, w pazdzierniku zaszlam w ciaze a w styczniu podczas sesji czesc roku sie domyslila ze jestem w ciazy:-D
ja kokardki nie mialam przy wozku, ciagle tesciowa mowila zeby przyczepic ale nie wierze w zabobony i nie ugielam sie:-p

reklama
AGUNIA u mnie druga kreseczka też była słabo widoczna, może coś z tego będzie? :)

WAMPI a nam by takie piękne lato umknęło, bo chrzciliśmy dopiero w październiku :p Niektóre przesądy są wybitnie absurdalne :)

Ja od początku ciąży smarowałam się różnymi specyfikami. Najbardziej podpasował mi balsam dla kobiet w ciaży firmy Palmers. Szczerze, to nadal go używam i żadnych rozstępów na brzuchu nie mam. Jedynie delikatne na piersiach, które strasznie urosły. Wydawało mi się, że są większe niż brzuch hahaha :D

Ostatnia edycja:
Do góry