reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

RENATA zdrowka!!!!
MAGDA wytrwalsci kochana. Slodka Majeczka. Jak juz zeby wyjda to bedzie lepiej.
23MAY MILENA ale jestescie kochane!!!! A smaka na kfc mi nie zlego zrobilyscie, moze potem skocze bo jest 300m od mojego bloku :rolleyes: a to spotkanie to z dzieciaczkami czy bez? :cool:
23MAY gdzie w krk pracujesz?

Moja Nikola wlasnie nasladuje jak kicham :cool: obieralam wczesniej ziemniaki i rece mi w smieci wsadzala i nauczylam ja "jakie sa smieci?" A ta fuuuuu i nie tknie ich juz :D

reklama
Paulina, na Szpitalnej koło galeri krk
Magda śliczna ta Twoja mała ;*
asik buty zimowe?

A u nas nadal troszke chorobowo, Julka mniej już kicha i kaszle. tylko nie chce spac w dzien .
Aa macie jakis sposob na niejadków? Mam wrazenie ze moje dziecko je tylko makaron, rosol, masło i mięso z kurczaka ..

A my dzis na obiad panga ze surowka i ziemniaczkami.

23may taki wlasnie czas chorob teraz ;/

Dziewczyny, jakiej firmy kombinezony polecacie? I tak samo jakie buty zimowe?? Rozgladam sie, i jak narazie tylko te h&m mi podpasowaly.

Paulina hehe Damian z kolei jak kupsztala nawali w pampka to przychodzi i z takim obrzydzeniem mówi fee

23may nie, na razie kupiłam adidasy bo miał za małe a na kozaczki jeszcze za ciepło

A właśnie jakie kombinezony kupujecie 1 czy 2-częściowe? Mi się udało kupić na likwidacji sklepu 2-częściowy za 34zł

ASIK my napewno bedziemy dwuczesciowy kupywac bo to wygoda a ze planujemy gory w zimie to jak pojdziemy do restauracji to wystarczy kurtke sciagnac a nie caly kombinezon. Moim zdaniem bardziej praktyczny.. a z tym kupsztalem to musze ja nauczyc haha

Zdowka dla wszysykich chorowitkow.
My tez mozemy sie do nich zaliczyc, Bartek na antybiotyku od dzisiaj a Marek laszle w nocy i czerwony nos ma od kataru.

MILENA, NISIULA ACH tym waszym ex to nogi z dup powyrywac.

Hej . temat P. omijam :baffled:
U nas dobrze , jakoś powolutku leci ... Natalia dziś cały dzień nie spała .. ale za to już mam ją z głowy .
Paulina No raczej z dzieciakami ; ))
Magda Ta twoja Ślicznotka już nie taka mała, po nie swoich dzieciach widać jak ten czas ucieka , tyle co rodziłaś a tu już taka panna . Ale słodziutka i jaka śmieszka . :*
23may zapomniałaś dopisać ze jeszcze herbatę granulowaną . hahah

Dla chorych ZDROWIA .

MILENA co znowu narobil?!

Moj A. chce urodzint mlodej zrobic w swoim rodzinnym domu.. Jesli tescia by nie bylo to ok ale w takiej sytuacji nie ma opcji. No i ani ja nie odpuszczam ani on...

reklama
Cześć laseczki;-)

Ale młody dał mi popalić w nocy, co chwile się budził- mam już dosyć tych zębów:dry: a teraz sobie odsypia i co z tego jak musiałam wstać wyszykować Oliwię do szkoły. A zamiast jeszcze się położyć i przymknąć oko to na bb siedzę

Wampi zdróweczka dla Was kochana

Paulina nie lepiej urodziny zrobić w jakimś lokalu:confused: Fakt my robiliśmy na ogrodzie ale to wakacje były

Ewi no i dla Was również zdrówka

Milena dokładnie, dopiero na cudzych dzieciach widać upływ czasu...

Do góry