reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzieki dziewczyny. Mam nadzieje ze ta stopa to szybko przestanie bolec. rano kule bede miala. tzn w nocy Ł przywiezie. zeby nie obciązac stopy, bo narazie podskakuje, lub na pięcie zasowam, ale boli. ;/

Paulina mnie to tak wkurza takie umoralnianie innych. co powinnas, czego nie, jaka sukna, czy welon, czy kwiatek, czy czerwone majtki, czy krotka spodnica jak wozek prowadzisz, czy za duzy dekolt czy za maly, bo za chuda, bo za gruba.. a ch.. to wszystkich obchodzi.Ja za nerwowa jestem aby przemilczec. nie przemilczalabym gdyby ktoś mi przed moim slubem wyjechal z tekstem ze np welony nie powinnam miec, bo dziecko mam.

tak wogole to welony nie mialam, sukienke w kolorze morelowym ( to dopiero był szok..!! panna mloda w niebialej sukni. Grzech!! ukamienowac ! )nie temu ze cos wyada albo nie.. tylko tak chcialam i nikt mi niczego nie mogł zabronić :)

reklama
Renata oby stopa szybko przestała boleć

Paulina nie wiem co wypada pannie młodej mającej dziecko a co nie ale ja bym to wszystko olała. Podoba Ci się welon- idz w welonie i się nie przejmuj co powiedzą inni;-)

Liza 3 dzieci to dużo??? A co powiesz na 10 jak ma mojej mamy sąsiadka?

A ja dziś znów do miasta jadę- nie chce mi się ale obiecałam mamie, ze pojadę z bratem na kontrole do chirurga z tą nogą. Chore to, chłopak 17 lat a musi być z osobą dorosłą

kasiek pięknie wyglądałaś a męzuś jaki w Ciebie wpatrzony:-)
u nas nocka niespokojna synek gorączkował i wymiotował:zawstydzona/y: już nagle zrobiły się szmery na oskrzelach i ma zastrzyki:no:
ale był bardzo dzielny nawet nie zapłakał:*na szczęście pielęgniarka będzie przychodzić do domu.
Także jeszcze sobie posiedzimy w domku:no:

Mam 18 lat :-)
Jestem mamą od 3 miesięcy i cieszę się z tego że tak się ułożyło, wcale nie było wpadki choć wszyscy tak myśleli... te spojrzenia ludzi nie przejmowałam się ale czasami mnie to dołowało nie było w ogóle zaakceptowania przez społeczeństwo,niekiedy dochodziło do tego że zwracałam uwagę bo te gapiące oczy się w mój brzuszek strasznie mnie denerwowały. Gdy poszłam powiadomić swoją wychowawczynie o mojej sytuacji powiedziała mi tak:"Dlaczego się nie zabezpieczyliście?? w sumie to jeszcze wczesna pora(powiadomiłam ją w 6 tygodniu ciąży) nie masz co się cieszyć naprzód wszystko może się zdarzyć... ja poroniłam więc może i tak się skończyć... a co ze szkołą??" zabolało mnie to co powiedziała myślałam że inaczej zareaguje więcej do niej nie poszłam by pogadać wolałam porozmawiać ze swoją przyszłą teściową ona przynajmniej mnie wspierała i pomagała do dziś mi pomaga to ona stała za mną murem gdy moja mama marudziła....
na porodówce wcale nie było źle wszyscy mi pomagali nie było jakiś głupich tekstów. do dziś patrzą się krzywo jak idę z wózkiem jestem dumną mamą i nie chciałabym cofać czasu bo przecież macierzyństwo jest wspaniałe pod każdym względem kocham mojego szkraba jest taki śliczny i tak ślicznie się uśmiech zawsze poprawia mi humor, on zawsze jest blisko mnie choć jeszcze mało rozumie to pomaga mi zawsze, są takie chwile w życiu że uciekło by się jak najdalej wystarczy że go zobaczę wtedy wszystko ucieka... jestem szczęśliwa, że mam MAŁEGO BARTUSIA! :*

MALUTKA gratuluje dzidziusia :) wpadaj czesciej.
RENATA jak stopa?

MADZIA to juz chyba z PL nie dlugo wracac bedzie.. ciekawe jak tam.

Mloda przez 3 dni miala jakies odchyly. Chodzila spac z zalem ok 23 i wstawala o 10... dzis ja przetrzymalam i nie spala w dzien. Efekt? Padla o 19.35

hej

Przed chwilą wróciliśmy od lekarza, młody ma zapalenie napletka:no: zaniepokoiło mnie to, że łapał się za pampka i zaczynał płakać a i siusiak czerwony był. Po południu brat ma przywieść wyniki badania moczu- mam nadzieję, że będą dobre

Madzialena zdrówka

Mlutka witaj :)

ASIK oby to cholerstwo sobie od Damianka poszlo!!!!

Ja usypiam N.. Bylysmy juz na polku ale halny u nas wieje. Jutro jade do galerii z kolezanka. Wkoncu wyjscie z domu bez N. i bez A. :)

malutka gratulacje i dużo zdrówka dla dzidzi:):)
asik oby synkowi szybko przeszło, mój mały też tak kiedyś miał ale na szczęście wystarczyło przemywanie rumiankiem jak zaleciła pediatra:) może pomoże:)
U nas zimno i dalej siedzimy w domku, synek dosyć dobrze znosi zastrzyki:) Zmykam smażyć naleśniki dla moich chłopów;P
Zdrówka!!:-)

reklama
Do góry