reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No to skoro już zaczęło się coś ruszać to trzeba lecieć dalej :-p jeszcze z 2 razy się bzyknę i porodówka moja :laugh2::-p

BASKA- ja tak miałam jak okres miałam dostać :-p

OLIWKA - zjadła bym rybkę :-p

reklama
Femmeja tak mialam ostatnio z moim P, i szczerze mowiac to nie wiem co to bylo, czy czop czy zwykla wydzielina, bo czytalam ze pod koniec ciazy jest jej wiecej, wiec ciezko powiedziec, za to dzis wylecialo mi cos takiego galaretowatego i brazowego, wiec to pewnie byl ten czop, no cholera wie
oliwka_11 o to widze ze pycha jedzonko sie szykuje:-)
Kitty ty chyba w ogole nas nie czytasz, bio juz dziewczyny zwracaly Ci uwage na kilka spraw, a ty nic, no sory ale jakbys przeczytala to to bys wszystko wiedziala

Femme nigdy tak mnie nie bolalo - ja tak mam jak mam owulacje, ktora juz mialam, bo tez bolalo:-pkurde chyba mnie czeka jednak wizyta u gina - masakra..:-Djuz zapomnialm jak to jest:-D:-D

a co do seksu to podziwam Cie:tak:ja nie dosc, ze cala ciaze nie moglam to jak juz moglismy pod sam koniec to jakos nie moglam..:no:

MADZIK zaraz się okaże że jeszcze ty mnie wyprzedzisz :dry:

BASKA - ja z tego żadnej przyjemności nie mam ... nie chce mi się ... ale się zmuszam a później jak już wchodzi to ćwiczę rozluźnianie :-p tak się staram odprężyć i zrelaksować że poprostu nie zwracam uwagi na to że Kuba mnie puka :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Femka... mi odchodził dokładnie taki czop:tak: i widze, ze zastosowałaś taka terapie jak ja:-) działa cuda, wiem cos o tym:-p ja chyba dzieki temu urodziłam 30 minut po dotarciu do szpitala:-D

Kasiu... ja nie potrzebowałam skierowania do dermatologa i z tego co wiem nie jest potrzebne:tak:

My chyba bedziemy startowac w przetargu na kupno mieszkania, bo jest okazja... tylko cały czas sie bije z myslami czy chce sie pakowac w kredyt na całe zycie...:zawstydzona/y: za tydzien pojade zobaczyc to mieszkanie, jak sie bedzie opłacac to wystartujemy w tym przetargu:tak:

a ciuszki dostalismy całkiem fajne:tak: ale mam kloca, bo córka tej kolezanki ma juz 14 miesiecy, a dopiero teraz z nich wyrosła, a nasza ma je dokładnie na teraz... za 2 miesiace pewnie z nich wyrosnie:-p:-p:-p a kombinezonik mam nadzieje, ze bedzie dobry... jutro ma przyniesc:tak: zobaczymy co to bedzie:tak: bo na tym kombinezonie najbardziej mi zalezy:tak:

Mika... no teraz płacimy kolesiowi 400zł miesiecznie odstepnego...
ale my mamy szanse na mieszkanie z miasta, tylko kiedy:zawstydzona/y: a nam sie juz tak strasznie marzy własny kat:tak: zobaczymy jak sie wszystko ułozy! Jak M. dostanie ten awans to pewnie wezmiemy ten kredyt bo bedzie nas stac:tak: a jak ja wróce kiedys do pracy to juz w ogole bedzie ok:tak:

a córcia to nie wiem ile ma... narazie nosimy ciuszki 74/80cm... ale my mamy ten problem, ze Paulinka ma bardzo duzy brzusio i wiekszosc rzeczy ma za wąskie!
za tydzien mamy szczepienie to sie dowiem ile mierzy i warzy! 6 tygodni temu pamietam, ze wazyła 7,2kg...

ASIOWO - ale klops z Paulinki :szok: :-p ...a ten czop to długo Ci odchodził ?

MIKA - no albo ja albo Madzia ... ale Madzi już brązowy czop odszedł więc pewnie też mnie wyprzedzi i będę ostatnia :-p

A mi jakoś tak smutno się zrobiło ...:-( normalnie mam już dość czekania :-( mam wrażenie że ja nigdy nie urodzę ... :dry:

No własnie nie chce Cie martwic, ale ja czekałam jakis tydzien...:zawstydzona/y:
ale nie sugeruj sie tym, bo u kazdej wszystko wyglada inaczej!
Dasz rade... pomysl, ze juz niedługo przytulisz Ninke:tak: Jeszcze jej bedziesz miała dosc:-p

Kurde ... póki co to muszę Kubę postawić na wysokości zadania bo chłopak jest ogłupiały już przez to że tak ciągle go nagle namawiam :-p

W ogóle jak ty tanio wynajmujesz mieszkanie :Szok: ja 1100 płace + opłaty więc tak 1300-1400... :dry:

reklama
noo... całkiem niezle mam, choc nie wiele mniej... 400 zł, 402 zł czynsz i woda ok 120 zł na miesiac no i do tego media... około 1100 zł nam wszystko wychodzi...

a wole spłacac kredyt niz komus płacic...

Do góry