reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina nie na pewno nie.
Chyba pozbieram na spirace i se założe bo tabletki mnie stresują tym bardziej ze jestem z deka zapominalskim człowiekiem. tylko ze troche drogo jednorazowo wychodzi.

Dziewczyny spirala na recepte wcale nie jest taka droga a spokój na 5 lat i nie trzeba o niczym pamiętać, masz ją i już:) ja dałam niecałe 100zl o ile dobrze pamiętam a na necie czytałam że taaakie drogie,to była spirala multiload cu 375:) ale kurcze dwa razy sie wysunęła i chyba nie dla mnie spirale;/
paulina wiadomo że na pewno troszkę Ci przykro, jakby nie mogli cieszyć się razem z Tobą że bierzesz ślub i uszanować Twoją decyzję czy chcesz zostać świadkiem czy nie ehh, nie przejmuj się. U mnie z kolei jak już coś to tylko babcia męczy kiedy ślub a mój D. zawsze mówi niech się babcia nie boi dożyje babcia:p:p
papitka troszkę podejrzana ta Twoja zgaga:) a może zjadłaś coś niestrawnego, popijaj tą mięte:)

Ja właśnie zadzwoniłam do przychodni i zarejestrowałam małego do kontroli, oby ju z było ok:(:( a jak nie to znowu będzie siedzenie w domu, farby, plastelina itp pójdą w ruch bo dziecko się nudzi:* przed poludniem muszę jeszcze zaliczyć wizytę w Urzędzie Pracy hmm ciekawe czy maja cos dla mnie, pewnie nie:-) a ja bym chciała tak już pójśc do pracy:)

madzialena u mojego gina spirala zwykła 400 zł a hormonalna 1200zł ;/

chyba pójde do gina na nfz hihi. Bo ja mam prywatne ubezpieczenie i mogę kożystać z prywatnej kliniki u nas za darmo ale z tym są niestety związane też większe koszty za np spirale

Niby bym ją założyła ale się jakoś boje nie wiem czego

Kubulek jeszcze śpi a ja jem śniadanko niedługo się ogarne i na spacerek ok 10-11:-D

Hejka

I weekend dlugi zlecial :p
Jedno juz w zerowce, jeszcze cora do szkoly na 11, ale o jeszcze troche czasu :-)

Ja spirali tez bym nie zalozyla, boje sie niewiem czego... :p od roku biore tabletki i jest oki :-) przypomnienie w tel ustawione inneczej bym nie brala regularnie :-D :-p:tak::-D

papitka co będziesz przepłacać idz do ginekologa na nfz ;P
Założenie prawie nic nie boli:)
Ja już po śniadanku a synuś dalej śpi:-):-)

MADZIALENA o widzisz nawet nie wiedzialam ze tak tanio. A co ile trzeba ja kontrolowac?
PAPITKA ustaw sobie przypomnienie w tel tak jak ja i liza. Czasami mam opoznienie 1/2h.

N. jeszcze spi :eek:

paulina mi ginekolog mówiła żeby przychodzić co pół roku ale jak chcesz to możesz częściej:) ja chodziłam co 3-4 miesiące dla pewności :p

Paulina to ja w zeszylym miesiacu mialam opuznienie 24h... :-D
jak sie zorientowalam to w szoku bylam, bo ktos mi w tel wylaczyl przypomienie i zapomnialam :p ale nic sie nei stalo, naszczescie biarac regularnie tabletki takie jedno zapomnnienie niczym nie skutkowalo, no ale miesiac stresa mialam czy @ sie pojawi :-D

Ja tez na NFZ chodze do gina i nie narzekam ;-)

zjadlam z mlodym kopytka i lecimy po Dnaielka :-)

reklama
Kubus właśnie zasnął złozyłam dzisiaj cv do sklepu z alkoholami praca by była od 9 do 24 przez dwa dni i dwa nastepne wolne i tak co dwa dni i mam blisko bo to na moich blokach wiec trzymajcie kciuki, bo już składałam gdzie sie da i cisza była oby tu sie udało :-D

Do góry