reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam z rana ;-)
Chwilami ano ja tez mialam zbierac kupony :-) no ale wsumie po co ? :sorry2:
a ten suwaczek z urodzinami to tak specialnie zebysmy nie zapomnialy ? :-D:-D:-D

No wiadomo :-D;-) A tak na serio to przypomniałam sobie, że stara się robię i przeżywam kryzys ostatniej nastki i zmieniła jeden suwaczek to i stwierdziłam, że na urodzinki też sobię zrobię :-p

Chwilami... bylismy w Irlandii jakis czas i nie wyobrazam sobie zebysmy mieli wyjechac... okropnie sie meczyłam, czułam, ze to nie moje i jestem tam obca, ja sie nie nadaje do takich wyjazdów, wole wziac ten kredyt i byc Szczesliwa z rodzina tutaj w Polsce:tak: Na szczescie mój M. uwaza tak samo!

A ja mam tak, że potrafię przyzwyczaić się do nowego miejsca bez większych problemów. Wystarczy, że poznam okolicę to poczuję się bezpieczniej (w sensie że wiem jak trafić do mieszkania :-D) i już jest dobrze.

Dobra a ja kujem nadal rozwój dziecka i po odpytce pędzę na egzamin z prawka :baffled:.

Witam mamusie, wlasnie wrocilismy z zakupkow, kupilam ostatnie rzeczy do torby, i z racji tego ze mala pewnie na ! bedzie jeszcze u mnie w brzuszku to musialam sobie jakiegos ciucha kupic zeby jakos wygladac, a poza tym znicze, kwiaty i kupa kasy poszla....
Asiowo jesli chodzi o krzeselko do karmienia to ja tez mam drewniane, doatalismy od znajomych ale uwazam ze jest super
Chwilami trzymam kciuki zeby tym razem sie udalo
Lece robic pierogi, a przy tym kupa roboty, a pozniej pieczenie ciast i robienie wiazanek na cmentarz

Asiowo wsumie to juz Twoj wybor czy wolisz drewniane czy plastikowe !!
ale jak juz chcesz kupowac pozniej drewniane a teraz plastikowe to nie kupuj takiego co pokazywalam tylko kup sobie normalny stolik drewniany i krzeselko - chyba wyjdzie taniej (cos wstylu takiego co ja kupilam niedawno ALi )
a co do fotelika to Ci proponuje zeby Paulinka pojezdzila jeszcze w tym co teraz ma a potem kupicie juz konkretny ;-)

Chwilami eeeee a jak bedziesz miala 29 lat to tez bedziesz wstawiala suwaczek zeby wszyscy patrzyli jaka stara Jestes ? :-p:-) i nie ma co ukrywac w bawelne zaniedlugo zmarszczki Nam sie pojawia :-D:-D:-D

Madzik a jakie placki robisz ? bo ja chyba dzis zrobie rurki z kremem :-)

Kurde i nic :dry: ...więc rezygnuje skoro się nie chce ruszyć to nie :sorry2: teraz będę leżeć plackiem i po prostu czekać spokojnie aż córa łaskawie sama zechce wyjść :-p

BASKA - hehe może kolejna zafasolkowana :-) w sumie dobrze bo nam się niedługo ciężarówki wszystkie rozpakują :-p trzeba robić zapas nowych :laugh2:

FIRANKA - ja na szczęście na cmentarz się nie wybieram ;-) więc zero wydatków :-)

POLNA - to u was pewnie pogoda ... u nas leje -_- i dzisiaj już Kubie napisałam że dupy z łóżka nie ruszam :-p to napisał że mam sobie leżeć że się mną dzisiaj zajmie :-)

CHWILAMI - powodzenia na egzaminie :-)

A netgril kiedy miala isc do gina ??

Femme nom u Nas ladna pogoda tylko wiatr wieje ale strasznie zimno nie jest wiec posiedzialam z ALa na polu ponad godzinke :tak:
a noz moze Ninka zacznie sie pchac na swiat jak Ty bedziesz spokojnie lezec :-)

Asiowo ja mam w domu i plastikowe i derwniane ioba mała lubi. Plastikowe mam do karmienia,a drewniane do zabawy bo ściągam krzesełko stawiam na ziemi i się bawimy.

Chwilami powodzenia

Już mamie na złość robi :-p ja się boje co to z nią będzie :-p

Ale sobie pyszne śniadanko zrobiłam :-) kanapeczki zimny soczek pomarańczowy do tego banan i jogurt :-) ... jak ja uwielbiam leżeć i gnić jak za oknem jest taka okrutna pogoda :-p

reklama
No ja też sie na cmentarz nie wybieram... tu gdzie mieszkamy nikogo nie mamy a do siebie jechać nie będe bo musiałabym małego autobusami ciągnąć... Poza tym to M. załatwił sobie robote w mzk naten dzień więc itak by nie dało rady...

Netgirl ja dopiero teraz sie zorientowałam bo akurat tamtych stron nie nadrobiłam ale jak zobaczyłam że Ania ci gratulujeto zaczęłam szukać o co chodzi... Więc ogromniachne gratulacje! Nareszcie :tak:
Asiowo my też będziemy kupować właśnie plastikowe bo mamy baaardzo mało miejsca i już teraz ledwo sieze wszystkim mieścimy... i musimu mieć składane... chociaż nie powiem, drewniane mi sie bardziej podobają...
Chwilami życze powodzenia staruszko :-p
Femme oj wiem jak to denerwuje... ja też już myślałam że nigdy nie urodze... no i niekiedy mam wrażenie że małyjeszcze w brzuchu (dopuki nie zapłacze) i momentami niewierze że to mój szkrabik :sorry:
Polna wiesz, nie wiadomo co mojemu małemu jest,a sama wolenie stosować rzadnych specyfików... Przebadamy go i zobaczymy... Poza tym już mu jakby schodziło... Ale dziękuje za propozycje :tak::-)

Pamiętam jak Oleńka sie martwiła żeby jej Kacperek nie był leniwy jak mój a tu prosze jaki w gorącej wodzie kąpany :-p

Ja posprzątałam, wypiłam capuccino i chyba pójde spać... mały mi wczoraj do 12 wojował... wogóle cały dzień co pół godziny budził sie na cyca... A wieczorem jak go ululałam to 5min po odłożeniu do łóżeczka już był płacz... miał wczoraj 37,2, może sie chciał poprzytulać... ale dzisiaj już ładnie spi...

Do góry