reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo hehe małe nieporozumienie ;-) W takiej sytuacji to faktycznie co innego. Myślałam (albo niedoczytałam :baffled:), że chcecie na jeden cmentarz.

Co myślicie o tym Philipsa?

reklama
Zrobiłabym krzywde małej jakbym jej ze soba nie wzieła:-p:-D

a ktory philipsa?? widze tylko panasonic i elektro...:-p

Polna... masz racje, jak nie bedzie spac, to bedzie zachwycona tymi wszystkim palącymi sie zniczami i kolorowymi kwiatami... 1 raz szła ze mną jak jeszcze była w brzuszku:p

Osz ogladałam Philipsa dlatego tak napisałam. Chodziło mi o Panasonica. W mieszkaniu mamy mało miejsca więc błby jak znalazł.

chwilami ja mam taki jak asiowo pisala i polecam jestem zadowolona ale to jest ten z workami a z kupnem nie ma problemu bo w opakowaniu jest chyba 7 czy 8 a to na dlugo starcza a znajac zycie przynajmniej raz na dwa miesiace jestes w takim supermarkecie jak real wiec tam mozna kupic bez problemu te worki

Kielce są dość spesymicznym miastem w kórym zazwyczaj nie ma tego co się chce :baffled:. W domu mamy zwykłu odkurzacz o typowych workach a i tak znalezienie ich w ck graniczy z cudem. Zazwyczaj kupujemy inny i bawimy się nożykiem, żeby nadać kształt pasujący do naszego odkurzacza :wściekła/y:. Dlatego wolę bezworkowe.

Polna Ja nie uważam moich snów za prorocze. Tylko strasznie się czuję po takim śnie, a na dodatek jak przyppomnę sobie że wcześniej S już kręcił z inna jak był ze mną to jeszcze gorzej się czuję psychicznie. On się tylko śmieje z tych moich snów bo choć raz nie śnię o seksie:-):-):-)

Kurcze a ja czuję się fatalnie. Nie dość że kaszel, chrypa itd to siusiam z krwią i od kilku dni brzuch mnie boli. A do lekarza już za póżno żeby iść.

Melduje sie:-)
Kurcze dzis mialam taki zajety dzien, ze nawet czasu na BB nie mam, najpierw cmentarz, pozniej pranie dywanu, pieczenie ciasta i sprzatanie, teraz jestem dopiero wolna, ale zaraz lece sie kapac i wyruszamy do znajomych... aa i jeszcze ryz musze ugotowac na jutro.
Chwilami ja tez bym Ci polecila Zelmera, a przewaznie w tym sklepie w ktorym kupujesz odkurzacz to sa do niego worki, no i nie trzeba ich zmieniac tak czesto. Ja kupilam Zelmera siostrze na prezent slubny, to podobno dywan do gory ciagnie:-)
Asiowo no pewnie bierzcie ze soba Paulinke, jak pogoda bedzie ladna to nawet nie ma nad czym sie zastanawiac

reklama
A ja skonczylam wlasnie robic IZYDORA :happy2::-D:-D:-D

Asiowo ano Paulince napewno sie spodoba na cmentarzu :tak:

Ewi a to dopiero teraz zaczelas >>sikac krwia.. czy mialas wczesniej ? :szok:

Chwilami nom mi sie podoba :tak:
ale chyba kupimy z workami -jakism sentyment mam do zelmerow :rofl2:

Madzik uuuu a myslalam ze Ty na porodowce :sorry2:
a Ty sie w gosposie bawisz :-p:-)

Dzis malutki ruch a co dopiero jutro bedzie :sorry2:

Do góry