reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Co do rodzinnego to od początku jak tylko Oliwia się urodziła to dawałam K. zaświadczenie o dochodach ( ale nic nie podpisywał) z tym, że my mieszkaliśmy razem i jego dochody były dzielone na nas 3. Nie wiem jak jest jak ojciec dziecka nie mieszka i nie daje pieniędzy na dziecia

23may cycki???:-D:szok::-D
Kasiek na odkrztuszenie dobra jest flegamina, u nas się sprawdza
Ewi zdrówka dla Bartusia

reklama
Asik Dokładnie trzeba zaświadczenia . Tylko wszyscy chyba tu wiedzą jaki jest P. na dziecko nie da bo nie ma , ale jak prosze idz po zaswiadczenia do rodzinnego to wielce pracujący , wolnego wziąć nie może. i jego podpisy sa mi nie do samego rodzinnego potrzebne jak o wnioski do tych zaświadczeń , bo on mi tego nie załatwi i ja musze mu zanieś i odebrać za niego .

Milena jednym slowem przerąbane z nim masz:no: nie dość, że kasy nie daje na małą to jeszcze problemy stwarza z rodzinnym

Ja tak na chwilkę tylko bo na zakupy idę, szybko obiad robię i do miasta z koleżanką jadę;-)

23MAY hahahahaha twoja Jula prze agentka hahaha... a tak wgl to jak tam w bloku sie mieszka? Latwo sie przestawilas?
MILENA wlasnie doczytalam ze to Natki urodziny :D
ASIK tez chetnie wybralabym sie na miasto z kolezanka..

Zamowilam juz tort na roczek w ksztalcie rybki nemo nadzienie truskawkowo jagodowe. 68zl za kg, wysle A. do odbioru hahaha:D od strony A. nikogo nie bedzie, ani chrzestnej ani babci,dziadek tez sie pewnie nie pokaze bo za duzo zaplaci za paliwo do Krakowa... pradziadkowie pewnie tez nie wpadna.. szkoda slow normalnie. Chrzestny z rodzina, moi rodzice i babcia beda na urodzinach no i moze znajomych zaprosimy.

Dziewczyny powiedzcie mi ile wczesniej trzeba na nauki przedmalzenskie sie zapisac?

Paulina musisz sie w kosciele pytac bo to zalezne od tego kiedy wogole takie nauki tam prowadza :p lepiej teraz to bedziesz wiedziala i jakos to zaplanujesz :-) ale nie ma jakos czasu ustalonego raczje, chyba ze teraz cos sie zmienilo :dry:

Milena jaka masakra... moj ex tez mi nie dawal papierow do rodzinnego jak chcialam i takim sposobem od pazdziernika zeszlego roku (mimo z emi sie nalezalo) nie pobieralam rodzinnego do tego roku czerwca.... :sorry2: dupki tacy ojcowie ale co poradzic......:baffled::wściekła/y:

Paulina nie zaszkodzi jak już teraz zaczniecie ogarniać bo Twojego A nie ma... Najlepiej idzi do księdza powiedz jaka sytuacja. Ja tam swoje zaliczyłam w 45 minut:p I to wszystko ale teraz się zmieniło i cuda wianki przez kilka tygodni to się odbywa moi znajomi w lutym zaczynali a ślub w czerwcu

Milena
brak słów!!!!

Witam, nie było mnie tyle bo miałam masę spraw na głowie... remont, włamanie do samochodu, awaria hydrauliczna... przez ponad tydzień nie mieliśmy łazienki :/ postaram się was doczytać :-)

Paulina co do przestawienia się to cieżko jest. nie ma jak w domu haha :-) co do nauk to zrobilismy z A. jak Julki jeszcze nie było, bo akurat u mnie na wsi były. Trwały 2 msc, spotkania były w niedziele
asik u nas słowo CYCKI to ciągle. nie wiem co jej sie w tym podoba ale

Julka znowu chora.. katar po pas .
dziś pzryszedł jej smoczek do testowania, więc o oduczeniu znowu nie ma mowy .

KASIEK 45 minut by nam pasowalo :d
23MAY 2 miesiace to nie dla nas :/
WAMPI to jedna z nizszych cen u Michalskich. Na chrzciny zamawialan w krakowskich wypiekach i dalismy cos ok 350zl.. za tort weselny to nie licze mniej jak 1000 :/

reklama
ja na roczek Julce kupiłam zwykły tort, w sumie jako tako nie robilismy imprezy tylko taka dla najblizszych i za tort wyszło mnie 30 zl a był pyszny ;]

Do góry