reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No Oliwka wyprzedziłaś mnie :-p właśnie OLENKA mi odpisała ale już wszystko napisałaś :-p ... kurde jak mnie ta głowa boli :dry: może z głodu bo obiad dopiero się robi :-p

FEMMKA ty teraz to się najadaj bo nie będziesz miała w razie co sił aby Ninke urodzić!!!
A jak zadzwoniłam do niej to pytała się oleńka o ciebie!!Możliwe że cię z głowu głowencja boli.......mnie w ciąży nom stop bolała !!!!

A tak poza to ciekawe co z sheppy?????

No właśnie już kotlety smażę :-p więc zaraz się najem :-p ale też nie za dużo bo jakoś tak się czuje jak bym miała hafta puścić :-p

a no długo się nie odzywa ... bidulka ciekawe czy u niej lepiej ...

hej hej:-)ale tu porodów :-D
a ja się posypię dopiero za pół roku :-D:-(
a co do przyspieszenia porodu, to ostatnio jedna mama na majówkach napisała, że najlepszy na wywołanie porodu jest olejek rycynowy :baffled:ale to jest na rozwolnienie:baffled:

o widze że za gotowanie się wziełaś.....ja w ciazy z olka to jadłam ciemne bułki i piłam kefir i kakao i tony cipsów solonych porzarłam(a ja ich nie nawidze) noi nabiał ogolnie...zero miecha,a z bartkiem to same miecho i czekolade....

ooo sheepy ...dopiero o tobie myśłałam chyba moje my śli cię przyciągneły...pisz kochana co tam u ciebie?????

a tak nie za ciekawie, ale mam za sobą wizytę u lekarza, z dzidzią wszystko w porządku, rośnie zdrowo, mam filmik na dvd nagrany jak fika :-)
a w domu coraz gorzej, atmosfera jak na wojnie, cały dzień słucham krzyku i przekleństw :wściekła/y:

Ech nie wiem co mam ci poradzić ciężko czytać takie rzeczy tym bardziej jak jesteś w ciąży!!!przynajmniej dobrze że z dzieckiem wszystko dobrze!!1A on niewiem co mu odbija może nie jest gotowy na dziecko????i dlatego tak się zachowuje lub boi się odpowiedzialności

OLIWKA - a no obiadki to my wspólnie robimy Kuba obiera ziemniaki a ja resztę ;-) ja to na początku na mięso nie mogłam patrzeć tak do 7 miesiąca a później ochota mi wróciła :-) teraz to mam na nabiał jazdę ostatnio :-)

SHEEPPY - jak na zawołanie się pokazałaś :-p ... dobrze że z dzidzią wszystko ok ...a co do sytuacji w domu to współczuje i najlepsze co mi przychodzi do głowy żeby Ci poradzić to żebyś starała się nie zwracać na to wszystko uwagi i po prostu cieszyć się obecnym stanem :-)

... dobra ja uciekam do łóżeczka :-) do usłyszenia ! :-)

reklama
Do góry