reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No na temat P. to już lepiej się tu nie wypowiadam . Bo widzę że i was szarpie jak czytacie ;)) :-D:-D Rodzinnego nie załatwiłam , i wątpię że on coś załatwi w tym kierunku . .

Paulina No za tort tyle to masakra. Ja na urodziny płaciłam jakoś 52 zł A pyszny był .. :tak:

A u nas nuuudy straszne , nic nowego się nie dzieje . prócz tego że Natalii 8-my ząb będzie wychodził :-D:-D
Posiedzieliśmy dziś u 23may , pogadaliśmy ...czas troszkę zleciał bynajmniej ;)
Paulina może ty z nami byś się spotkała na jakąś Kawke ?? :>

reklama
MILENA 23MAY bardzo chetnie ale narazie nie mam jak sie do Olk dostac oprocz autobusu, a takiej podrozy sama z Nikola sobie nie wyobrazam :(

Witam:) U nas leci córcia rośnie jak na drożdżach zeba ani śladu jeszcze..... masakra..... Wczoraj pisałąm z T. i szkoda słów. Tylko mi humor. zje....psuł.... sprawa jest w sadzie czekam tylko kiedy sie odbedzie i koniec z nim tematu a jakich ciekawych rzeczy sie dowiedziałąm do niego to....

A u Was co tam słychać?

milena ja cie kiedys ... i teraz mam ochote na fast fooda ;D musimy sie na fcb zgadac ;)

Nisiula ale ten czas leci tyle co rodzilas a tu klaudia juz prawie 8 msc,
ba Julka juz 2,5 a tyle co na porodowce bylam;p

Hej.
U nas jakos leci. Mala ostatnio tak mi daala popalic pare dni ze nie wiedzialam jak sie nazywam.. Masakraa.. To pewnie przez zebiska. Czekamy ciagle i ani jednego jeszcze nie ma;//
Kolejny raz mamy laptopa w naprawe i szlak mnie trafia na tym tel;/

W srode rodzice moi przylatuja, mega sie ciesze;)))))

DSC_0889.jpg

Sorka ze wywrocone fotki, ale to z tel.. Jedno z parku, dzis pierwszy raz byla na hustawce i nie wiedziala o co chodzi a drugie to moje dziecko oglada tv o 5-30 rano;)) kochana corcia hehe

Załączniki

• DSC_0884.jpg
    DSC_0884.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_0889.jpg
    DSC_0889.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 51
heja

u nas chorobowo. czuje sie okropnie. wczOraj to bolalo mnie wszystko nawet wlosy. mruganie powiekami nawet bylo mega wyczynem. dziś mniej bole cala, ale kaszel.. matko pluca wypluje ;/

do tego jeszcze ta zimnica. wczoraj cale 0 stopni byo. mgla taka ze ja auta nie widzialam stojącego pod domem.

Milena, Nisiula ja bm tych waszych dawców nasienia to chyba pobila. pociela genitalia, solą sypala. No buraki. Moja przyjaciołka na podobnego idiote trafila.. tylko ona byla glupsza bo slubv z nim wziela. no ale rozum odzyskala i w tamtym tygodniu miala ostatnią sprawe rozwodową. Ale to co wyprawia pan byly.. ojciec jej dzieci to ja sie dziwie jej.. ze ona jeszcze dosyc spokojnie do tego podchodzi bo tylko go opie...y. U mnie by doszlo do rekoczynów.

Magda Majcia strasznie slodziutka jest :)

reklama
Hej

Wczorajsze popołudnie fajnie spędziłam:happy2: połaziłyśmy z koleżanką po galerii, wpadłyśmy do kawiarni na kawusie i przy okazji kupiłam młodemu buciki

Paulina co do nauk to nie pomogę bo my cywilny braliśmy. A torty naprawdę drogo macie:baffled:
Mariolcia współczuje
23may zdrówka dla Julci
Magda Maja słodka;-)
Renata zdrówka

Ostatnia edycja:
Do góry