reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

RENATA zdrowka!!!!
MAGDA wytrwalsci kochana. Slodka Majeczka. Jak juz zeby wyjda to bedzie lepiej.
23MAY MILENA ale jestescie kochane!!!! A smaka na kfc mi nie zlego zrobilyscie, moze potem skocze bo jest 300m od mojego bloku :rolleyes: a to spotkanie to z dzieciaczkami czy bez? :cool:
23MAY gdzie w krk pracujesz?

Moja Nikola wlasnie nasladuje jak kicham :cool: obieralam wczesniej ziemniaki i rece mi w smieci wsadzala i nauczylam ja "jakie sa smieci?" A ta fuuuuu i nie tknie ich juz :D

reklama
Paulina, na Szpitalnej koło galeri krk
Magda śliczna ta Twoja mała ;*
asik buty zimowe?

A u nas nadal troszke chorobowo, Julka mniej już kicha i kaszle. tylko nie chce spac w dzien .
Aa macie jakis sposob na niejadków? Mam wrazenie ze moje dziecko je tylko makaron, rosol, masło i mięso z kurczaka ..

A my dzis na obiad panga ze surowka i ziemniaczkami.

23may taki wlasnie czas chorob teraz ;/

Dziewczyny, jakiej firmy kombinezony polecacie? I tak samo jakie buty zimowe?? Rozgladam sie, i jak narazie tylko te h&m mi podpasowaly.

Paulina hehe Damian z kolei jak kupsztala nawali w pampka to przychodzi i z takim obrzydzeniem mówi fee

23may nie, na razie kupiłam adidasy bo miał za małe a na kozaczki jeszcze za ciepło

A właśnie jakie kombinezony kupujecie 1 czy 2-częściowe? Mi się udało kupić na likwidacji sklepu 2-częściowy za 34zł

ASIK my napewno bedziemy dwuczesciowy kupywac bo to wygoda a ze planujemy gory w zimie to jak pojdziemy do restauracji to wystarczy kurtke sciagnac a nie caly kombinezon. Moim zdaniem bardziej praktyczny.. a z tym kupsztalem to musze ja nauczyc haha

Zdowka dla wszysykich chorowitkow.
My tez mozemy sie do nich zaliczyc, Bartek na antybiotyku od dzisiaj a Marek laszle w nocy i czerwony nos ma od kataru.

MILENA, NISIULA ACH tym waszym ex to nogi z dup powyrywac.

Hej . temat P. omijam :baffled:
U nas dobrze , jakoś powolutku leci ... Natalia dziś cały dzień nie spała .. ale za to już mam ją z głowy .
Paulina No raczej z dzieciakami ; ))
Magda Ta twoja Ślicznotka już nie taka mała, po nie swoich dzieciach widać jak ten czas ucieka , tyle co rodziłaś a tu już taka panna . Ale słodziutka i jaka śmieszka . :*
23may zapomniałaś dopisać ze jeszcze herbatę granulowaną . hahah

Dla chorych ZDROWIA .

MILENA co znowu narobil?!

Moj A. chce urodzint mlodej zrobic w swoim rodzinnym domu.. Jesli tescia by nie bylo to ok ale w takiej sytuacji nie ma opcji. No i ani ja nie odpuszczam ani on...

reklama
Cześć laseczki;-)

Ale młody dał mi popalić w nocy, co chwile się budził- mam już dosyć tych zębów:dry: a teraz sobie odsypia i co z tego jak musiałam wstać wyszykować Oliwię do szkoły. A zamiast jeszcze się położyć i przymknąć oko to na bb siedzę

Wampi zdróweczka dla Was kochana

Paulina nie lepiej urodziny zrobić w jakimś lokalu:confused: Fakt my robiliśmy na ogrodzie ale to wakacje były

Ewi no i dla Was również zdrówka

Milena dokładnie, dopiero na cudzych dzieciach widać upływ czasu...

Do góry