reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sandra 910107- Głównie karmie piersią, czasem jest dokarmiany mm. W nocy jest okej, w dzien sie tak denerwuje, nie płacze tylko sie złości i to mnie zastanawia...

reklama
Maciejkaa- Dokładnie, nie płacze tylko sie złości. Z płaczem pisałam odnośnie szczepień bo po nich jest masakra, straszny płacz. A drugi problem jaki zauważyłam u Igorka, to właśnie TO, że się często złości, jak bawi sie sam zabawką( i nie tylko) to jest nerwi i czerwienienie.Zawsze szybko reaguję gdy widze taką złość bo poprostu nie moge na to patrzeć jak on robi sie cały czerwony na buzi i wydaje taki charakterystyczny dzwiek nerwowy.

Dokładnie. Może to być po prostu nerwowość. Wszystko go szybko wyprowadza z równowagi. Mówiłaś o tym pediatrze? Może skieruje Cie do neurologa?

Heej ;)
Julkę cała wysypalo cos ... Jutro będę dzwonić do alergologa jak jej nie zejdzie .. ImageUploadedByForum BabyBoom1431405239.524019.jpg

Na brzuchu ma i na rękach jeszcze , co to noże byc ?
Happy wyślę ci zdj sukni na fcb ;p

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431405239.524019.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431405239.524019.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 85
Hej.

Ja zyje i sie odzywam.
@opozniona byla o 5dni, juz chcialam isc na bete i do gin w tym tygodniu bo testy negatywne wycbodzily, ale w niedziel rano dostalam ;)

U nas wszystko oki. Maja lobuzuje strasznieeee....

Tren- szkoda ;) kiedg nastepne usg?
23may- a jakiego rodzaju to wysypka? Bo na zdjrciu slabo widac. Teraz modna szkarlatyna jest. 2tygodnie temu siostrzenica T miala. I nie chodzilysmy tam bo to zarazliwe i antybiotyk daja na to. W przedszkolu sie zarazila i teraz sporo dzieci u niej choruje na to.

Witam nowa mama. Magda jestem, lat 23,5 mama 2letniej Majki lobuziary ;)

Heej ;)
Julkę cała wysypalo cos ... Jutro będę dzwonić do alergologa jak jej nie zejdzie .. Zobacz załącznik 687571

Na brzuchu ma i na rękach jeszcze , co to noże byc ?
Happy wyślę ci zdj sukni na fcb ;p

Hm to są takie jakby ogniska z tego co widzę ... wygląda mi to na wyprysk kontaktowy. Pomysl czy zmienialas proszek, płyn, balsam. Coś co może być alergenem.

reklama
Julka dzis była z babcia u pediatry, na jej oko to uczulenie na pyłki, dała skierowanie do alergologa, ale prywatnie pojde bo bedzie szybciej .
po fenistilu i calcium jej zbladlo to

Do góry