reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

booooziu spalam do 8.

Aguunia trzymam za pozytywny test. Ja swoj dziś dopiero wywalilam. wczesniej nawet nie zauwarzylam ze lezał w szafce.
A powiedz mi, bo w necie rozne informacje są.. ile czasu po poronieniu mozna zacząć starania o kolejne dziecko.

Ja juz sie nastawilam ze chlopcy bedą mieli rodzenstwo, chlopcy tez nastawieni na bobasa w domu.

reklama
Dla mnie wlasnie nic nie powiedzieli. fakt, moze za wczesnie, niewiadomo czy lyzeczkowanie nie bedzie potrzebne. w czwartek sie okaze.

O juz od rana " mamo poczestuj mnie moim tortem" .

Hej :) spanie mojogo synka wróciło so normy:) znów wstaje o ludzkich godzinach; ) jeszcz jakas kawka i trzeba się wziąść za robotę:) miłego dnia :*

Madzia- Dennisek do małego chodził spac o 20 a wstawal o 9 teraz wstaje około 8 yylko teraz jak byl chory to pobudki o 7 robił

My pospalysmy do 9 :)

RENATA ja slyszalam se najlepiej zaczac staranka jak najszybciej. Bo ma sie hormony podwyzszone i one podobnp sprzyjaja. Kolezanka stata o dzieciaczka 4 rok i zaszla wtedy co ja ale niestety dzidzius obumarl. I wtedy kazali jej sie starac jak najszybciej, ale ona niestety do tej pory nie moze zajsc w ciaze.

Przepraszm ale nie dam rady was nadrobic jak można tyle stron w jeden dzień naprodukować nawet nie wiem kto, co, komu, gdzie, ile i jak a przeczytałam wszystko prawie.

Kubuś już dzisiaj pieknie spał cała noc smoczek w buzi mu nie przeszkadzał to znak że katar ustąpił ma mały kaszelek jeszcze ale to raz dwa zakaszle i tyle wiec obędzie sie bez lekarza ;d

Nie wiem czy to była @ czy nie ale sie skończyła wiec chyba raczej tak bo miałam ja od czwartku.

Wstaliśmy po 9:-D młody je śniadanko a ja próbowałam was nadrobić ale nic na to nie poradze powinną byc takie cos jak ściaga ;d

Witam nowe mamy :tak:

reklama
Hej dziewczyny :) Poniedzialek, nowy tydzien, jak nastawione jestescie? Pospalismy sobie dzisiaj do 9:30, teraz sniadanko z cyca i zaczynamy dzien :D Luby ma w koncu wolne, to cos gdzies porobimy moze :) Chociaz podejrzewam ze skonczy sie na siedzeniu w domu lub ewentualnie wyjezdzie do Tesco :D Bo jest ZMECZONY po tych 4 dniach pracy :D

Powiem Wam, ze tak jak normalnie rzadko cos sobie drozszego kupuje, tak wczoraj znalazlam aukcje firmowych torebek w internecie i umarlam na ich punkcie. Siedzialam do wieczora zeby je wygrac, a i tak ktos mnie przebijal wciaz wiec sobie z bolem serca darowalam... A po godzinie Luby oznajmil ze wygral te torebki :D Dawno sie tak nie cieszylam z tak glupiej rzeczy, nawet nie wiedzialam ze potrafie ;) Teraz bede czekac podekscytowana az dojda do mnie :D
Glupota, ale jaka mila :D

Tak poza tym witam wszystkie nowe mamy, dla przypomnienia jestem mama Jasia, mam 24 lata, luby lat 31, i mieszkamy w UK. Pozdrawiam serdecznie :D

Powiem Wam ze produkujecie jak szalone :D Mysle ze nadrobilam wszystko ale kto wie :D

Do góry