reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny:)

Dawno mnie nie bylo mielismy problem z internetem:/ teraz u mamy jestem do poniedzialku, mam wizyte w UP. A tak to u nas w porzadku, szukam pracy ale poki co chodze do sasiada na maliny na hakanie chodze a w sierpniu juz bedzie zbieranie, ciezko nie jest i juz nawet troche zarobilam:) P. zawozimy wtedy do tesciowej. aa i zostawiam chyba malego na pare dni u mamy pierwszy raz bedzie beze mnie wiec troche sie obawiam:/

I jakos sobie radzimy poko co z samodzielnym mieszkaniem:)

Renata a to lobuziak nie chce sie rodzicom pokazac:) ja tez niestety musialam kupowac ubranka w neutralnych kolorach bo do konca nie znalismy plci:) aa i tez mamy pieska mieszanka yorka i kundla i maly jest strasznie do niego przywiazany wiec nie dziwie sie Twoim chlopakom:)
Sandra trzymam kciuki za Was :)
Happymum to nie do pomyslenia takie olewanie i nierowne traktowanie:( wazne ze Dennis ma kochajacych rodzicow a dziadkowie niech zaluja ze niw chca lepiej poznac wnuka
Mamawairmaxach witam jMagda mam 24 lata i jestem mama 4letniego Piotrusia:)

reklama
Dziewczyny co tu taka cisza ?

U nas po staremu, coraz mniej czasu .. No cóż , suknia prawie gotowa
Wczoraj młodej jakaś wysypka wyskoczyła na nogach o brzuchu, wiec pewnie jUtro czeka nas lekarz
A takto po stremu wszystko

To ja tez witam nowa mamę , Kasia -mama 4 letniej Julki

czesc dziewczyny ;) pisze tutaj bo nie wiem już co mam mysleć, moze bylyście kiedyś w podobnej sytuacji i opowiecie mi jak to u was się skończyło.
Więc mam 20 lat, współżyłam bez zabezpieczenia dzień po okresie (byłam pewna, że to dni niepłodne) jakoś tydzień po stosunku zaczęłam się dziwnie czuć i tak jest mniej więcej do teraz, ciągle jestem senna, jak mierzę temperaturę to zazwyczaj ok . 37 - 37.3 stopnia, czuję czasami ból w podbrzuszu, wyszły mi zielone żyłki na piersiach.. dwa razy mialam rano mdlosci, Robiłam już 3 testy ciążowe jeden 7 dni po stosunku - negatywny, 14 dni po stosunku (pre test , na poczatku jak spojrzalam byla tylka jedna kreska jednak przygladajac sie pod swiatlo dostrzeglam baaaardzo blady cien drugiej), nastepny test robilam dzien po spodziewanej miesiaczce i wyszedl negatywny. Dzisiaj okres spoznia mi sie juz 11 dni, czasami leci biały śluz.. nie wiem co o tym wszystkim myslec, objawy ciążowe, ale test negatywny . mozliwe ze jestem w ciazy a test nie wykazal? bo juz wariuję

Paulina12 i happymum20, dzięki za odpowiedź, czyli swoją drogą mój ma na odwrót, troszkę mnie to niepokoi, bo ciężko jest go po tych szczepieniach uspokoić... aaa no i sorki, że tak wam się trochę wcięłam w wątek ;p

Uspokoić w sensie, że płacze, czy, że jest nadpobudliwy, ma problemy ze snem?

reklama
Do góry