reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry :-)

CHWILAMI najlepsze życzenia ! spełnienia marzeń :-) !

POLNA - kolejna chce się rozmnażać ?! ... szalone :szok:

BASKA - no to śmigaj do gina... na szczęście wizyty nie bolą :-p

i popieram MIKUSE ... w Polsce też da radę zarobić a uważam że lepiej mieć mniej a być z najbliższymi ... żadne pieniądze nie wynagrodzą straconych chwil ;-) no ale to temat już był i bez sensu znowu rozwijać :-) każdy ma swoje jazdy :-p

reklama
Femme ano chce ,jak tak patrze na te Wasze ogromniaste brzuszki i Maluszki to Tesknie za tymi chwilami :tak:
jednak przerazaja mnie mysli czestych pobudek w nocy :szok::-D
moze w nastepnym roku :sorry2:a potem za 2 lata trzecie i KONIEC :-):-D

polna_N no widze ze ty to praktycznie do sprawy.A jak za 5 lat bedzie 3 i potem 4 to co?
A tak swoja droga ciekawe ktora nastepna zafasolkuje

Ja nie wiem :-p takie młode a już mężów mają dzieci ... kolejne w planach :-p masakra :-p nie macie ochoty jeszcze trochę pożyć ? zadziwiacie mnie naprawdę :-p ja tam chce się jeszcze wyszaleć ... nie chce utknąć w domu z gromadką dzieci :-p

hej:tak:

Ja jakas nieprzytomna jestem po tym weekendzie:baffled: wogole nie wypoczełam i tak minął...
Mała nabawiła sie jakiegos katarku i kaszle...:zawstydzona/y: jak jej do jutra nie przejdzie to mykamy do lekarza, choc w srode miało byc szczepienie wiec i tak pojdziemy, ale pewnie jej nie zaszczepią. Męczy sie strasznie bidulka, oddychac nie umie, bo nosek pełny i ciągle kicha:zawstydzona/y: Ja tez sie mecze z katarek i M. tez wiec pewnie od nas sie zaraziła.

Chwilami Sto lat, sto lat... Buziaki z okazji Twego swieta:-D

Femme, ja dopiero teraz jak mam Paulinke to czuje, ze zyje:tak: Ja i tak nie nalezałam do osób, ktore ciagle sie bawia, imprezki, spotkania, itd...:zawstydzona/y: Ja wole spokojne, radosne zycie z rodzinka:-D
U nas otpymalnym czasem na 2 dziecko bedzie 2010 rok... za rok bedziemy sie starac:-p

Femme kto jest mlody to jest:-p ja nastepne dziecko jak dobrze pojdzie urodze za 2lata wiec bede miala wtedy ponad 26 lat - taka mloda to juz nie bede:-D a chce teraz niz po zalozmy 7 latach wchodzic spowrotem w pieluchy.. lepiej byc z tymna bierzaco:-p

Polna jasne, ze kusi Go kaska.. wiesz gdzie on tu tak szybko zarobi prawie 10 tys w 3 miesiace:no:niemozliwe..
jakby byla mozliwosc to bysmy pojechali ajk to bylo planowane no ale nietsety.. ja tez bym musiala pracoiwac a co z Lenka.. trudno.. chco nie ukrywam mazylo mi sie stad wyjechac.. moze Lence bylo by lepiej.. a tak..

Asiowo to widze, ze bedziemy miec dzieciaczki z tego samego roku:-) ja to juz bym sie zaczela starac ale niestety:/ nie ma zbytnio kasy no i to mieszkanie..

Ostatnia edycja:
Femme heh spoko zobaczymy co Ty bedziesz mowic jak Ninka bedzie miala roczek albo dwa :-p

Ja tam wole do 26 zakonczyc z pieluchami a potem to bede miala spokoj :rofl2:
jakos nie wyobrazam sobie zebym w wieku 30 lat urodzila drugie dziecko :sorry2:

Basia no wlasnie ,gdyby w Polsce minimalna stawka wynosila z 2 tys (marzenia scietej glowy) to napewno by zostal w Polsce a tu dupa ! na dodatek pasuje zabwnic Ali rodzenstwo a gniezdzic sie z dwojka dzieci u rodzicow to juz nie zaciekawie :sorry2:

Asiowo oj to zycze duzooo zdrowka paulince i zeby katarek szybko minl !! :tak:

Mika masz racje , gdyby P nie pracowal w Niemczech to napewno bysmy sie klocili - bo ja to bardzo impulsywna jestem i o byle co moge sie wqrzyc :rofl2:
a tak to jak P przyjezdza to zyjemy jak w filmie -zero klotni i tylko sex ,sex i sex :-D:-D:-D

Polna... jestem takiego samego zdania:tak: dzieci jak najszybciej, a pozniej korzystac z zycia:-D
Dzieki... narazie mała spi juz ponad 2 godziny, chyba to choróbsko ja wykoncza...:zawstydzona/y:

a mi własnie przyszedł fotelik, ktory mi poleciłas:tak: o wiele ładniejszy niz na zdjeciu:tak: superancki:tak: czerwony wziełam..., jak mała sie obudzi to ja przymierze i zobacze czy jeszcze nie za mała do niego:-p ale dzieki bardzo! Tani, a fajny!

No w sumie wy staruchy jesteście może dlatego :-p ja mam 19 :-p :-) to następne o ile będzie to tak 24-25 :-p ale póki co to bym chciała poszaleć :-p ja należe raczej do osób które imprezować by chciały itp ... a tu taki bonus :-p no ale zobaczymy jak będzie jak już będzie Ninka :-) ... o ile w końcu zechce ze mnie wyskoczyć :wściekła/y:

jej jak mi niedobrze ... :/ zjadłam masło orzechowe i teraz tak mi się odbija ... do tego wczoraj kroiła cebule i nie mogę pozbyć się tego zapachu z rąk :wściekła/y: i rzygać mi się chce za każdym razem jak przykładam rękę do twarzy :wściekła/y:

reklama
Femme niestety pod koniec ciazy tak jest.. ja pamietam, ze bylo ze mna podobnie:tak:nie martw sie za niedlugo to sie skonczy:tak:

kurde a ja jutro do dentysty ide i tak sie boje:baffled: jak nie zwieje z poczekalni to bedzie dobrze:-D

Polna u nas tak z tym sexem bylo przez miesiac teraz spokoj i zaczynaja sie drobne klotnie:-D:-D

Do góry