reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

POLNA Siusiac tak zaczęłam dzisiaj. I to dość często latam do łazienki.

NETGIRL Wody to ją nie pije za dużo, ale wiem że trzeba to wypłukuje to bo tam jest. Ja już mam antybiotyk na przeziębienie. Może i na to pomoże.
na szczęście mam urinal to trochę pomaga.

reklama
Witam Mamusie ;-)
za mna nieprzespana noc :sorry2: przez cala noc mnie cos kulo pod piersia i w okolicy mostka :wściekła/y: i wiecie jakos nie chce mi sie wierzyc zeby przez caly czas i tak dlugo bolaly korzonki :no: zreszta dotej pory jak zrobie jakis gwlatowny ruch to boli mnie :-(
nadodatek Ala 2 razy strzelila takie kupki i musialam Ja cala przebierac ,wstala o 6 i od rana mi marudzi :blink:
chodziaz PLUS tego wszystkiego jest ze wypila ladnie 170 ml mleka :tak:

netgirl izydor to taki placek :tak:
http://www.mojeciasto.pl/jesien/owoce/pijany_izydor_ mniej wiecej tak wyglada ale moj jakis taki prosciejszy jest i wyglada apatyczniej :-):-D

Witam sie i ja:-)
Za mna tez nieprzespana noc, tak mnie brzuch w nocy bolal ze nie moglam spac, na szczescie mi przeszlo, nie wiem czy to skurcze, czy to od zoladka, obudzilam sie o 6 i juz nie moglam zasnac
polna_N no dziwne zeby to korzonki byly, moze zadzwon do swojego lekarza???

kurcze dziewczyny tak tesknie za forum! tyle mam stron do przeczytania! ale nie moge bo tak mnie rozcieli ze nie ma szans zeby usiasc z tym szwem wygodnie przy kompie ...nie bede sie meczyc-teraz na stojaco pochylona pisze.......:tak:
w poniedzilek lub wtorek zdejma mi te wstretne szwy i pododaje zdjecia mojej malej.....teraz mozecie zerknac na naszą klasę- http://nasza-klasa.pl/profile/1625040/gallery moj aniolek:*
pozdrawim swieze mamusie i te lada dzien rodzace! obyscie milay tak lekki porod jak ja---pol godziny:)hehe... nawet nie wiedzilam ze rodze -milam bole krzyzowe i prawie urodzilam w samochodzie:zawstydzona/y::szok::-D

Ostatnia edycja:
Witajcie...
Za mną też ciężka noc... mały zasnął o 1.30 (nie spał od 21) i nie dał już pospać od 7... w dzień też nie odespałam bo co 30min cyc...:szok:
M dzisiaj "bawił sie" w kanara... stwierdził że fajna sprawa i za rok może we dwoje pójdziemy... A ja po raz pierwszy stachałam i nawet wtachałam wózek na 2 piętro bo była tak piękna pogoda że stwierdziłam że spaceru nie odpuszcze...

Kaska ja polecam kółko do pływania pod pupe... fakt mi sie przydało przez jakieś 3 dni po szpitalu (w szpitalu nie mogłam wogóle nawet próbować siadać) ale nie wiem jakbym np karmiła bez tego kółka bo na leżąco mały źle chwytał...
I gratuluje ślicznej córeczki i szybkiego porodu :tak::-)
Chwilami wiesz, dobrze że meble są na stópkach to tylkojedna szafka i wykładzina ucierpiała... A co do zapachu to ciekawie nie było... Najgorsze że jak sie zaczęlo to spaliśmy...
Polna dzwoń do lekarza może...?

Melduje się ;-)
ja też dzisiaj w nocy straszne skurcze miałam ... kręgosłup tak mnie bolał że w pewnych momentach już się zastanawiałam czy Kuby nie budzić ... ale jakoś później zasnęłam :-) no i dalej cisza ... czekamy :-p :-)

KASIA - kurde też chce taki poród :-p śliczna ta Twoja córeczka :-)

Witam z rana.
Mały ruch wczoraj był na forum. Dzisiaj też pewnie pusto będzie.

dzisiaj do kościółka idziemy i dopiero dzisiaj na cmentarz. Wczoraj ciężko było się wybrać bo S nie chce dzieci brać a nie miały z kim zostać.
Miłego dnia życzę.

Witam dziewczyny:-)A ja do was zagladam bo mam dylemat...Od wczoraj wydziela mi sie straszny sluz (duzo go) jestem w 32 tygodniu... sluz ma kolor zielonkawo bialy... Oraz od wczoraj wieczorem mam nie reguralne skurcze co 15-20 min po kilka chwile trwaja.. co to oznacze??mam sei martwic ... do lekarza mojego ide dopiero w czwartek...:(:-(Zaczynam sie bac:-(

Cześć babeczki ale drukujecie aż cieżko nadrobić...ja ostatnio zaglądaam tylko bo nie miałam nawet chwili dla siebie a co dopiero na BB nom ale całe te zamieszanie ze swietem zmarłych już na szczęście za mną!!!
Bartuś sobie śpi a Oliwka jest u babci ...zaraz tylko posprzątam i wolne ,ech w końcu laba!!D dziś na drugą zmiane do pracy leci a ja w domku będe sama bo reszta jedzie na cmentarz!i chyba dziś nocke sobie odeśpie bo ostatnio ,mimo tego że mały póżniej chodzi spać to budzi się 4-5 i nie chce spać ,dziś miała zrywke o 4,15 i myślałam że kurwicy dostane !!!dobra lece ogarne a potem was nadrobie!!!

reklama
To i ja sie melduje i WITAM :-):tak:

Wczoraj i dzis mamy peikna pogode, niedawno wrocilismy z cmentarza !!

Netgril to Ci wkleje zdjecia ktore znalazlam na necie :tak: chcialam zrobic wczoraj mojego placka ale jakos nie mialam czasu i jak przyszlo co do czego to zostaly tylko okruszki :szok::-D

a tu jest drugi ...

Ja daje duzo masy tak jak w tym pierwszym :tak:

A do lekarza nie dzwonilam bo ma wylaczony tel a nawet jakby odebral to by mnie splawil :sorry2:

Madzia no ja bym zadzownila na Twoim miejscu do lekarza albo pojeechala do szpitala :nerd:

Do góry