reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam nową mame Ola lat 23 synek 3 latka.
Zapraszam na blog mamaayla.blogspot.co.uk dopiero zaczelam ale mozesz zajrzeć

reklama
Dzięki dziewczyny za powitanie! :) Z tego co widzę, jesteście już mamami z pewnym stażem, wasze skarby już duuuuże :) Mam pytanie, jak wspominacie te pierwsze szczepienia waszych dzieciątek? My jesteśmy po dwóch szczepieniach i to tych 6w1, któraś miała z nimi styczność? Chodzi mi o reakcje waszych skarbów, bo mój po takim szczepieniu to płacze przez cały dzień, któraś z mam miała podobny problem ?

Mamawairmaxach hej ;) Paulina 19l mama 2.5l Nikoli. Ja szczepilam mloda 6w1 efektem ubocznym byl sen caly dzien i cala noc z przebudzeniami na jedzienie i podwyzszona tem do 37.6

Mamawairmaxach-moj po szczepieniach zawsze dużo spał innych obiadów nie miał

Wczoraj bylam z D. Na badaniach w szpitalu u pediatry i zdrowy silny chłopak, nogi proste, zachowania społeczne super, waga i wzrosy dobry ale wysyłają nas do laryngologa na badanie sluchu, slinianek, migdałów itd.

Paulina12 i happymum20, dzięki za odpowiedź, czyli swoją drogą mój ma na odwrót, troszkę mnie to niepokoi, bo ciężko jest go po tych szczepieniach uspokoić... aaa no i sorki, że tak wam się trochę wcięłam w wątek ;p

Mamawairmaxach-dobrze ze przyszlas bo ostatnio cicho sie tu zrobilo. Jak cos cie martwi zadzwon do lekarza albo pielęgniarki :)

reklama
Cze :0

witam nową mame. lat 30, dwoje dzieci w domu F lat 10 i O lat 6 i maly ktoś w brzuchu. 21tc.

Magda pytalas o plec. otoz dziscie me bardzo.ale kurde.. nog nie rozchyliło.Takze nadal niewiadomo czy jest Blanką czy Nikodemem. Zla jestem strasznie.. bo juz bym poszalala z ubrankami. Ile mozna bezplciowego kupowac ??

Do góry