reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A no pustki... Mi mały sie obudził nakarmiłam i spać i sie odechciało... A on śpi... M ogląda tv więc mi komp zostaje...
A ty femka uważaj bo u mnie podły humor tu w sumie można uznać za pierwszy objaw że zaczne rodzić... bo przekłakałam cały wieczór w dzień przed porodem ;-):-p a wcześniej tak sie nie zdażało :-D

uff... obiad juz zrobiony, teraz tylko posprzatac i placki upiec
polna_N robie sernik zapiekany, tylko wczesniej musze upiec biszkopty do niego
femme fatal u Ciebie leje, a u mnie swieci slonce. Heh widze ze mam tak samo jak Ty, wczoraj tez przyspieszalismy mala i nic, zero skurczy, wiec chyba sobie sama wyjdzie kiedy bedzie chciala, a kupilas ta herbatke z lisci malin???

hehe ja tam już w to nie wierze :-p nie urodzę nigdy :-p

Olenka napisała : "jednak nie wyjdę w sobotę. Z małym coś jest nie tak. Jakaś infekcja w organizmie. ale dokładnie nie wiedzą co" ... :-(

MADZIK - nie kupiłam ale dzisiaj pojadę kupić już nie tyle żeby przyśpieszyć czy coś ale czytałam że on ułatwia poród i lepiej się goi po porodzie ;-) więc nie zaszkodzi pić :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam w końcu mam chcilę na pisanie............
mnie wciągneło w porzątki,umyłam okno,zmieniłam firanki i zasłonki ,te co zdjełam poprałam....potem zmienilam w lóżeczku Oliwce,posprzątałam i zrobiłam pranie(upierdoliłam się jak osioł bo u teściowej pierze się we frani) a i byłam z dzieciakami na dworku bo super pogoda u nas

ONA_MIKA wiem co czujesz!!!!J adziś ze swoim też się porzarłam...operdoliłam go o dzieci i o to że jak ma wolne to niech może i on się nimi zajmie ,a jak nie zareagował to pierdolłam go kanapką w ryj i wyszłam z domu...poszłam do siostry i teraz przyszłam to on wsiadł w somochód i pojechał!!!ech czasem mamy dość ,to zrozumiałe ,tym bardziej że za cholere zrozumieć ich nie można !!trzymaj się kochana ,może zrozumie w końcu...

CHWILA ode mnie masz ogromnego kopniaka na szczęscie ,oby wszystko poszło po twojwj myśli....

FEMMKA ty jeszcze tu ...ech teraz to zaciskaj nogi żeby ninka się w 1 nie urodziła!!!

No więc...ćwiczenia zaliczyłam :-) ale z egzaminem lipa...oblałam na łuku (nadal nie wiem jakim cudem źle mi samochód pojechał) no ale trudno sie mówi to nie koniec świata, tlyko szkoda kasy :tak::baffled:

Eeee mam pytanko. Dzisiaj mam ostatni dzień ważności testów. Jutro muszę się zapisać na nie. Testy byłby około 10 listopada. A czy mogę zapisać się jutro na egz. praktyczny, który byłby pewnie koło 30 listopada. Czy mogę to zrobić dopiero jak już będę miała ważne testy? (i byłby dopiero gdzieś w połowie grudnia :baffled:)

CHWILAMI - mi na 99% się wydaję że musisz mieć ważne testy teoretyczne ... no ale jeszcze się dopytaj

OLIWKA - ty to aktywna babeczka jesteś :-p :-)

A ja czuje się dobrze ... chyba aż za dobrze :-p ... przed chwilą tylko za szybki ruch wykonałam chyba bo jak mnie coś złapało w miednicy to myślałam że posram się z bólu :-p ale przeszło już ;-) a tak to leże cały dzień w łóżku i nic nie robie :-p nic mi się nie chce jestem zawiedziona troszkę że Nina jednak z listopada będzie :-( no ale trudno ... jej problem :-p

reklama
femka a co masz do listopada? :dry: uroczy miesiąc a dokładniej 3 listopada jest the best ;-)joke :-D

No a tak jak patrzę, to na forum siedzą same mamuśki i babeczki co się mają zaraz rozpakować :szok: Nie ma świeżej krwi...no jedynie to Netgirl ratuje sytuację :-D. No i zostaje biedna Chwilka chcąca mieś już rodzinkę a zamiast tego ma problemy natury studencko-emigracyjnio-dylematowej.

Kurna teraz się doczytałam, że zapisując się na praktykę muszę pokazać zaświadczenie o dodatkowych 5 godzinach jazdy :baffled:. Paranoja! Czyli teraz ładuję kasę w 5 godz. jazdy (zajmuje to jakieś dwa dni) jadę zapisać się na egzamin (termin na za miesiąc) i jak przychodzi egzamin to te 5 godz sprzed miesiąca Ci gó*no da :angry:
ehhh...bedę musiała jutro zadzwonić do instruktora, żeby wydał mi zaświadczenie, zapiszę się na egzamin a te 5 godz. wykorzystam przed egzaminem. Mam nadzieję, że tak się da :tak:. Kurna chciałabym mieć to prawko ale ja robie takie głupie błędy, że szkoda gadać :(

Do góry