reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ahunia- ja mam założony implany antykoncepcyjny i boje sie ze jak go zdejme to będzie coezko zajść w ciążę. Yak sobie myślę ze lepiej Będzie zdjąć kilkaoesiecy wcześnie zanim zaczniemy sie starać. Trzymam kciuki za pozytywny wynik ;)

Witajcie, my na nogach od 6.30:confused2:dzis idziemy na miasto, Ł do pracy po grafik bo zwolnienie ma do 8 a ja z Bartkiem na kulki bo juz zyc nam nie daje, chce ziu:-p
Piszecie tyle ze ciazko nadrobic, dla przypomnienia jestem Anka lat 25, Ł tak samo 25:-p
Renata, wspolczuje, dobrze ze masz chlopcow
Paulina, Bartek czesto mial takie plamy, natluszczalam i zwykle schodzilo do buzi stosowalam emolium i w tym tez kapalam
Olcia, dziwna kolezanka, Bartek ma 2,5 roku a wazy 13,5 kg ale to niejadek na roczek wazyl 10,5 a na 2 latka 13. Dziewczyna ktora ze mna urodzila ma tez synka starszy kilka godzin, urodzil sie mniejszy i majac 10 mies wazyl 15 kg teraz 22:szok: gdy sie spotkalysmy w maju, dzieci mialy po 10 mies, Bartek wazyl wtedy jakies 10 kg ladnie przy czyms chodzil a jej nie byl w stanie sam stac w lozeczku, jak go posadzila tak siedzial tylko plakal zeby mu podac zabawke ktora obok byla ale sam nie byl w stanie po nia siegnac:sorry:
Witam nowe mamy;-)

reklama
Witam was i nowe mamy ktore sie pojawily :tak:

Tyle nastukalyscie ze nie nadrobie :p Dwojka u mnie chora, Hania nawet gorączkuje.... :dry: zyc nie umierac....
za oknem w nocy deszcz padal, sniegu juz wogole nie ma, no wiosna za oknem.... :nerd: i sie nie dziwic ze chorują:angry::baffled::eek:

Do góry