reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

booooziu spalam do 8.

Aguunia trzymam za pozytywny test. Ja swoj dziś dopiero wywalilam. wczesniej nawet nie zauwarzylam ze lezał w szafce.
A powiedz mi, bo w necie rozne informacje są.. ile czasu po poronieniu mozna zacząć starania o kolejne dziecko.

Ja juz sie nastawilam ze chlopcy bedą mieli rodzenstwo, chlopcy tez nastawieni na bobasa w domu.

reklama
Dla mnie wlasnie nic nie powiedzieli. fakt, moze za wczesnie, niewiadomo czy lyzeczkowanie nie bedzie potrzebne. w czwartek sie okaze.

O juz od rana " mamo poczestuj mnie moim tortem" .

Hej :) spanie mojogo synka wróciło so normy:) znów wstaje o ludzkich godzinach; ) jeszcz jakas kawka i trzeba się wziąść za robotę:) miłego dnia :*

Madzia- Dennisek do małego chodził spac o 20 a wstawal o 9 teraz wstaje około 8 yylko teraz jak byl chory to pobudki o 7 robił

My pospalysmy do 9 :)

RENATA ja slyszalam se najlepiej zaczac staranka jak najszybciej. Bo ma sie hormony podwyzszone i one podobnp sprzyjaja. Kolezanka stata o dzieciaczka 4 rok i zaszla wtedy co ja ale niestety dzidzius obumarl. I wtedy kazali jej sie starac jak najszybciej, ale ona niestety do tej pory nie moze zajsc w ciaze.

Przepraszm ale nie dam rady was nadrobic jak można tyle stron w jeden dzień naprodukować nawet nie wiem kto, co, komu, gdzie, ile i jak a przeczytałam wszystko prawie.

Kubuś już dzisiaj pieknie spał cała noc smoczek w buzi mu nie przeszkadzał to znak że katar ustąpił ma mały kaszelek jeszcze ale to raz dwa zakaszle i tyle wiec obędzie sie bez lekarza ;d

Nie wiem czy to była @ czy nie ale sie skończyła wiec chyba raczej tak bo miałam ja od czwartku.

Wstaliśmy po 9:-D młody je śniadanko a ja próbowałam was nadrobić ale nic na to nie poradze powinną byc takie cos jak ściaga ;d

Witam nowe mamy :tak:

reklama
Hej dziewczyny :) Poniedzialek, nowy tydzien, jak nastawione jestescie? Pospalismy sobie dzisiaj do 9:30, teraz sniadanko z cyca i zaczynamy dzien :D Luby ma w koncu wolne, to cos gdzies porobimy moze :) Chociaz podejrzewam ze skonczy sie na siedzeniu w domu lub ewentualnie wyjezdzie do Tesco :D Bo jest ZMECZONY po tych 4 dniach pracy :D

Powiem Wam, ze tak jak normalnie rzadko cos sobie drozszego kupuje, tak wczoraj znalazlam aukcje firmowych torebek w internecie i umarlam na ich punkcie. Siedzialam do wieczora zeby je wygrac, a i tak ktos mnie przebijal wciaz wiec sobie z bolem serca darowalam... A po godzinie Luby oznajmil ze wygral te torebki :D Dawno sie tak nie cieszylam z tak glupiej rzeczy, nawet nie wiedzialam ze potrafie ;) Teraz bede czekac podekscytowana az dojda do mnie :D
Glupota, ale jaka mila :D

Tak poza tym witam wszystkie nowe mamy, dla przypomnienia jestem mama Jasia, mam 24 lata, luby lat 31, i mieszkamy w UK. Pozdrawiam serdecznie :D

Powiem Wam ze produkujecie jak szalone :D Mysle ze nadrobilam wszystko ale kto wie :D

Do góry