reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme fatal tylko moze na ten spacer to z Kuba pojdz, bo beda jaja jak Ci na ulicy zlapie
A co do rozstepow to ciesz sie ze tak malo masz, bo ja to mam jak Kasia
KasiaF87 a ile juz schudlas od porodu???
Asiowo trzymam kciukasy zeby ten awans doszedl do skutku, ale jak mu sie nalezy to napewno dostanie

reklama
No Oleńka GRATUKUJĘ PORODU, no alwe tylko szkoda że dzidziuś w inkubatorze musi leżeć. ?Szybkiegho powrotu do domciu życzę.
No teraz kaska i femka czas na was.

a ja dzxisiaj u lekarza byłam dał mi nowy antybiotyk którego w żadbnej pobliskej aptece nie ma ale na szczęście jutro na bioderka z dzieciakami to i leki wykupię.

Już nie pamiętam czy ktoś posał coś na ten temat, ale ksdiążeczka rumowska to taka podłużna niała ksiąśżeczjka w której lekarze wypisują skierowania itd.

A ze mna to tak roznie sie dzieje :) ale jest dobrze z malenstwem:-)ogolnie to szkole mam i czasu mi troszkie brakuje na co kolwiek no i mania zakupow dla mojego maluszka:) podczytuje was troszeczkie jak moge... ale i tak tyle piszecie ze szok....
a co do rozstepow ja mam brak jakiego kolwiek na brzuszku za to na biodrach mam kilka malych takich ciemnych:( ale da sie zlikwidowac:D
a u was widze ze ciagle zywo:) a co sie dzieje z reszta mamusiek??
pozdrawiam

Madzik wagi nie mam i sie nie waże ale 2dni po porodzie już miałam 10kg mniej... w piątek jak wtesco będe :)-p) to sie zważe... jeżeli nie zabraknie mi odwagi...
Kitty Oleńka nie napisze przecież bo dopiero urodziła... musisz troche poczekać aż wyjdzie ze szpitala... Poza tym Femka wyraźnie napisała ile mały ważył!!! Czytaj to co piszemy to będziesz wiedziała i nie bedzesz zadawać zbędnych pytań!!!

Dziewczyny ja to już nie wiem co myśleć o tej wysypce... nacisnęłam leciutko jedną chrostke i pękła jakby potówka ale ze wszelkoch opisów wynika że potówki nie występują na całych rączkach na przykład...aaa... czy do dermatologa jest potrzebne skierowanie?

Dziewczyny a ten cały czop może być biały ? ... bo bzykłam się z Kubą i mi coś takiego galaretkowatego właśnie wyleciało tyle że malutko i białe ... no ale sperma to nie była

A ja mam chwilę żeby coś naskrobać...cały dzień mnie prawie w domu nie było, a jak wróciłam to musiałam obrobić rybki ,bo siostra mi przyniosła!!

ASIOWO fajnie że koleżanka z męza prawy wpadła na pomysł oddania ubranek..napewno się przydadzą!!!!i trzymam kciuki o męzowski awans ,teraz może będzie coraz lepiej i wszystko zacznie się układać.....

OLEŃKA gratuluję synka!!!mam nadzieję że szybko do nas kochana wrócisz!!!!

FEMMKA no to musisz dać sobie dziś popalić to może szybko na porodówce wylądujesz!!!!

ASTERIA gratuluję maleństwa ,śliczniutki jest!!!!

NETGIRL nom czasami mam dość dwójki ,bo jednak to czasem jest męczące !!!ale tęskni mi się za maluszkiem ,takim malutkim bobaskiem w domu!a jak by sie teraz trafił to akurat moje były by odchowane!!!!Ale narazie trza uważać ,bo napierw trzeba być na swoim!!!!

ANIA2608 zyczę zdrówka,i szybkiego powrotu do zdrowia!!!Musisz nabierać sił bo niedługo kolej na ciebie!!!!

Femme wydaje mi sie, ze moze byc.. zreszta ktoras z dziewczyn tez tak chyba miala:tak: czyli rozumiem, ze bedziesz nastepna;-)

Kasiu ja nie wiem czy potrzebne jest skierowanie.. przejdz sie do pediatry to jakby co to Ci wypisze:tak:

Kurcze a mnie od rana tak jajniki bola - tzn cale podbrzusze, ze juz 2 nospe musialam brac - masakra.. nie mam pojecia z czegoa najgorsze, ze jak tak boli to az musze sobie usiasc, bo stac nie umiem:no:

Ostatnia edycja:
reklama
FEMMKA chyba czop zaczyna odchodzić!!!może jeszcze raz zastosuj terapie to może cały zleci............

KASIA musisz isc do periatry ,on ci wipisze skierowanie ,bo chyba jest wymagane

Do góry