reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

PAPITKA czyli 15h dziennie? Moze byc ci ciezko. Moja mama do sierpnia byla kierowniczka sklepu alkoholowego 24 godzinnego tyle ze to byla praca po 12h i nie zla tyraczka byla. Wiele dziewczyn po paru dniach poprostu nie przychodzilo do pracy.
LIZA ja w wakacje robilam test ciazowy bo dwa dni sie spozniala... zreszta wiecie :D

reklama
Hej

Spirala niby fajna rzecz bo zakładasz i masz na dłuuugo spokój ale jakoś nie jestem do tego przekonana. Biorę tabsy od urodzenia Oliwki z małą przerwą "na Damiana" i jest ok.

I tak jak Liza i Paulina mam ustawione przypomnienie w tel

Idę zaraz na zebranie do szkoły... będą gadać o kursie tańca nowoczesnego i O. chce chodzić

Wiecie ja już więcej dzieci nie planuje więc brać na dłuższą metę tabsy to nie bardzo. I żeby było jasne nie planuje już w ogóle nie to że w najbliższym czasie;D:-D

Kuba dalej śpi

hej :)

Asik co ja bym dala zeby u nas w szkole byly jakies dodatkowe zajecia dla dzieci. F bym na coś wyslala, zeby zajecie mial.

Co do spirali, tabletek, czy innego czegoś.. nie uzywamy nic :) jakis czas bralam tabsy, ale bardziej na uregulowanie mi okresu i niby mialy mi pomoc z moim napieciem ( bywalo ze Ł sie mnie bał :D ).teraz idziemy na zywioł. Nie zebym chciala bejbi.. ale planowac tez nie lubie :) chcialabym trzecie , ale jakos tak.. zeby ktoś za mnie ponosił.. bo wizja ze ja znowu przytyje prawie tyle co teraz waze mnbie przeraza, i kregoslup, a i coraz starsza jestem.. i ta wies, wszedzie daleko, a jak bede gruba to nie dosc ze daleko to i dlugo sie toczyc bede.
chociaz kto wie?? jak zrobimy pokoje na gorze, bedziemy mieli wiecej miejsca .. hm..

F dziś w domu byl. biegunke w nocy mial. dla spokoju został. O do p-la poszedł. w nocy nie kaszlał.
a ja sobie coś zrobilam ze stopą. zeby nie bylo ze mi nic nie jest.
koty swoje karmilam i schodzilam z chodnika no i jak nie padne na facjate.wujek i siasiad widzieli. ubaw po nery mieli. a mi az kolorowo z bolu przed oczami sie zrobilo. zeby to kostka.. a to stopa.

za dwa tyg do Torunia. Brakuje zebym na jednej nodze tam kustykala ;/

Ostatnia edycja:
RENATA ja narazie nie moge pozwolic na zajscie. I wsumie nie chce.
LIZA ja tez do gina chodze na nfz, ciaze tez prowadzilam u gina na nfz :)

Paulina za spirale i zalozenie zaplacilam 400 zl, moj gin kupuje hurtowo te spirale :D Chodze do niego na nfz, ale spirale zakladalam prywatnie.

A co do planowania w najblizszej/dalszej przyszlosci, to nie planuje. Czasami chce, czasami mi sie odechciewa :zawstydzona/y:

Nie moge sie polapac na forum :rofl2:

Ostatnia edycja:
Cześć laseczki

Zajęcia z tańca zapowiadają się super:-) trenerka ma sporo sukcesów na koncie nie tylko w PL ale też za granicą, tańczyła ze swoją grupą ( zabijcie ale nie pamiętam nazwy) na stadionie na euro 2012, teraz będzie w grudniu na miss polonia i w sylwestra we Wrocławiu. Zajęcia 2 razy w tygodniu, koszt miesięczny 50 zł. Oczywiście Oliwia b. chce chodzić:happy:

Co do planowania dzieci to my już "produkcję" zakończyliśmy na naszej dwójce;-) mamy parkę i wystarczy

Renata zdrówka dla Was

reklama
hejka :)

renata zdrowka i oby stopa przestala bolec :-)

My dzieci juz nie planujemy :p mamy trojke a na dzisiejsze czasy to i tak duzo :p
niby na poczatku to male wydatki ale potem jak zaczyna sie szkola to mam juz tyle wydatkow ze starszakami ze mnie przerazaloby miec wiecej dzieci jeszcze... :nerd:

Do góry