reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ahunia- ja mam założony implany antykoncepcyjny i boje sie ze jak go zdejme to będzie coezko zajść w ciążę. Yak sobie myślę ze lepiej Będzie zdjąć kilkaoesiecy wcześnie zanim zaczniemy sie starać. Trzymam kciuki za pozytywny wynik
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Dziewczeta uciekam spac , dobranoc ;*
madzialena647
Fanka BB :)
agunia oby wszystko poszło po Twojej myśli Trzymam kciuki:-)
Dobranoc Wszystkim:-)
Dobranoc Wszystkim:-)
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Też idę spać wiec Dobranoc laseczki
Agula-czekam na wynik testu!
Agula-czekam na wynik testu!
Anula1989
Witajcie, my na nogach od 6.30dzis idziemy na miasto, Ł do pracy po grafik bo zwolnienie ma do 8 a ja z Bartkiem na kulki bo juz zyc nam nie daje, chce ziu
Piszecie tyle ze ciazko nadrobic, dla przypomnienia jestem Anka lat 25, Ł tak samo 25
Renata, wspolczuje, dobrze ze masz chlopcow
Paulina, Bartek czesto mial takie plamy, natluszczalam i zwykle schodzilo do buzi stosowalam emolium i w tym tez kapalam
Olcia, dziwna kolezanka, Bartek ma 2,5 roku a wazy 13,5 kg ale to niejadek na roczek wazyl 10,5 a na 2 latka 13. Dziewczyna ktora ze mna urodzila ma tez synka starszy kilka godzin, urodzil sie mniejszy i majac 10 mies wazyl 15 kg teraz 22 gdy sie spotkalysmy w maju, dzieci mialy po 10 mies, Bartek wazyl wtedy jakies 10 kg ladnie przy czyms chodzil a jej nie byl w stanie sam stac w lozeczku, jak go posadzila tak siedzial tylko plakal zeby mu podac zabawke ktora obok byla ale sam nie byl w stanie po nia siegnac
Witam nowe mamy;-)
Piszecie tyle ze ciazko nadrobic, dla przypomnienia jestem Anka lat 25, Ł tak samo 25
Renata, wspolczuje, dobrze ze masz chlopcow
Paulina, Bartek czesto mial takie plamy, natluszczalam i zwykle schodzilo do buzi stosowalam emolium i w tym tez kapalam
Olcia, dziwna kolezanka, Bartek ma 2,5 roku a wazy 13,5 kg ale to niejadek na roczek wazyl 10,5 a na 2 latka 13. Dziewczyna ktora ze mna urodzila ma tez synka starszy kilka godzin, urodzil sie mniejszy i majac 10 mies wazyl 15 kg teraz 22 gdy sie spotkalysmy w maju, dzieci mialy po 10 mies, Bartek wazyl wtedy jakies 10 kg ladnie przy czyms chodzil a jej nie byl w stanie sam stac w lozeczku, jak go posadzila tak siedzial tylko plakal zeby mu podac zabawke ktora obok byla ale sam nie byl w stanie po nia siegnac
Witam nowe mamy;-)
reklama
Liza
Witam was i nowe mamy ktore sie pojawily
Tyle nastukalyscie ze nie nadrobie Dwojka u mnie chora, Hania nawet gorączkuje.... zyc nie umierac....
za oknem w nocy deszcz padal, sniegu juz wogole nie ma, no wiosna za oknem.... i sie nie dziwic ze chorują
Tyle nastukalyscie ze nie nadrobie Dwojka u mnie chora, Hania nawet gorączkuje.... zyc nie umierac....
za oknem w nocy deszcz padal, sniegu juz wogole nie ma, no wiosna za oknem.... i sie nie dziwic ze chorują