reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Jakie pustki :((((

Sprzętam mieszkanko zanim wyjadę do domu bo strasznie się zapuścioło przez ostatnie dwa tygodnie :baffled: U mnie w domu jak się posprząta to przez tydzień jest spokój i czyściutko, czasem jak się cos naśmieci to się odkurzy, a w Kielcach to wysprzątam całe mieszkanie i za 2 dni już są kołtuny kurzu w rogach no idzie się załamać :wściekła/y::no::angry::crazy: Chyba za dużo brudu jest w kieleckim powietrzu :baffled:.

Może Wy mi doradzicie.
Chcemy kupić odkurzacz tylko nie wiemy jaki. Najbardziej odpowiadają mi bezworkowe ale mama mówi, że się szybko psują silniki. Jednak chyba nie zmienię zdania bo uganianie się za odpowiednim rozmiarem worka przez ileś tam lat jest dla mnie bardziej wkurwiające niż oddanie bezworkowego do serwisu.
Chciałam zelemra ale pieruńsko drogie są.

Jakie są jescze dobre firmy produkujące odkurzacze? Elektrolux chyba ale więcej nie znam.

Panasonic Polska - Oferta / / MC-E6001VW79 ten mi się podoba wizualnie ale nie wiem czy Panasonica są dobre...ehhhh no i weź się tu zdecyduj jak ja taka wiecznie niezdecydowana jestem :baffled:.

Asiowo jak moze byc pusty ? :szok: moze mezulek Ci zmienia a Ty nawet nie wiesz kiedy :-p:-)

Chwilami ja Ci doradzic nie moge bo narazie nie mysle o czyms takim :sorry2:
narazie jestem na etapie kolorow scian ,plytek i tapet :-D

Ewi a wez wyrzuc take sny :dry:
ja to bym sie chyba zalamala gdyby moje sny byly prorocze :baffled:

no nie tak dosłownie pusty...:-) ale miałam na mysli to, ze jeszcze nie musiałam wymieniac..., a odkurzamy z reguly 2 razy na tydzien:tak: ojj, mężus nie wpadłby na to, zeby worek zmienic:-p

Oj niech tylko Paulinka zacznie raczkowac i wcinac jakies biszkopciki albo inne smakolyki to szybko sie worek napelni :-):-D

A u Nas jest jest cieplo i ladnie -oby taka pogoda byla tez jutro :tak:
bylam przedtem z Ala na cmentarzu to zachowywala sie bardzo grzecznie tylko czasami siadala na nagrobki i pokazywala zeby babcie usiadla kolo Niej i robila Jej miejsca :-D a jak szlismy to grobu to przy kazdym kwiatku sie zatrzymywala i musiala powachac :-):-D:-):-D

A moze akurat spodobaja Jej sie kwiaty i bedzie zaciekawiona :tak:
zreszta chyba poraz pierwszy pojdzie na cmentarz ,prawda ?

A madzik czemu sie nie zameldowala ?

ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket - Odkurzacz ZAC6707 Accelerator + udział w losowaniu samochodu Toyota AYGO
Ten ma bardzo dobre komentarze.

Ale zakochałam się w wyglądzie tego Panasonic Polska - Oferta / Odkurzacze bezworkowe / MC-E6003AW79 i ma wiele przydatknych finkcji, lekki i ma pasek na ramię. W RTV-EURO-AGD można go kupić za 255 zł a przez internet za 243zł no ale plus przesyłka.

Niestety nie mogę znaleść komentarzy do niego.

Hmmm...co do wzięcia Paulinki na cmenatrz. Weź pod uwagę, że nawet jak będzie piękna pogoda to jednak to jest około 2 godzin stania w ciasnocie i ten smród i dym ze świeczek.

reklama
Chwilami...
Ja nie mam zamiaru stac 2 godzin na grobach i by Paulinka wdychała te smrody...:tak:
Mamy do objechania 5 cmentarzy wiec na kazdym tylko chwile postoimy...:tak:
I w koncu jestesmy rodzina wiec nie mam ochoty po raz kolejny jechac gdzies sama:zawstydzona/y: albo siedziec w domu, a M. sam ma jechac...
A i tak nie mam jej z kim zostawic, dlatego jedziemy wszyscy razem!
Ja nie widze problemu w tym by brac Paulinke, tym bardziej, ze ma byc sliczna pogoda..., a przeciez Paulinka noworodkiem juz nie jest :-)

Do góry