reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

To mała zasneła i mam chwilke na BB:tak:
sniadanko zjedzone, teraz kawka...

Dzis mała spała do 5:zawstydzona/y: , a o 2 i 4 były pobudki... niech juz te ząbki jej wyłażą, bo i ja i ona sie meczymy... :zawstydzona/y:

Ostatnio mialam kolejna rozmowe z moim M. i znów o niebo lepiej, mam tylko nadzieje, ze na troszke dłuzej:tak: M. przyniesie dzis ubranka dla małej, bo jedna z jego kolezanek z pracy ma roczna córeczke i nie chce 2 dziecka i nie ma co z ciuszkami zrobic... Zawsze troche kasy zaoszczedzone:tak: no i własnie pisał, ze ma jeszcze kombinezon czy chcemy..., a ja własnie jestem na etapie szukania jakiegos:tak: wiec problem z glowy:tak:
a wogole szykuje sie awans u M. w pracy i narazie wszystko wskazuje na to, ze go awansuja, mimo tego, ze tak krotko tam pracuje, a 1 miesiac był na L4! Zobaczymy...

reklama
POLNA - jest bliżej sklep ale w auchan jest apteka ... zresztą ja chce iść na długi spacer :-p

Widzę że wszystkie teraz liczą na mnie ... kurde pod jaką presją jestem :-p fajnie by było jak by moje przyśpieszanie coś dało i dzisiaj w nocy się ruszyło ... no zobaczymy jak się nie ruszy to będzie trzeba leżeć plackiem na czas świąt :-p

A tym czasem uciekam bo mama do mnie przyjedzie zaraz :-)

Dzis cos maly ruch jest :szok::sorry2: :-D

Ala jeszcze nie spi ale juz niedlugo ja poloze do lozeczka :tak:
o dziwo umylam okna u siebie w pokoju i firanka sie piora wiec potem prasowanie i wieszanie :dry:

Asiowo oooo to super ze jest mozliwosc awansu :tak:Trzymam kciuki ;-) no i fajnie ze ubranka dostanie Paulinka :tak: a On dostaje za freee czy cos musi dac tej babce ?

Femme a to pewnie mama znowu Ci przysniola jakis obiadek :-p:-)

No i pojechała

POLNA - przywiozła kurczaczka :-) no i pofarbowała mi włosy bo jednak ten rudy to nie to :-p i nie mogłam na siebie patrzeć już :-p więc spowrotem do czarnego :-p

...no właśnie idę zmyć głowę:-p

Moja mała o dziwo spi juz 3 godzine:tak: nigdy o tym czasie tak nie spala!

A ciuszki za darmoche dostalismy:tak: po południu obadam co to za ubranka!

A awans... Paweł cos tam zagaduje, zeby sie dowiedziec kto go dostanie i narazie wszystko wskazuje na niego...
kierownik podobno sie do niego przekonał i wyrabia wszystkie swoje normy, na kasie sie nudzi, a to bardziej robota dla babki, no i powiedział szczerze kierownikowi co mysli o tej pracy... od tego czasu facet ma do niego szacunek:-) no i wykształcenie tez robi swoje...
fajnie by było, bo nie musiałby chodzic z ulotkami no i kasy wiecej bedzie:tak:

Wczoraj próbowałam Was dogonić...Doszłam aż do 1007 strony...A dzisiaj już tyle...Wariaty:-p

Oleńka gratuluję!!!:tak: Bardzo się cieszę,że już jesteś po wszystkim i możesz tulić synusia:tak: Szkoda,że musi leżeć w inkubatorze....Ale to raz,dwa zleci i będziecie się tulić i tulić:tak:

A ja znowu leżę chora...Mam już dosyć...Gardło mnie boli jak cholera i leci mi z nosa jak z kranu...Masakra...

ASIOWO - no to 3mam kciuki żeby dostał ten awans :-)

ANIA -no no ty też już blisko jesteś ... kuruj się dziewczyno !

JA pierdziele jak się zmęczyłam tym myciem głowy :szok: z 15 min nad wanną schylona byłam żeby to spłukać itp... no ale to dobrze :-) teraz idę myć podłogi :-p może w końcu się coś ruszy :-p

Aaaa ... i przykra wiadomość ... :-( mam rozstępy na tyłku :angry::angry::angry: a tak ładnie już było ... co prawda malusie i blisko rowka więc nie widać będzie np w stroju i w ogóle mama stwierdziła że mi zblakną i będzie si no ale są :dry:

Femme jakbym przy porodzie czuła się tak,jak teraz to nawet nie miałabym siły przeć:zawstydzona/y: A weź się wylecz jak nawet nie można nic brać:zawstydzona/y: Piję jedynie herbatkę z miodem i cytryną i wygrzewam się w łóżku...I czekam aż przejdzie:sorry2:

Netgirl dopiero teraz przeczytałam...Moje gratulacje:tak: Aż mi się łezka w oku zakręciła...Życzę wszystkiego dobrego:tak:

Mały zasnął więc mam chwilke na bb, capuccino i ciasteczko :-)

Mika no wiesz, ja w szpitalu też jadłam jogurty i serki, ale dopiero w 3tyg coś mu wyskoczyło... no i wczoraj zauważyłam że na czułku już sie sytuacja poprawia...
Oleńka ogromniachne gratulacje i szybkiego powrotu do domku i do formy... swoją drogą opisu i zdjęć sie doczekać nie moge :tak:
Femka ty mnie nie załamuj... ty sie ciesz że tylko tyle i w niewidocznym miejscu... ja mam cału brzuch i tyłek, do tego uda i pod jedną pachą... a na brzuchu to aż nad pępkiem... ale
w spodnie z 2miesiąca ciąży już wchodze :tak::-)
Madziu właśnie sie zastanawiałam co sie z tobą dzieje... gdzieś ty była jak cie nie było?

No i ciekawe co u Żywej, Angel, Koszmarka... No i czy Kaska19 nam sie nie rozpakowała czasami... :rofl2:

reklama
Noo 2 godziny sprzątania :szok: nawet naczynia pomyłam ! a tego nienawidzę i nigdy nie robie :-p
Kuba wróci to na niego wskoczę :-p jeszcze na spacer pójdę i jak to wszystko nic nie da to ja się poddaje :-p

ANIA - no właśnie sił Ci zabraknie :baffled: obyś wyzdrowiała :-)

KASIA - ja się tym nie przejmuje one są mini (Kuba nie umiał stwierdzić czy to rozstępy dopiero mama mi powiedziała :-p ) tyle że już się nie mogę chwalić że jestem jedną z nielicznych która rozstępów w ogóle nie ma :-p

no właśnie Kaśka pewnie też już się rozpakowała ... ktoś ma z nią kontakt ?

Do góry