reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hejka

asik wspolczuje zebow. u nas Oskar tak intensywnie ten okres przechodził. Teraz zdawac by sie moglo duze dzieci mam, powinnam sie wysypiac. Ale mam meza, ktory z pracy wraca ok polnocy. i gad jeden zamiast po cichutku, bez halasu.. to on pozapala swiatka mnie wybudzi.. i sam zasypia a ja sie tluke po lozku do ok 3 .. a o 5 pobudka. no tylko go przywalić czyms ciezkim.

z kolejnych atrakcji to F mi prawie zemdlał rano. drzazge z palca chcialam mu wyjąc igielką. a on taki odwazny jak moj tato zrobił sie blady i " ciemnosc widze", patrze na niego a on az przezroczysty.. i sie chwieje. na szczescie dosyc szybko doszedl do siebie, kolory wrociły. do szkoly puscilam bo mowil ze sie dobrze czuje..

zimnica rano.. boziu.. bylam z Ł u sąsiada po orzechy,bo mowil ze mozna wpasc pozbierac troche. z tego troche wyszla taka wielka torba biedronkowa ( nie reklamowka, ta kwadratowa ) i to jeszcze ten facet mowil zebysmy przyjechali po jeszcze.

reklama
RENATA ja ciotce tez zgarnelam wielka siatke orzechow i teraz co chwile je jem :p
ASIK nie oplaca sie nam lokalu wynajmowac bo malo ludzi bedzie

Mloda wlasnie usnela.

Ciekawe jak tam DOMINISIA, HAPPY?

Renata ja jak wyciągałam Oliwii drzazgę z palca to chyba pół wsi słyszało jak się drze 'mamo nie, proszę nie':szok: śmiałam się, że zaraz ktoś policję na nas naśle, że nie wiadomo co dziecku robię

Paulina rozumiem, że chciałaś u siebie w domu? Pogadaj z A., może da się przekonać
No coś sporo dziewczyn się nie odzywa:-(

Ewi dobrze, że M. już ok

Młody jeszcze śpi:szok: ciekawe o której wieczorem zaśnie

hahaha Asik u nas darcie sie na calą miescine to bylo przy obcinaniu paznokci na nogach. bolala sama mysl ze ja obcinacz biore.

A z tym mdleniem F jak wrocil uswiadomil mnie ze nawet jak mu krew pobierają to mu sie ciemno przewd oczami robi, ale wtedy chce być facetem przy pielegniarkach.
Moj tato tez taki "odwazny". do dziś przed oczami mam obraz jak poszlam z nim na szczepienie, mialam moze 6 lat moze troszke wiecej.. pigula przyszykowala igielke do szczepienia mnie, powietrze wycisnela ze strzykawki, a tatuś sie wylozył. zemdlał od samego patrzenia.

wczoraj bylam na rozancu w kosciele. Musze przynajmniej kilka razy z F jezdzić bo on do komunii. maaaatulu jak zmarzlam.
dziś na SI mam jechac. ale tak mnei ten kaszel meczy ze niewiem czy nie odwolac.. terapeutka slub bierze w nastepny weekend. zaraze ją swymi ruzliczymi napadami i doopa ze slubu bedzie ;)

Ostatnia edycja:
MONCIA a jeszcze tak nie dawno mowilas do mnie ze pewnie ciezko zyc na odleglosc ;) a te badania o ktorych mowisz to pewnie usg genetyczne. Kazdy za nie placi ale obowiazkowe nie sa. Ja je robilam i placilam 220zl z plytka mimo ze do lekarza na nfz chodzilam.

U nas czas leci i leci... kuzynka i ktorej mowilam na ponad 90% nie zajdzie w ciaze. Jest na jakis lekach.

LIZA :zawstydzony: :zawstydzony:

U nas zimnica.. upralam wczoraj kurtke zimowa, wyszly jakies biale kropki i to nie zacieki takie dziwne od proszku chyba.. na szczescie upralam jeszcze raz tylko bez plynu i proszku i troche zeszlo. Upiore jeszcze raz dzis.

reklama
Do góry