reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czesc mamusie:tak:

Tatus pojechał do pracy wiec ja zagladam do was:tak: mała dzis wywaliła nas z łózka przed 6:zawstydzona/y:, znow jakas niewyspana jestem, mimo tego, ze ostatnio o 9 leze juz w łózku!

Pona... moim zdaniem lepsze sa naramienne ciesnieniomierze, sa dokładniejsze..., doskonale widziałam to jak byłam w ciazy... na nadgarstkowym mialam nadcisnienie, a na na 2-óch innych naramiennych było wszystko ok:tak:

Mam nadzieje, ze Olenka szybko do nas wróci z małym...

A M. wczoraj przyniosl jeszcze ten kombinezonik i 2 dresiki... i fajny jest:tak: Kombinezonik taki jasny, ecru... podoba mi sie, bo nie rózowy, bo nie chce takiej całej rózowej landrynki:-p ciesze sie, bo zawsze zaoszczedzone na paczke pampersów:-p
Narazie zamówiłam fotelik, taki jak Polna mi proponowała..., a krzesełko chce kupic babcia Paulinki wiec podesłałam jej tylko linki:-)

reklama
I ja sie Witam :tak:
Ala mnie wystraszyla :-( przeczyscilo Ja - polecialo prze spodnie,podloga cala w mazi a jak sciagalam pampersa to musialam wolac o miske bo pelno bylo w Niej brazowej wody :-(
a wczoraj babcia dala Jej cukierka z orzeszkiem i pewnie przez takie male cholerstwo takie swinstwo :no:

Asiowo taaaaa tylko zeby pozniej nie bylo ze cos zle doradzilam i bedziesz mi wypominac :-p:-)
a krzeselko to jakie wreszcie kupujesz ?
a kombinezonik widze ze pasuje to super ;-) i faktycznie duzo zaoszczedziliscie :tak:

Chwilami dziekuje :* :tak:
mi sie bardziej podobaja nadgarstkowe ale jak juz naramienny to automat :-)

ja myslalam o takim CIŚNIENIOMIERZ AUTOMAT ACCUMED MT 150f GW. 3 LATA (468749470) - Aukcje internetowe Allegro
ale te co pokazywalas tez sa fajne :tak:
No nic jak we wtorek pojade do Futymy to sie spytam jaki lepiej kupic dla siebie :nerd:

krzesełko kupie to co ja sobie upatrzyłam, bo stwiedziłam, ze jak mała urosnie dostanie nowy stoliczek i krzesełka, a jej braciszek odziedziczy krzesełko:-D no... moze siostrzyczka:-p
moja ostatnio robi kupki codziennie i to takie, ze nigdy w pieluszce sie nie miesci... :zawstydzona/y: sprobuje jeszcze pozniej pampersów 4+ bo one sa wyzsze, to moze z tych nie bedzie wyciekac:-p bo narazie to całe plecki ma z reguły brazowe! fle..

Nie no Ala miala zalozonego pampersa 6 a i tak sie nie zmiescilo :sorry2::-D
mam nadzieje ze taka rewolucja byla tylko jednorazowa :tak:
narazie wlaczylam Jej bajke to mam chwile spokoju .....

Widze ze intensywnie myslisz o drugim dziecku ,znaczy synku :-p:-):-):-)

Ano:tak: Jak tylko policzymy, ze stac nas na 2 dziecko to bedziemy sie starac:tak: juz trwaja intensywne rozmowy na ten temat i pewnie niebawem rozmowy sie zakonczą:-p:-p:-p
wiecie co... blizniaki to ja tez bym chciała!!!:-) najlepiej parke albo 2-óch chłopców:-p

Cześc Lasencje... Dzisiaj mam doła....wczoraj pobudka o 5 i na tę zasraną giełdę kwiatową...potem do roboty i po 10 wróciłam do chaty...M. miał o coś wonty i sę kłóciliśmy do kij wie której i oczywiście jestem niewyspana...mam dość jeszcze mój dzieciorek mi zawodzi...tak więc mam ochotę wyjść z siebie i stanąć obok...:zawstydzona/y:

Wiecie co moja mała obudziła się z temp. 39 i okazało się że ma zapalenia gardła i grype jelitowa bo wymiotuje i wymiotuje.Wlasnie wrocilam od lekarza i najblizszy tydzien zapowiada sie w domu ehhh

Mikuś... moja mała tez czesto daje mi w kość..., ale ja i tak bym juz chciała syna:-) chce teraz sie pomeczyc, a kiedy bede miec 30 lat, dzieci do babci, a my bedziemy szalec:-D:-D:-D

Firanka... nie daj sie! Duuuzo sił zycze i faceci takjuz niestety mają...

A giełda kwiatowa, moja mama teraz przez 1.11 jest nieobecna... ok 21-22 jedzie po kwiaty, nad ranem wraca, drzemnie sie na 2h, o 5 jedzie juz do kwiaciarni robic wiązanki, palmu, itp... wraca do domu o 17:30, znów robi te pierdoły i jedzie na giełde... i tak w kółko...:zawstydzona/y:jak ona to wytrzymuje... ale wyglada jak chodzący trup! Z mama sie nie da w ogole teraz gadac, az jej współczuje... ale dzieki temu, raz w roku kwiaciarnia przynosi zyski, ale ile przy tym roboty...:-( dobrze, ze juz jutro to swieto i odzyskamy mame i babcie:-D

reklama
Witam i ja.
Kurcze jeszcze się okaże że jak wszystkie co mają w najbliższym czasie się rozdzielić zrobia to, to na forum kolejne będą zaczynać fasolkowanie.

No i gratuluję kolejnej co się rozdzieliła.

a ja dzisiaj straszny sen miałam. Przyłąpałam S na zdradzie z koleżanką w której kochał się [arę lat temu. Nawyzywałam go od ch**** i sk********* i spakowałam dzieci i chciałam odejść, ale wtedy wpadła teściowa i zabrała mi dzieci z rąk. Normalnie to czego się boję przychodzi do mnie w snach. A ostatnio to w ogóle to ta kolężanka miała dość często jakieś sprawy do S a ten z checią [omagał jej. Echchch...

Basia No widzisz... Czasem mała rzecz, taka niepozorna a zaszkodzić może.

Do góry