reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

FEMMKA nom ,papapapap buziaczek!!!!

SHEEPPY ale on wcześniej nie dawał ci do myślenia że taki jest???a jak zareagował jak się dowiedział że jesteś w ciąży????

reklama
no nieraz zachowywał się dziwnie, ale potem za nim latałam i się godziliśmy chociaż nigdy mnie nie przeprosił za nic
ale jak się dowiedział o ciąży to się popłakał z radości itp.. a potem nagle takie słowa

czesc mamusie:tak:

Kasiu... gratuluje:tak: super porod, rzekłabym bardzo podobny do mojego:-D tez nie wiedziałam,ze rodze:-p

Ja jestem wykonczona tym weekendem, fizycznie i psychicznie... bylismy z mała na grobach, ale objezdzilismy wszystko na szybko, bo pogoda mało przyjemna i mała marudna..., a dzis tesciowa mnie zas wkurzona...
Od jutra znow bede całymi dniami sama w domu wiec popisze cos wiecej, a teraz mykam do wyrka, buziaki

Jak wspaniale wstać skoro świt!!!!!!!!!!!!! <IRONIA> :baffled::baffled::baffled: Szlagby trafił wszystkie budziki :wściekła/y:. Idę zrobić stanowczo za wczesne śniadanie i stanowczo za wcześnie zacznę się uczyć :angry::wściekła/y: Co za parszywy los :angry:.

Mika współczuję. Idż do lekarza żebyś się nie męczyła :tak:.

Witam Wszystkich :tak:;-)
Napocztq chce zlozyc ZYCZENIA PEWNEJ STARUSZCZE :-):tak:

CHWILAMI Samych szczęśliwych dni w życiu, uśmiechu na twarzy, słonecznych promyków w pochmurne dni, lata zima i wiosny jesienią, to o czym marzysz - by Twoje było, a czego pragniesz by się spełniło.

Sheeppy az przykro czytac to co piszesz :no:
Trzymaj sie ! !

Femme bo ja to taka wredna Jestem :-D

qrcze no czytalam Was i zapomnialam co mialam pisac :confused2:

Wczoraj rozmawialam z P i na 99% zobaczymy sie dopiero w kwietniu :-(
nie wiem jak to wytrzymam :-(
ale przynajmniej zaczelismy rozmawiac o drugim dziecku i to On zaczol rozmowe :szok::-D a co najzabawniejsze chce blizniaki :szok::szok::szok: :-D:-D:-D
pozyjemy zobaczymy - jutro jak bede w szpitalu to sie spytam lekarza kiedy bede mogla zajsc w ciaze po zabiegu :nerd: tylko mam nadzieje ze w tym roku bede miala ten zabieg :sorry:

Chwilami wszystkiego naj z okazji urodzin:-)spelnienia marzen:*

Polna bidulka rozumiem Cie chyba jak nikt inny.. Moj A mowi cos, ze moze znowu wyjdzieie, ale ja nie wytrzymam juz tego.. powiedzialam, ze albo wszyscy albo nikt:-(nie znioslabym takiej rozlaki znowu:no:a co do badania to trzymam kciuki, zeby choc to sie omyslnie ulozylo:tak:

Kurde a ja chyba naprawde bede musiala sie przejsc do gina:-(nie wiem, co sie ze mna dzieje.. dostalam wczoraj okres tzn wczoraj to bylo plamienie i takie dziwne uczucie jakby mi ktos macice w dol ciagnal:no::-(masakra a dzis juz okre.. dodam, ze jest to 23dc:-(kurde:crazy:

Mikusa oj szkoda i to bardzo :-( no ale chcemy juz byc na swoim a w Polsce wiadomo jak placa :crazy:

Basia to moze faktycznie wybierz sie do gina :tak:
a ztym wyjazdem chyba Twojego jednak kusza te pieniadze ? :sorry2:
wydaje mi sie ze lepiej troszke sie pomeczyc ale potem to przynajmniej nie trzeba mieszkac u rodzicow i sluchac ciagly narzekan :sorry2:

ja uciekam ....... milego poludnia :tak:;-)

Mikusa jasne mozna sie dorobic ale trwalo by to z 10 lat ,jest mozliwosc kredytu na 20 lat :sorry2: ale zeby dostac trzeba miec uporzadkowane sprawy z WKU a P w wojsku nie byl i nie ma nawet zamiaru isc - jak narazie !!
nawet kiedys rozmawialismy ze pojechac do P z Ala no ale ja jestem chora i jakos nie podoba mi sie perspektywa chodzenia po niemieckich szpitalach i lekarzach :nerd:
No nic Mysmy podjeli taka decyzje i trzeba jakos to wytrzymac :blink:
a Ala pamieta tate-przynajmniej raz w tygodniu ogladamy zdjecia,czasami P dzowni wczesniej zeby uslyszec glos ALi wiec jakas wiez miedzy Nimi jest bo Ala dosyc czesto mowi o tacie :happy2:

reklama
wiecie co wyczytalam? to tak odnosnie kilku postow wstecz o jednej naszej kolezance snilo sie ze jest w ciazy ze ciaza we snie to dobra wiadomosc i ze zwiastuje zmiany na lepsze ,nowe plany i nadzieje.Moze rowniez sie pojawic szansa na zarobienie duzych pieniedzy .Czeka cie radosne wydarzenie a gdzy ty sama w tym snie bylas w ciazy to zapowiada bardzo pomyslne wiadomosci dla ciebie i twojej rodzinki

Do góry