reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej mamuśki:) Pozwólcię że wpadnę do Was na chwilę z listopadówek ( a może i na dłużej bo przyjemnie tu u Was:) z ogromną prośbą o pomoc ze strony innych może już bardziej doświadczonych mam. Nigdzie na forum nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie więc liczę na Was :)Otóż mam pytanie o butelki dr brown's. Czy macie może takie buteleczki i jeśli tak sterylizator i podgrzewacz jakiej marki pasuje "wymiarowo" do tych buteleczek. Sam dr brown's robi jedynie sterylizatory do mikrofali co naszym przypadku odpada.
Z góry Wam dziękuję za odpowiedz...i do usłyszenia :)

reklama
Moncia super, że D. znalazł pracę, szkoda tylko ze na czarno i tak daleko

Madzialena witaj :)

Anoula niestety ja również Ci nie pomogę

Paulina u nas też zimno, rano to nawet -3 było

Dzisiaj K. kolega z pracy przychodzi do nas z żoną. Więc jakieś dobre jedzonko muszę zrobić do alko ale zbytnio nie będę się wysilać :-p
A jutro planuję jechać na giełdę, może w końcu coś sobie kupię

Witam sie z ranca ;) zimno zimno zimno ale slonecznie.

ASIK mysle ze do alko to jakies przekaski wystarcza ;)

EDIT
Laski gdzie wy sie podziewacie????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka:) U nas dzisiaj słonecznie ale ziiimno:) Ja już posprzątałam i niedługo z małym na spacerek:)
asik miłej imprezki domowej ja dzisiaj zamierzam pozmulać i na żadne grzyby sie dzisiaj nie wybieram nogi mnie bola niesamowicie ale 12 sznureczków suszonych grzybów jest i 8 słoików marynowanych:D
miłego dnia:)

Paulina ja jestem;-)

Madzialena kurczę ja w tym roku jeszcze w ogóle nie byłam na grzybach:no: nie mam z kim młodego zostawić a z wózkiem nie bardzo

Czekam na K. aż z pracy wróci i jak na razie się nudzę

AASIK MADZIALENA a ja nie chodze na grzyby bo panicznie boje sie wszelkiego typu robactwa :rolleyes:

Chce mi sie breezerka pomaranczowego....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej;)
Ja jestem jestem;) ale u nas teraz moi rodzice sa i tak jakos czas leci;) wlasnie zwiedzaja Londyn z T;) bo z mala sie pchac w taki tlok do metra to ja dziekuje bardzo;/

U nas jest tak milutko, cieplutko;) ze nawet malej czapki nie zakladam wiec cieplo;) a dzis w parku bylam w samej bluzie, slonka nie ma ale tak przyjemnie jest;)

Czekam jak beda wracac zeby pizze kupili bo mam taka ochote ze mmmmm;p

Jutro jedziemy na carboot, moze cos sie trafi fajnego, a poszukuje spiworka do Majki fury wiec moze akurat;)

Milego wieczorku i weekendziku;)

Do góry