reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mam chwilę to wziełam się za pisanie .....

POLNA ech nie zostawiłaś dla mnie nawet kawałeczka....ale smakowicie te ciasto wygląda ,chyba i ja je zrobie!!!!a Ala była z wami na cmentarzu????

FEMMKA nom 4 dni zostało ,cosik mnie się wydaje że powoli cię bierze!!!najważniejsze że 1 masz za sobą teraz to możesz już lecieć na porodówe

KASIAF87 gratuluje samozaparcie,,wtachać wózek na 2 piętro ...ech silna kobieta z ciebie !!!a widze że coś ostatnio chłopaki się buntują ze spaniem,mój też teraz taki jakiś nieczuły na te spanie!!a jak tam tatuś ??pomaga przy małym????no i jak kochana ty się czujesz??

KASIA gratuluję szybkiego porodu i córeczki....a dziewczyny mają racje urzywał pod pupe koła do pływania!!!

ASIOWO i jak malutka była na cmentarzy z wami?????

A i zpomniałam napisać śniło mi się kolejny raz że rodze dziecko....widziałam szpital był D potem pojechał a ja rodziłam ,nacieli mnie potem wyskoczyło dziecko ,nie wiem czy to chłopak czy dziewczyna ale ważyło 3 kg z kawałkiem i miało 50 cm !!potem widziałam jak rodze łożysko ,lekarz powiedział że nie całe wyszło i trzeba czyścić ale za chwile wyleciała reszta i było oki!!!cholera reszty nie pamiętam ....coś mi te dzieci i porody za często mi się śnią albo forum tak przeżywam.....

reklama
madzia ja się tam nie znam ale dziewczyny tysiące razy pisały, że jak coś zielonego jest to do lekarza natychmiast. One się bardziej znają niż ja więc im ufam :tak:

Eeeee a może femme zrobi mi przezencik na urodziny i jutro się rozpakuję? :-D

dzis juz ze szwami luzik:) moge siedziec nic nie czuje--8 dzien dzis czas sciagac-jutro musze zadzwonic do poloznej srodowiskowej mam nadzieje ze szybko przjedzie.....
wlasnie co robia poozne? jak przychodza? sprawdzaja jak sie dzieckiem zajmuje? i sciagaja szwy? jak to jest?
moja mala wlsnie spi sobie w moim lozku....jutro tez musze jechac do urzedu zapisac dziecko....i dac ojca nazwisko....potem becikowe...zastanawim sie czy dostane tysiaka czy dwa....<mysli>fajnie byloby na drzwi.....:p
teraz uciekam na +cud narodzin+nasze porody:p

Albo juz Femme na porodowce lezy :-):-D

Oliwka TAk Ala byla z Nami na cmentarzu- byla grzeczna bardziej niz wczoraj :tak: i ja tylko w cienkim sweterku chodzilam a Ala w takiej grubszej sukience bo bylo 20 stopni :szok::tak::tak::tak:

A ja jak zawsze przechodze kolo sektora gdzie leza male dzieci lezka mi leci :blink:

No nic ja uciekam do siostrry z Ala bo jak poszla spac o 13 to dopiero teraz sie obudzila :-):-D

Chwilami a Ty co chcesz na urodziny ? :-)

Jestem ...w dalszym ciągu podwójna :-p święta mnie ominęły to teraz dawaj dawaj ! :-p
CHWILAMI a pogadam z Niną pogadam :-p ja nie mam nic przeciwko :-p

MADZIA - no jak dziewczyny piszą dzwoń do lekarza albo do szpitala idź się spytaj o co chodzi :-)

OLIWKA - bo masz chętkę na kolejnego bobo i dlatego takie sny :-p podświadomość działa :-)

POLNA - czy ty jesteś normalna :wśćiekła/y: ?! taką ochotę mi na ciasto zrobiłaś tymi zdjęciami :-p :-p i co ja teraz mam biedna zrobić :-p ? :laugh2:

A ja dzisiaj jakoś dobrze się czuje dobre samopoczucie :-) nawet sobie sesyjkę zdjęciową strzeliłam ... mam nadzieje że to już ostatnie zdjęcia ... :-p :-)

POLNA - jaka tam porodówka ... w domu jeszcze :-p

KASKA - właśnie przeczytałam o porodzie :-) dla mnie bomba też tak chce :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zyczymy Ci tegiego femme!! mloda jestes silna babka napewno nie ebdziesz sie dlugo meczyc:p ninka wyskoczy jak z procy:p
pamietaj ze Ty tylko pomagasz dziecku wyjsc na swiat...nie mozna tylko o sobie myslec"ojjak boli jak boli" i trzeba oddychac...ja milam problem....krzyczalm do mamy ze by byla cicho,ale mnie draznila masakra...kasia nie jecz oddychaj....:p

FEMMKA nom podświadomie bym chciała ,ale niestety teraz nie mogę ...napierw budowa praca ,trzeba zapewnić sobie warynki !!!może za jakiś czas...zobacze choć przyznam że teraz bym chciała!!akurat jeka teraz bym zaszła w ciąze to bartek miałby 17 mc a oliwka skończone prawie 2,5 roku więc nie byłpo by tak żle !!!A u ciebie się wyciszyło wszystko przed wielką burzą!!!

POLNA moja miała na sobie cienką kurtke ,zaliczyła z nami jeden cmentarz bo dziadek ją wziął do siebie a my z młodym pojechaliśmy na 2 a potem u rodziców popili bo mój brat po przysiędze przyjechał do domu i świętowali!!!

KASKA rewelacyjny miałaś poród!!!cieszę się że tak szybko poszło!!a malusia daje ci pospać?????

Cześć kobietki ;-)
Kasiu- Twój facio jeste tak jak ja kanarem??? Jak tak to ładnie będzie zarabiał:tak::tak::tak:.
Femka a ja już myślałąm,że będę ciocią:-D:-D:-D Oleńka coś pisała???
Net- kiedy idziesz do tego lekarza??? bo chciałabym wiedzieć który to tydzień:-)

OLIWKA - no niestety taka kolej rzeczy lepiej teraz się ustawić i na spokojnie 3 bobo płodzić :-p żeby się nie martwić o kasę itp bo wszystko się wtedy sypie ;-) no ale oby jak najszybciej wam się udało ustatkować i do dzieła :-) ... a ja mam nadzieje że u mnie cisza przed burzą :-p już wszyscy mnie dręczą i wypytują czy urodziłam :dry: jakie to wkurzające jest :-p ... póki co to mnie tylko głowa rozbolała strasznie -_-

FIRANKA - a miałam do niej napisać bo się nie odzywała ... i zrobię to teraz :-)

reklama
DZIEWCZYNY właśnieprzed chwilą dzwoniłam do OLEŃKI....mały już wyszedł z inkubatora , ale bierze jeszcze leki i przynajmniej tydzień jeszcze zostaną w szpitalu z powodu infekcji!!teraz wyniki się pogorszyły więc nie wiadomo kiedy wrócą do domu!!OLEŃKA mówiła że to mogło być spowodowane tym że była przeżiebiona ,ona ma się coraz lepiej tylko boli jak wstaje !!kazała was pozdrowić!!!

FEMMKA jak będzię bęc to pierwszą cię poinformuje!!!

FIRANKA a jak tam zdrówko i Nicolka????

Do góry