reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ahunia- ja mam założony implany antykoncepcyjny i boje sie ze jak go zdejme to będzie coezko zajść w ciążę. Yak sobie myślę ze lepiej Będzie zdjąć kilkaoesiecy wcześnie zanim zaczniemy sie starać. Trzymam kciuki za pozytywny wynik ;)

Witajcie, my na nogach od 6.30:confused2:dzis idziemy na miasto, Ł do pracy po grafik bo zwolnienie ma do 8 a ja z Bartkiem na kulki bo juz zyc nam nie daje, chce ziu:-p
Piszecie tyle ze ciazko nadrobic, dla przypomnienia jestem Anka lat 25, Ł tak samo 25:-p
Renata, wspolczuje, dobrze ze masz chlopcow
Paulina, Bartek czesto mial takie plamy, natluszczalam i zwykle schodzilo do buzi stosowalam emolium i w tym tez kapalam
Olcia, dziwna kolezanka, Bartek ma 2,5 roku a wazy 13,5 kg ale to niejadek na roczek wazyl 10,5 a na 2 latka 13. Dziewczyna ktora ze mna urodzila ma tez synka starszy kilka godzin, urodzil sie mniejszy i majac 10 mies wazyl 15 kg teraz 22:szok: gdy sie spotkalysmy w maju, dzieci mialy po 10 mies, Bartek wazyl wtedy jakies 10 kg ladnie przy czyms chodzil a jej nie byl w stanie sam stac w lozeczku, jak go posadzila tak siedzial tylko plakal zeby mu podac zabawke ktora obok byla ale sam nie byl w stanie po nia siegnac:sorry:
Witam nowe mamy;-)

reklama
Witam was i nowe mamy ktore sie pojawily :tak:

Tyle nastukalyscie ze nie nadrobie :p Dwojka u mnie chora, Hania nawet gorączkuje.... :dry: zyc nie umierac....
za oknem w nocy deszcz padal, sniegu juz wogole nie ma, no wiosna za oknem.... :nerd: i sie nie dziwic ze chorują:angry::baffled::eek:

Do góry