reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna... no własnie o takim foteliku myslałam... a musze szybko decydowac, bo moj pulpet ostatnio nie lubi jezdzic autem i wydaje mi sie, ze powodem jest przyciasny fotelik:zawstydzona/y:

a krzesełko... zalezy mi, zeby było składane..., bo liczymy sie z tym, ze bedziemy je przewozic..., wiec juz nie wiem co lepsze:zawstydzona/y:

reklama
Witam;-) ale naskrobałyście...ja dzisiaj już byłam na zakupach...kupiłam 3 wiązanki jedna za 15,druga za 18 i trzecia za 25 no i do tego za 20 taką kulę kwiatową + za 30 złotych znicze z biedronki...Czyli Wszystkich Świętych wyniosło mniew tym roku 98 zeta...A Wy jak stoicie ze Świętami? Pokupowałyście już znicze i wiązanki?

Asiowo a nie lepiej posadzic Paulinke na kolanach i tak ja np. karmic a nie taszczyc krzeselko za soba ? :sorry2:
no chyba ze planujecie dluzsze wyjazdy na pare dni :tak:
zreszta ja to jestem leniem i P tez zeby skladac i rozkladac krzeselko a potem jeszcze wynosic i znosic jak jezdzilismy do tesciow :no:
sorki ale dla mnie to bezsensu :sorry2:

Asiowo Polna ma racje - bez senus przewozic fotelik i tak trzeba brac duzo rzeczy dla takiego malenstwa a co dopiero taszczyc ze soba fotelik.. ja Lene tez na kolanach u tesciowej karmie..:tak:tak jest najwygodniej.. a mowie Ci lepiej kupic takie cos rozkladane bo potem Paulinka bedzie miala taki fajny stoliczekw swoim pokoju..
Firanka to niezle kasy wydalas.. ja jeszcze w tym roku nie kupuje nic, bo mama kupuje:-)my jak cos to znicz symbolicznie

Ostatnia edycja:
Firanka wsumie to ja kupilam tylko jeden ogromniasty znicz a tak to rodzice kupil kwiatki i znicze brat !!
mi nie kazali nic kupowac bo obiady gotuje im jak wracaja z pracy :-D

Apropos ide wlasnie ustrugac ziemniaki a pozniej na pole z Ala wiec potem wpadne do Was :tak:;-)

fakt... tu sie z wami zgodze:tak:
ale wiecie o czym ja jeszcze mysle, ze niebawem pewnie bedziemy sie starac o 2 brzdąca i czy nie lepiej kupic zwykłe krzesełko i pozniej ten stolik z krzesełkiem, bo młodsze odziczyło by krzesełko do karmienia, a starsze miało by swoje mebelki...
ehhh... ale mam dylemat...
i z tym fotelikiem tez nie wiem co zrobic, moze sie jeszcze pomeczyc miesiac lub 2 miesiace i pozniej kupic ten duzy normalny fotelik, byłby na dłuzej:zawstydzona/y:
zgłupiałam...

Firanka... my kupilismy tylko znicze... i tak na grobach bedzie wystarczajaco duzo wiązanek i kwiatów...

a co myslicie o takim:
http://allegro.pl/item461038625_deltim_maly_podroznik_9_36_kg_uwaga_supercena.html
mogłabym juz w niego wsadzic Paulinke czy poczekac az juz bedzie siedziec??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z rana.
Zapomniiałam wczoraj o Asterii. Gratuluję śłicznego dzidziusia.

Mika Z mężem dalej to samo. Śpimy oddzielnie jeszcze no ale mam nadzieję że w ciągu miesiąca coś się zmieni bo Mareczek już zaczyna dłużej spać w nocy. Ale szczerze to już mi tak bardzo na tym nie zależy.

Asiowo Co do fotelika to Justynka jeszcze jeżdzi w takim do 18 kilo, ale niedługho z fotelika będzie kożystał Mareczek bo on już w takim do 9 kilo się nie mieści. Wiec jeśli planujecie kolejnego dzidziusia to możesz kupić nawet ten do 18 kilo najlepiej gdyby fotelik taki dał się ustawiać i tyłem do kierunku jazdy. Nasz to jeszcze ma regulację tak że i dla noworodka by się nadawał tylko tyo już stary typ.
a co do tego fotelika co na allegro jestto też niezły pomysł. Tylko że sęk w tym że lepiej jak już Paulinka by choć trochę stabilniej się trzymała na siedząco.

Ostatnia edycja:
Asiowo,a ja mam takie jak plna tylko baby vox-ui dostałam za damkę. Nówka cewka-po prostu wysłałąm z mamuśką kody z jelpa bo był taki konkurs i dostałam 2 takie same i teraz mam do opylenia za 70 złotych,

Asiowo,a ja mam takie jak plna tylko baby vox-ui dostałam za damkę. Nówka cewka-po prostu wysłałąm z mamuśką kody z jelpa bo był taki konkurs i dostałam 2 takie same i teraz mam do opylenia za 70 złotych,

ale to fotelik czy krzesełko??

Chyba mówisz o foteliku...
Nie wiem czy mi sie opłaca kupowac teraz ten mały fotelik, bo Paulinka juz jest duza i nie chce kupowac go na kilka miesiecy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry